Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 A friss hírdetés, az 1 héten belüli hírdetést jelent... :blush: Na majd én megmutatom, hogy lehet dízellel is 20 licit fogyasztatni, meg 1000km-enként szétkapni a mocit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Na majd én megmutatom, hogy lehet dízellel is 20 licit fogyasztatni, meg 1000km-enként szétkapni a mocit... :blush: Ettől félek.... :lol: :D ;) A dízelek azért is tartósabbak, mert kisebb az üzemi fordulatszám. Aztán meg, ha belegondolsz, egy dízelmotorban jóval nagyobb erők ébrednek már alapesetben is - nagyobb a kompresszió, stb. - ezért talán erősebbek a hajtókarok, csapágyak. De ha megpörgeted, meg túltöltöd, szét lehet csapni seperc alatt azt is.... Azok a legendás 500 ezernél többet futott dízelek nem hiszem, hogy sokat voltak 3500 felett.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 A friss hírdetés, az 1 héten belüli hírdetést jelent... :blush: Na majd én megmutatom, hogy lehet dízellel is 20 licit fogyasztatni, meg 1000km-enként szétkapni a mocit... :D marék homok csodákra képes, vagy fémforgács????....... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 na ezt is gyorsan eladták :blush: pénteken került, fel ma el is vitték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 na ezt is gyorsan eladták :blush: pénteken került, fel ma el is vitték... ez az az 1.8,amit B Vectrákba is szereltek? gondolom Astra kasztniban jobban szeret dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Mélykék Pityu ne feledd ám h a mélykék színű elektronyos/fűtős tükreid nálam vannak, szoval szólj ha fel raknád mert akkor elviszem neked.Duen-en valaki hirdetett kapcsolókat f astrához 1000 ft kb... mer az ugye neked nincs... amugy g asztmánkon eltört az a pici pöcök amibe bele csúszik a központi zár pici pöcke a tankbetöltő nyíilásnál...és ugye nem is kulcsra zárható a sapka maga ---> kvázi valaki kihajtja az ajtót letekeri kupakot és leszopizza a taknyot... :lol: most vehetek új ajtót emiatt a pici pöcök miatt? :lol: :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Vagy műanyagos visszahekkeli neked... Vagy veszel univerzális zárható sapit... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 ez az az 1.8,amit B Vectrákba is szereltek? gondolom Astra kasztniban jobban szeret dolgozni :D ez nem az. szerintem. B-be X18XE(115 paci) és ....XE1(115 paci), meg a Z-sek(125 paci) mentek. ez meg C18XE lehet. de nem kell 100%-ra venni amit írok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 ....Mélykék Pityu ne feledd ám h a mélykék színű elektronyos/fűtős tükreid nálam vannak, szoval szólj ha fel raknád mert akkor elviszem neked.Duen-en valaki hirdetett kapcsolókat f astrához 1000 ft kb... mer az ugye neked nincs.... Köszönöm, nem feledem :blush: Kapcsoló van köszönöm, a jobb oldali lebeg némileg azért tervezem majd kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 amugy g asztmánkon eltört az a pici pöcök amibe bele csúszik a központi zár pici pöcke a tankbetöltő nyíilásnál...és ugye nem is kulcsra zárható a sapka maga ---> kvázi valaki kihajtja az ajtót letekeri kupakot és leszopizza a taknyot... ;) most vehetek új ajtót emiatt a pici pöcök miatt? :D Az én kocsimon mióta megvettem le van törve. Még az elején elmentem a szentmihályin lévő müanyagoshoz, megérdeklődtem.. Elvileg tud rá varázsolni "likat", csak le kellett volna szednem nekik az ajtócskát, és otthagyni.. nah azóta is szerelem lefelé.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Egész jól kinéző C20XE Caraván, korrekt ATS Cup-pal, 1.4 felirattal :blush: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...ugras&p=ceg tegnap mondtam Antinak hogy jól mutat rajta az ats felni,csak Lanti meg ne tudja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 De aztán Lanti is szagot fogott, mert este már ő is mutatta... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 István! Felteszem a nagy kérdést, amit mostanában igen sokat fox hallani... :D "Hogy áll az autó???" :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 tegnap mondtam Antinak hogy jól mutat rajta az ats felni,csak Lanti meg ne tudja ;) először még téli kerekekkel árulta és mellé volt rakva az ats :blush: de már felkerültek rá.. jo rajta az 1.4 felirat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 István! Felteszem a nagy kérdést, amit mostanában igen sokat fox hallani... :D "Hogy áll az autó???" :blush: bátor, nagyon bátor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Köfönöm az ötleteket FiLYuk ;) Azt a szentmihályit lehet meg csekkolom mert hébe hóba járok arra csak korán kő kelni hogy odaérjek :D de amugy is a GSI-n is bekéne műanyagozni a ködlámpát valahogy... Vagy műanyagos visszahekkeli neked... Vagy veszel univerzális zárható sapit... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 mekkora hülyeségekkel tömöd a többiek fejét.... :blush: Azért kíváncsi lennék egy statisztikára pár év múlva, hogy a régebbi isuzu 1.7td-k mennyit mentek nagyobb gond nélkül, meg az újabb cdti-k mennyit mentek gond nélkül... Az említett dolgokat én is egy kolegádtól hallottam először, aztán meg egy autódiagnosztikával foglalkozó sráctól. Aztán jött a teszt az ágyúgolyón, és ott személyesen is megtapasztaltam, hogy a turbó és az összerakás minősége kicsit gyatra. És mindezek után elvitte az Agárdi egy turbószervízbe állapotfelmérésre, és ott közölték vele, hogy a turbónak már van egy kis lógása, jó ha megéri a 120ezret. Ehhez hozzá kell tenni, hogy ő is családi autónak vette, és nem azért választotta ezt a motort, mert öreguras a stílusa. ;) Mindezek mellett fenntartom hogy nagyon feelinges motor, csak nem kell tőle sokat várni hosszú élet terén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 nagyon feelinges motor, csak nem kell tőle sokat várni hosszú élet terén. :blush: Ha lenne ilyen bólogatós smile, akkor beraknám.De nincs............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ha lenne ilyen bólogatós smile, akkor beraknám.De nincs............ Én hozzá is tenném, hogy az összes mai autó hasonló elven készül...szóval ez sem lehet szarabb mint a többi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Én hozzá is tenném, hogy az összes mai autó hasonló elven készül...szóval ez sem lehet szarabb mint a többi... Nem az autókkal van a gond, csupán a motoroknak lettek a tervezés folyamán kisebb gyártási problémái.Nem csak 1.9-nek, hanem az 1.7 ill. az 1.3-nak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ma hajnalba 3:45-kor fater beleszalad teherautóval a pongrác úton 1 trafipaxba.. 40 helyett 63al.. azt mondta neki a rendőr miután győzködte 20percig h elintétzze valahogy, hogy ha kijön a papir akkor 50-60e Ft, de ha rosszabb kedvük van akkor még a jogosítvány is előfordulhat... 10esbe fájt végül is, mondhatni szerencsés eset.... ismét a péntekek jutottak eszembe... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 240 Hungária... :blush: :D ;) :lol: De takart volna az SRT... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ma hajnalba 3:45-kor fater beleszalad teherautóval a pongrác úton 1 trafipaxba.. 40 helyett 63al.. azt mondta neki a rendőr miután győzködte 20percig h elintétzze valahogy, hogy ha kijön a papir akkor 50-60e Ft, de ha rosszabb kedvük van akkor még a jogosítvány is előfordulhat... 10esbe fájt végül is, mondhatni szerencsés eset.... ismét a péntekek jutottak eszembe... :blush: 23 km/h átlépésért?????????(tudom százalék szerint megy de akkoris) ezt meg nem értem h nem vágják a rendőrbácsik h hol szaladgálnak igazán az autók???????? 240 Hungária... :D ;) :lol: :lol: De takart volna az SRT... :lol: :lol: huhh ott már nem kérdeznek, lőnek..... :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Vasárnap hajnal ......leányfalu .......sebességmérő : 1 4 8 km/h lassíts! :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Anti ez ? Bár lehet nem túl jó ötlet mert nem tudnád megálni a Voszi féle tuning adta lóerők mennyiségét és ugyan abba a hibába esnél mint a GSI-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts