gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Én beszéltem vele és ő mondta, hogy nem yo csipsz van ben épp! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Fölül nem megy igazán nagyot. Már a fény sem a régi :blush: Régen csak úgy hussssss lehagyot mindenkit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Régi fényében tényleg jobb volt! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Tavasszi fáraccsága van biztos. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Én beszéltem vele és ő mondta, hogy nem yo csipsz van ben épp! abban teljesen jo csipsz van én magam irtam szal nem van annak baja eredeti ph3 értékű Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 abban teljesen jo csipsz van én magam irtam szal nem van annak baja eredeti ph3 értékű Biztos csúny az írásod :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Kicsit blogolok, remélem érdekel valakit. Jó ez a hirdetés, tetszik: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez meg vicces: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Láttam ezt az autót. "korrekt állapotban,alkalmi áron eladó.zöldkártya 2008 01 ig érvényes,újszerű utastér,esztétikus karosszéria.,apróbb korrózióval" Alkalmi áron - hát éppen nem alkalmi (lásd lejjebb), de korrekt ár. Újszerű utastér - éppcsak el van törve a vezetőülés rögzítője, így kábé olyan érzés ülni benne (álló autónál), mint az új játszótereken azokon rugón álló lovacskán hintáznál. Mellesleg szerintem lelakott belülről, gyakorlatilag a műanyag váltógomb lekopott a rúdról. Esztétikus karosszéria apróbb korrózióval: küszöbön túlzás nélkül be tudom dugni az ökölbe szorított kezemet könyékig. De amúgy nem nagy korrózió, tényleg. Sikerült lefesteni a rohadást szürkére ecsettel, majd felülről fényképezni, hogy a fotón ne látszódjon. A motor hangja szép. Viszont az ára összességében nem rossz, szerintem 100ért annak, aki szereti a típust, annak jó, ráadásul a telefonban a hirdetéssel szöges ellentétben mindent korrekten elmondott az eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 abban teljesen jo csipsz van én magam irtam szal nem van annak baja eredeti ph3 értékű Na de hogy állítottad meg a fény? :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 ....Ez meg vicces: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Láttam ezt az autót. "korrekt állapotban,alkalmi áron eladó.zöldkártya 2008 01 ig érvényes,újszerű utastér,esztétikus karosszéria.,apróbb korrózióval" Alkalmi áron - hát éppen nem alkalmi (lásd lejjebb), de korrekt ár. Újszerű utastér - éppcsak el van törve a vezetőülés rögzítője, így kábé olyan érzés ülni benne (álló autónál), mint az új játszótereken azokon rugón álló lovacskán hintáznál. Mellesleg szerintem lelakott belülről, gyakorlatilag a műanyag váltógomb lekopott a rúdról. Esztétikus karosszéria apróbb korrózióval: küszöbön túlzás nélkül be tudom dugni az ökölbe szorított kezemet könyékig. De amúgy nem nagy korrózió, tényleg. Sikerült lefesteni a rohadást szürkére ecsettel, majd felülről fényképezni, hogy a fotón ne látszódjon. A motor hangja szép. Viszont az ára összességében nem rossz, szerintem 100ért annak, aki szereti a típust, annak jó, ráadásul a telefonban a hirdetéssel szöges ellentétben mindent korrekten elmondott az eladó.... Ennyi pénzért milyen 91es autót vársz ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Kicsit blogolok, remélem érdekel valakit. Jó ez a hirdetés, tetszik: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 a fényképezés után meg belepakolja a radiátorokat és irány a MÉH telep :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Ennyi pénzért milyen 91es autót vársz ? :blush: Pont ilyet, nem is erről van szó. Hanem hogy miért nem lehet meghírdetni úgy egy autót, hogy "Ford Orion, jó motorral, cserélendő küszöbökkel még egy év zöldkártyával és műszakival 120ezer forint, vezetőülés rögzítője el van törve". Szerintem így kéne meghírdetni. Mert maga az ajánlat nem rossz. Ha szeretném a Ford Oriont, biztos megvenném, mert piaci szemszögből nézve okés. Megveszed, megcsináltatod, összesen kétszázkevésezer forintért van egy kis fogyasztású pofás autód, amiből 5 évig nem rohad ki a küszöb. Csak mint kiderült, nem szeretem a Ford Oriont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Pont ilyet, nem is erről van szó. Hanem hogy miért nem lehet meghírdetni úgy egy autót, hogy "Ford Orion, jó motorral, cserélendő küszöbökkel még egy év zöldkártyával és műszakival 120ezer forint, vezetőülés rögzítője el van törve". Szerintem így kéne meghírdetni. Nem teljesen mindegy, ha már a telefonban elmondja mindezt ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 kb mint Coupe corsája.. igényesnek eladó...hibátlan állapot... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Nem teljesen mindegy, ha már a telefonban elmondja mindezt ? :D Akkor meg miért így hirdeti? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Akkor meg miért így hirdeti? :blush: Nem én adtam fel :D Tőle megkérdezted ? Kocsit akarsz venni amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 kb mint Coupe corsája.. igényesnek eladó...hibátlan állapot... :blush: Ez a szöveg volt a Corsa hirdetésében ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Nem én adtam fel :blush: Tőle megkérdezted ? Kocsit akarsz venni amúgy ? Jogos. Majd megkérdem :D. Amúgy igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 ....Amúgy igen.... És "tól" "ig" kerestél kocsit ? Mármint összegre ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Azt tudom hogy jó lesz,csak már lassan össze se merem számolni mennyi pénzbe lesz ha készen lesz......A legjobban az összeszereléstől tartok mert a fényező még az oldal üvegeket is ki akarja szedni... Ha gondolod én segítek kicsit összelapátolni ha kész lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 És "tól" "ig" kerestél kocsit ? Mármint összegre ? Pontosan. Kéne valami sz@rhalom autó, amire nem kell vigyázni. Menjen el két évet, azután minden hónap ajándék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Pontosan. Kéne valami sz@rhalom autó, amire nem kell vigyázni. Menjen el két évet, azután minden hónap ajándék. A turbó erre már majdnem jó lenne...csak hát a menjen el két évet... :D :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Pontosan. Kéne valami sz@rhalom autó, amire nem kell vigyázni. Menjen el két évet, azután minden hónap ajándék. Ilyen indokkal vettem meg anno a Corsát........mos'meg........ :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Pontosan. Kéne valami sz@rhalom autó, amire nem kell vigyázni. Menjen el két évet, azután minden hónap ajándék. Így nehéz szülés lesz ám :blush: Estleg fordulhatnál Bazshoz, biztos ellát egy csomó hasznos infóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Ez a szöveg volt a Corsa hirdetésében ? A nepper cég hírdette így, nem István. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 A turbó erre már majdnem jó lenne...csak hát a menjen el két évet... ;) :blush: :lol: :lol: de a minden hónap ajándék stimmel,nem? :lol: egyébként most,hogy ár nélküld hirdeted,jobban érdeklődnek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts