warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 A nepper cég hírdette így, nem István. :blush: Istvánék előtt Kiskaszáék is voltak megnézni azt a gépet, és annyira gáz volt a kritikus helyeken, hogy inkább nem hozták el.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 A nepper cég hírdette így, nem István. :blush: Gondoltam :D Csak nem emlékeztem már az eredeti hírdetésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 érdekes kis összeállítás, számomra ismerős kis biz bazok amik fele hiányzik az autómból...és gondolom nem vagyok vele egyedül... létezik olyan szerintetek hogy robbantott ábra c20xe-ről vagy akár ne-ről .... ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 EPC, TIS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 létezik olyan szerintetek hogy robbantott ábra c20xe-ről vagy akár ne-ről .... ?! nekem is kénneee olyann :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 nekem is kénneee olyann :D EPC, TIS. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 EPC, TIS. :blush: ABC, FRT. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 EPC, TIS. :blush: hopp... a balkánon miket tárolnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 hopp... a balkánon miket tárolnak :blush: hopp-hopp ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 És mijaza nrg kiterjesztés? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 És mijaza nrg kiterjesztés? :D pont neked kellene ezt elmagyarázni? :blush: amúgy érdekes, hogy a google miket talál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Redi! Te is feka lettél? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 nrg-t tudtommal a nero nevezetű cd író progi csinál...vagy valamilyen tömörített cucc bugi... de mijaza ETCHKSZCSPSTBSTBTIS ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Redi! Te is feka lettél? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 :D :blush: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 :blush: ? Ugye, hogy ugye? :D Szigorúság van ittest kéremszépen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 hmm... most mondjam azt, hogy ez olyan, mint a rák? ... belülről rohad el a szervezet :blush: és kezd elburjánzani ui: ne értsetek félre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 hopp... a balkánon miket tárolnak :blush: azannya... csinálok biztonsági másolatot, mielőtt ledöngölik azt a szervert..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 hmm... most mondjam azt, hogy ez olyan, mint a rák? ... belülről rohad el a szervezet :blush: és kezd elburjánzani ui: ne értsetek félre Igazán ém sem értem a mikéntjét, de a szabály, az szabály.Nem fizetsz tagdíjat, nem vagy jogosult a fórum bizonyos részeinek használatára.Csak az gáz, hogy egyre kevesebben leszünk így sztem.Sokan beérnék a március környékére beígért változásokban említett fórumlátogató státusszal ish, de ez késik.Itt van a kutya elásva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Nekem ezzel kapcsolatban az a véleményem hogy: Annó arról volt szó (remélem jól emlékszem), hogy nem lesz tagdíj de a fórum fentartási költségéhez hozzájárulandó 3500,--ot kell fizetni és mindent látsz a fórumban de talikra nem jogosít fel a tacskós belépőre meg még másra sem (most hirtelen ez jutott eszembe). Elvileg az évnyitón lett volna ez bejelentve de még az sem volt (valami lesz áprilisban de akkor pont külföldön leszek :D ). Szóval az én akreditációm lejár 19-én és nem fogok befizetni 5000,--ot mert nem akarok úgyjárni, hogy utána kiderül elég a 3500,- is. (lehet mondani sz@rrágó BMW-s) Ha viszont befizetem az 5000,- sok apró dolog melett olcsóbban mehetek be a rendezvényekre. Namost nekem bőven elég a 3500,- díj azért, hogy pofázhassak az itt megismert barátokkal, haverokkal. A rendezvényekre meg ami lesz ki tudom fizetni az 500-al drágább belépőt mert úgysem tudok mindre elmenni. Régebben azért volt több is egy évben és akkor mondjuk elgondolkodnék az 5000-en. Rgo ha lefokoznak akkor tegyék és majd befizetem mikor már kikristályosodott mit is akarnak a vezetősében ill. mi is lesz a klub sorsa. Mellesleg rajtam kívűl még elég sokan nem fizettek be mert ők is bizonytalanok. ;) Na go to Lurdy! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Nekem ezzel kapcsolatban az a véleményem hogy: Annó arról volt szó (remélem jól emlékszem), hogy nem lesz tagdíj de a fórum fentartási költségéhez hozzájárulandó 3500,--ot kell fizetni és mindent látsz a fórumban de talikra nem jogosít fel a tacskós belépőre meg még másra sem (most hirtelen ez jutott eszembe). Elvileg az évnyitón lett volna ez bejelentve de még az sem volt (valami lesz áprilisban de akkor pont külföldön leszek :D ). Szóval az én akreditációm lejár 19-én és nem fogok befizetni 5000,--ot mert nem akarok úgyjárni, hogy utána kiderül elég a 3500,- is. (lehet mondani sz@rrágó BMW-s) Ha viszont befizetem az 5000,- sok apró dolog melett olcsóbban mehetek be a rendezvényekre. Namost nekem bőven elég a 3500,- díj azért, hogy pofázhassak az itt megismert barátokkal, haverokkal. A rendezvényekre meg ami lesz ki tudom fizetni az 500-al drágább belépőt mert úgysem tudok mindre elmenni. Régebben azért volt több is egy évben és akkor mondjuk elgondolkodnék az 5000-en. Rgo ha lefokoznak akkor tegyék és majd befizetem mikor már kikristályosodott mit is akarnak a vezetősében ill. mi is lesz a klub sorsa. Mellesleg rajtam kívűl még elég sokan nem fizettek be mert ők is bizonytalanok. ;) Na go to Lurdy! :blush: Ritkán értek veled egyet,de most ez így igaz.Pontosan ezért nem fizettem én sem február óta és nem is fogok,amíg nem derül ki mi is a helyzet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Rokendroller!! :D ;) :lol: Igyunk! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 jelenleg a tagnyílvántartóban: "Jelenleg 167 klubtag..." mélyrepülés.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 jelenleg a tagnyílvántartóban: "Jelenleg 167 klubtag..." mélyrepülés.... :blush: Előőőőőreeeeee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts