gsi.tamás Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 ugyanugy csak egy matrica van a homlokfalon, szoval az még lehet reális is.. vagy voszié se hibátlan :blush: Pedig törésmentes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 mondtam... tévedni emberi dolog... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 G Astra nem tetszik úgy ahogy van...csütörtökön megnézek egy autót...aztán lesz ami lesz...lassan lépni kell...mert kocsi nélkül szar az élet... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 kocsival meg néha mégsz@rabb :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 G Astra nem tetszik úgy ahogy van...csütörtökön megnézek egy autót...aztán lesz ami lesz...lassan lépni kell...mert kocsi nélkül szar az élet... :blush: senator 500ért ? már van zöldkártyája is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 senator 500ért ? már van zöldkártyája is :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 ... ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 ... http://debri.ru/temp/n/070326-123036-big.jpg ... Ja a világ legtisztább bontója :blush: ez meg egy GSi Gyöngyösön Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 nézegettem, de képről nincsen valami szép állapotban. mondjuk ennyiért sokkal többet nem is várhat az ember Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 nézegettem, de képről nincsen valami szép állapotban. mondjuk ennyiért sokkal többet nem is várhat az ember Gyanús vagy nekem - mintha GSit akarnál venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 nézegettem, de képről nincsen valami szép állapotban. mondjuk ennyiért sokkal többet nem is várhat az ember kavics te most gsi-t szeretnél venni vagy mi ez a "mindenautótmegnézek" dolog? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 hihi :blush: nézegetek már jó ideje, és GSI a kiszemelt. A helyzet annyival "bonyolultabb" , hogy a corsámon hitel van, így nekem a legegyszerűbb az lenne ha beszámítanák valahol, és megvenném mondjuk keresk.től. a mostani takaró inkább ezt az árkategóriát engedi meg azért is lett volna jó az a kaposvári, dehát elvitték. szóval nézelődök, ha van valami akkor próbálok lépni nem nagyon sietem el az igaz, illetve közben próbálom növeszteni a takarót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Én tudok egy eladó GSI-t...és még turbós is... :D :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 csere corsára egyazegyben? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 csere corsára egyazegyben? :D :lol: ne tegyél felelőtlen kijelentéseket mert ugrik rá :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 ne tegyél felelőtlen kijelentéseket mert ugrik rá :blush: :lol: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 :blush: ^^^^ | | | | az nevet aki utoljára nevet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Láttátok már a 2008-as Subaru felhozatalt??? Hát nekem őszintén...kicsit idegen...és nem annyira bejövős...de talán van benne valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Rájöttem már mire asszociáltam miközben a fenti képeket néztem... Szóval van benne valami...biztos lesz valaki, aki erre is ráfanyalodik... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 mint egy elcseszett kia riovagymi. a legszebb szerintem a békalámpás volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Láttátok már a 2008-as Subaru felhozatalt??? Hát nekem őszintén...kicsit idegen...és nem annyira bejövős...de talán van benne valami... Ez botrány mennyire óóÓÓócska kinézete lett. Egyedül az a Tribeca néz ki valahogy de... ááá, nem is értem azt aki ezeket tervezte Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Rájöttem már mire asszociáltam miközben a fenti képeket néztem... http://data1.blog.de/blog/w/wulfweard/img/...de_03_small.jpg Szóval van benne valami...biztos lesz valaki, aki erre is ráfanyalodik... :blush: :D Kiváncsi vagyok mit irtál be a keresőbe, hogy ezt találtad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Kiváncsi vagyok mit irtál be a keresőbe, hogy ezt találtad :blush: biztos nagyon dolgozott és közben feldobta valami reklám hogy vegyen most 2008-ra subarut.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Elég ha más autós fórumokat is olvasok...nem kell kereső... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts