Tom Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Öcsém... Szép külső, szép belső, nem széthajtott, csak 1,5ös nyomáson használt... :blush: Hibátlan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 fórum, ahol szociális igényeimet kielégíthetem. ;) Tehát WC-nek használod!? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 és még színe is totál zsír :blush: lehet ezek voltak az akciós hammerite színek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 és még színe is totál zsír :D lehet ezek voltak az akciós hammerite színek Hát írtam is hogy szép külső. A fényhez nagyon ért a gyerek, az biztos. Nincs valakinek kölcsönbe 15ös 5x110es felnije, max. 195 széles gumival? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 AZ EPC nevezetű csodaprogiból, hogyan lehet elővarázsolni a képeket? Esetelg valakinek tapasztalat? esetleg én arra gondolok h mivel ilyen "webes" xar ezért nem jo neki hogy a firefox nyitja meg nem pedig az explorer... Esetelg vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 AZ EPC nevezetű csodaprogiból, hogyan lehet elővarázsolni a képeket? Esetelg valakinek tapasztalat? esetleg én arra gondolok h mivel ilyen "webes" xar ezért nem jo neki hogy a firefox nyitja meg nem pedig az explorer... Esetelg vki? megoldottam... firefoxal a képek nem mennek csak ie-vel... (hűűűdeokos) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Csak egy-két dolog általánosságban ezzel a klubos dologgal. - Nem csak azt kéne nézni hogy mit tehet érted a klub hanem hogy te mit tehetsz a klubért. - Az hogy más nemhivatalos klub is annyiért jön be mint mi ezen flesselni tök gyerekes. - A klub alapítói csináltak valamit amit nem csak fikázni kéne tudni hanem segíteni annak fentmaradásában, fejlődésében. Annak akit érdekel a klub. - és még általánosabban: ha valaki csinál valamit akkor nem fikázni kell, hanem segíteni neki!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Albert! Erre a segítős dologra inkább nem is írok semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Csak hogy oldjam kicsit a feszültséget..... :lol: elmentem ma a gumishoz hogy kicentíroztassam az RH-kat,de annyira zs@r állapotban vannak hogy lehet görgözni se tudják már rendesen :D .Emiatt rázta az egész autót,és nem a csavarok miatt.viszont ha már görgözni kell akkor festeni se ártana,persze ha meg lehet csinálni.Ennyit viszont az egész felni nem ér :blush: .Most van az a pont hogy egyre inkább lesz@rom már az egészet,kezdek kicsit bele fáradni.2 nem keresünk annyit amennyit az autó elvisz mostanában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Tehát WC-nek használod!? :blush: :D Miért, te a WC-re beszélgetni mész? ;) Akkor vajon hova intézed a kis és nagy dolgokat? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Szép autó. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 "egy csúnya izé" ui: csak nem átpártolsz a caliból ezekbe? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 ui: csak nem átpártolsz a caliból ezekbe? :D Gondolkodóba estem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Pedig a szín hibátlan lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 István aztat az RH-t ami még Demoé volt anno? a 17-est??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 http://kepfeltoltes.hu/070412/10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Pedig a szín hibátlan lenne... nem igaz, hogy a sok egyéb mellett csak dísztárcsára futotta... legalább akkor már lenne pinner-es! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Jó dolog melózni. Főleg hazajönni :blush: Ezt jól beengedtem magam elé, aztán a (második képen picit láccó) GT3-as Porscheval együtt elég korrekt tempót diktáltunk itt 5 uccára a házunktól. Brutál hangja volt, postás kicsit visszahúzta a bringáját a zebráról. Azért picit para mert ha belecsúszol egy ilyenbe akkor.... Szép nagyok a képek :D Hannoverben is láttam egyet de az showautó volt és nem Gallardo hanem Murcielago eleje kereke hátulja Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 István aztat az RH-t ami még Demoé volt anno? a 17-est??? igen azt.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 kocsid hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Miért, te a WC-re beszélgetni mész? :D Akkor vajon hova intézed a kis és nagy dolgokat? ;) :lol: Nem kérem ott potyantani szoktam meg néha közben olvasni is. Viszont vannak intézmények ahol szociális helységnek híják a tojalettet. :lol: Ráadásul még azt is írtad, hogy: "fórum, ahol szociális igényeimet kielégíthetem." Mi ez ha nem magas labda. De gyorsan találj ki valamit erre is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 igen azt.... :blush: Ne fossá! Meg van melyik a szar? Ha igen ki kell azt az egyet görgőzni és kész 3 4 pénz nem sok azért, hogy ne rázza szét a futóművet. Ha meg most erre sincs pénz akkor eljársz vele így egy darabig még aztán majd ha lesz kedv jöhet a felujítás. Jobb helyeken megoldható a nagyobb károsodás nélküli javítás is. Aztán egyszer majd le lesz szinterezve vagy festve. Attól még lehet használni, hogy nincs lefestve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Így van ahogy Tomi mondja... Nem kell egyszerre mindent, ha nincs rá már keret...bár tudom, hogy szar úgy, hogy mindenk klafa és szép, csak épp a felni ami a legnagyobbat tud dobni egy autón, az nem 100-as... De szerintem is görgő amelyik szar, aztán majd meglátod... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Ja és este mennék veled...csak szólj, hogy hánykor legyek a kúton... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts