redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Anti ha meg már reklám... tényleg zseniális anno a videós topikban linkeltem de az Audinak nagyon sok ilyen jó reklámja van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 egy gsi astrás srác, balatonról nagyon szeretné a bőrőmet elvinni az autómból...szerintetek odaadjam? ... mert az árkülönbségből lehet kapna új kuplungot az autóm vagy a váltót helyre rakatnám és akkor végre nem a ház előtt állna hetekig mint most is épp... ez az egyetlen érdeme az auómnak hogy bőrös de sosem fog menni ha így haladok, akkor meg hiába bőrös ha egyhelbyen áll... ...most hezitálok... a srác hónapok óta hivogat miatta...ö volt az elsö jelentkező anno ... :f amikor hirdetted akkor senkinek nem kellett? lehet jobban járnál ha eladád igy ahogy van és beruháznál egy kevésbé jól felszereltbe mert hiába tele full jó dolgokkal ha mindig csak szivsz vele...egyszer váltó, egyszer elektronika :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 egy gsi astrás srác, balatonról nagyon szeretné a bőrőmet elvinni az autómból...szerintetek odaadjam? ... mert az árkülönbségből lehet kapna új kuplungot az autóm vagy a váltót helyre rakatnám és akkor végre nem a ház előtt állna hetekig mint most is épp... ez az egyetlen érdeme az auómnak hogy bőrös de sosem fog menni ha így haladok, akkor meg hiába bőrös ha egyhelbyen áll... ...most hezitálok... a srác hónapok óta hivogat miatta...ö volt az elsö jelentkező anno ... :f Mi a neve? Nem a Hada Laci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Mennyit adna érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ténlyeg nagyon jó... :blush: Röviden: Alakul... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Röviden: Alakul... :blush: van valami link vagy legalább egy kép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 A4 avant s-line... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 egy gsi astrás srác, balatonról nagyon szeretné a bőrőmet elvinni az autómból...szerintetek odaadjam? ... mert az árkülönbségből lehet kapna új kuplungot az autóm vagy a váltót helyre rakatnám és akkor végre nem a ház előtt állna hetekig mint most is épp... ez az egyetlen érdeme az auómnak hogy bőrös de sosem fog menni ha így haladok, akkor meg hiába bőrös ha egyhelbyen áll... ...most hezitálok... a srác hónapok óta hivogat miatta...ö volt az elsö jelentkező anno ... :f Nézd, ez pont olyan kérdés, amit csak te tudsz eldönteni. Te tudod, mennyire jön be neked a fekete bőrülés, te tudod, mennyit keresel általában, te tudod, mennyire hiányzik perpillanat az autó... mert ha annak függvénye, hogy áll-e még két hetet az autó, akkor szerintem ne add oda. Addig BKV. Én már pont két hete BKV, keresem azt az autót, ami minden szempontból bejön... most vagyok türelmes, hogy jól meggondolt döntést hozzak.... körbenéztem már mindent, kezdve a 78-as Rekordtól, 94-es A8, 88-as 7es bmw, cápa 7es, 405ös pözsók tömkelege, stb, igaz, nálunk annyira nem szar a BKV, nem tudom, nálatok milyen, szerintem egész normális szintre fejlesztettek... Csak te tudhatod, hogy neked mi mennyit ér meg... Főleg, hogy ha alkalmanként tudsz bugázni kocsit máshonnan (én tudok szerencsére), akkor főleg nem kell elrohanni. Persze kérdés, h mennyit ad az ülésekért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 egy gsi astrás srác, balatonról nagyon szeretné a bőrőmet elvinni az autómból...szerintetek odaadjam? ... mert az árkülönbségből lehet kapna új kuplungot az autóm vagy a váltót helyre rakatnám és akkor végre nem a ház előtt állna hetekig mint most is épp... ez az egyetlen érdeme az auómnak hogy bőrös de sosem fog menni ha így haladok, akkor meg hiába bőrös ha egyhelbyen áll... ...most hezitálok... a srác hónapok óta hivogat miatta...ö volt az elsö jelentkező anno ... :f Eszedbe ne jusson kiárulni belölle a bőrt! Te is leírtad "ez az egyetlen érdeme az auómnak hogy bőrös". Pont ez a nagy kuriózum benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 A4 avant s-line... :blush: http://images.hasznaltauto.hu/1020123/1141430.jpg Anti ez nagyon szép! Egyedüli negatívum a külsőn a hátsó kipuf vég az nem illik rá főleg, hogy a lökh. kivágásába bele van paszírozva a két kocka vég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Gondolom csak emiatt nem akarta szétvágni az RS lökösöket... :blush: De tény, hogy nadon cép... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Anti ez nagyon szép! Egyedüli negatívum a külsőn a hátsó kipuf vég az nem illik rá főleg, hogy a lökh. kivágásába bele van paszírozva a két kocka vég. én vagyok a legjobban meglepődve de szinte teljesen egyetértek Tomival :blush: szerintem is a vég az ami picit ront az összképen de el lehet viselni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 A mostani felnije lenne a téli, és kapna valami szép nagy nyárit meg a chipset...és ennyi...gurul, fékez teszi a dolgát... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 A mostani felnije lenne a téli, és kapna valami szép nagy nyárit meg a chipset...és ennyi...gurul, fékez teszi a dolgát... :blush: még meg sem vetted de már kezded :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 még meg sem vetted de már kezded :lol: ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Az Audis Norbi által feladott álláshírdetés...hát ez teljesen kész van bazz... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 ő az a kopasz srác aki a multkor lurdyban kurv@hangosan beordított az A8-ba: "nem kell kábítószer?" :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Az Audis Norbi által feladott álláshírdetés...hát ez teljesen kész van bazz... :blush: :D ez dolgozó lány jó ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 És a sztori lényege, hogy fel is hívták egy könyvelő cégtől... :blush: :D Igen ő az... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Lorinser felnicske, 20 col, 275/35 20...pfff... :blush: :D ...de 900e-ből már itthon is van... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ténlyeg nagyon jó... :blush: Röviden: Alakul... :D Látom, már le is van foglalózva.Céép ótót veszel, drakula! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Huhh...kicsit lezsibbadtam... Mert hogy azt beszéltük meg a sráccal, hogy hétfőn írja ki, amikor meg is kapja a lóvét... Felhívtam, hogy jóóóól láááátom??? Aztán megnyugtatott, hogy nekem előlegezte meg... :rolleyes: Azért írta ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Lorinser felnicske, 20 col, 275/35 20...pfff... :rolleyes: :mellow: ...de 900e-ből már itthon is van... :unsure: hagyd már abba először legyen meg az autó :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Huhh...kicsit lezsibbadtam... Mert hogy azt beszéltük meg a sráccal, hogy hétfőn írja ki, amikor meg is kapja a lóvét... Felhívtam, hogy jóóóól láááátom??? Aztán megnyugtatott, hogy nekem előlegezte meg... :rolleyes: Azért írta ki... Bocsi a beparáért....... :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 ma Felkerült a lökös(1,5 év után megint fényezett lökösöm van), kicsit elüt bár a képeken nem láccik,indexek is mennek majd bele(irmscher lámpics miatt) jah még be is lesz rácsozva eccer és holnap mennek fel az Egelmann(GTE) tükrök is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts