mélykék76 Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Fiat fejlesztésről beszélünk. :D Fiat-GM közös feljesztések azok sztm :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 vazz Gabi! Most kiábrándítod Antit, pedig végre kezdett "jó irányba" haladni a pdtdigtitd után. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Egerben töltöttem 4napot,és hazafelé az m3-oson kicsit megeresztettem a járgányt. Remélem trafi nem látott. :blush: 225volt a legtöbb amit jöttem óra szerint. Még ment volna picit szerintem,de már a barátnőmnek a beszarás jelző lámpa fel-fel villant,így lassítottam inkább. Egy képem van,bár ez csak majdnem 2kiló. A 225ről viszont van videó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Fiat-GM közös feljesztések azok sztm :blush: Ez már majdnem elhanyagolható... ha az olaszok belenyúlnak, hosszúéletű már nem lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Ez már majdnem elhanyagolható... ha az olaszok belenyúlnak, hosszúéletű már nem lehet. :D Fogyasztói társadalomnak is lehet némi ráhatása tán :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Valoban Fiat fejlesztés és nem is egy problema mentes motor, a rászecskeszűrő szokott kipurcanni, ami 400e ft. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Most akkor álmatlan éjszakád lesz? ;) Ez az 1.9cdti tipikusan az a moci, ami iszonyat feeling tud lenni, főleg kicsit felhúzva... viszont el kell felejteni, hogy megbízható és sokat fut. :lol: jaja :lol: Én anno Vectrát próbáltam, aztán rendetem az Astrát - ua. motorral Valoban Fiat fejlesztés és nem is egy problema mentes motor, a rászecskeszűrő szokott kipurcanni, ami 400e ft. :blush: :D Ezért ezt nem kell kérni bele :lol: Asszem még mindig nem "széria", vagy csak Németországban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 ....Ezért ezt nem kell kérni bele :D Asszem még mindig nem "széria", vagy csak Németországban.... Csak úgy dúl benned a környezettudatosság :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Ezért ezt nem kell kérni bele :blush: Asszem még mindig nem "széria", vagy csak Németországban... de egy használtautonál az ember nem mondhatja azt hogy pls vedd ki a rászecskeszüröt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Egerben töltöttem 4napot,és hazafelé az m3-oson kicsit megeresztettem a járgányt. Remélem trafi nem látott. :blush: 225volt a legtöbb amit jöttem óra szerint. Még ment volna picit szerintem,de már a barátnőmnek a beszarás jelző lámpa fel-fel villant,így lassítottam inkább. Egy képem van,bár ez csak majdnem 2kiló. A 225ről viszont van videó. http://img0.tar.hu/stock16v/size2/29334142.jpg A krómkeretet honnan vadásztad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Most akkor álmatlan éjszakád lesz? :blush: Sokkot kaptam baz+ :D Nemaz csak az a sux hogy veszel egy autót, mész vele 5-6 év alatt 150ezret aztán bonthatod el a 6millás kocsidat. Akkor meg kit érdekel hogy mennyit fogyaszt, ha 6 év alatt 6 misit veszít az értékéből? Évi egymilliót meg akkor tankolnék ha hetente kétszer nyomnám tele.... (de akkor gázolajból is menne bele 6-700ezer) Jajaja fogyasztói társadalom rulez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 A krómkeretet honnan vadásztad? Nem tudom sajnos megmondani, így vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Nem tudom sajnos megmondani, így vettem. Tényleg jól néz ki egyébként. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Egész jól kinéző C20XE Caraván, korrekt ATS Cup-pal, 1.4 felirattal :blush: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...ugras&p=ceg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Már 2 napja itt mutogatjuk egymásnak ezt a Caravant... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Szép nagyon. :lol: Egy dologgal kell vigyázni: a turbója nagyon gyengus. Teszteltem. :D Amúgy Agárdi hatvanegynéhányezer km-el adta el az ugyanilyen motoros vectráját, mert igazából onnan lett volna nagyon ráköltős a játék. A futóműben az összes szilent lógott, meg a fékek is szanaszét voltak. Ezeket mondjuk megcsináltatta, meg a lengéscsillapítókat is cserélte. Aztán meg mondták hogy a turbója nem sokat fog bírni, és mivel az ágyúgolyón kicsit emelt teljesítménnyel használtuk (nagyon faja feeling volt! ;) ), már akkor látszott a vége... túlmelegedett, kímélni kellett, aztán elkezdtek a csövek szétcsúszkálni, stb... Szal szaki mondta, hogy turbót már a 120-as nagyszervízen biztosan cserélni kell, ha egyáltalán addig kibírja. És mondta hogy a blokk sem húzza sokkal tovább, 150-200ezer km-nél már nem sok kompressziót kell benne keresni. No, szal ha sok km-re keresel családi autót, akkor nem érdemes ilyen motorváltozatból 80-90e km-es példányt venni, mert erre is ráköltöd utána a gatyád. Viszont van 3.0 cdti is. :lol: mekkora hülyeségekkel tömöd a többiek fejét.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 mekkora hülyeségekkel tömöd a többiek fejét.... :blush: :lol: :D ;) :lol: :lol: meg födönfetrengős szmájli...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 mekkora hülyeségekkel tömöd a többiek fejét.... :blush: Hát, pedig hasonló infókat hllottam már mástól is.........aki ezeket a gépeket csinyázni szokta......Érdekes. :lol: :D De akkor a GM az Olaszok után miért tárgyal Diesel ügyileg újra az Isuzuval? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 ........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 nem tudom ezeket a baromságokat hol hallottad Elég sokat javítanak pl. lekoszolódott szívótorkú 1.9-et pl. de még volt story, ha gondolod, akkor részletesen leírom, ill. előtte megkérdezem. Amúgy egy kollégádtól hallottam ezeket, itt Kméten..........helyi kollégától. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 lekoszolódott szívótorkú 1.9 ezt én is erősíteni tudom,igaz én alfa 156 jtd-nél láttam,de nem volt valami bizalomgerjesztő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Minden autót szét lehet taposni..... nem azon múlik, hogy olasz, vagy nem olasz. Sportos dízelek.... persze, de nem sportkocsik! Aki 1.9 CDTI-t vesz, az feltehetően nem azért teszi, hogy utána mindenkit legyorsuljon a pirosnál, és 200 felett nyomja a pályán, amikor csak teheti. Ha ezt teszi, akkor hülye, nincs mese. És persze ez áll a megnövelt turbónyomásra, chiptuningra és társaira. Nem kéne csodálkozni, ha lepusztul..... ;) :D Ezek az autók családi autónak vannak kitalálva, és átlagos használatra készülnek. És átlagos használat mellett el is mennek 250-300 ezret a generálig... (ami egy átlagos családi autónál kb. 10-15 év :lol: ). A céges autóknál meg ne beszéljünk átlagos használatról, mert az mindig meglátszik, ha egy autónak nincs gazdája.... :blush: Aki a fenti élvezeteket hajszolja, az számoljon a következményekkel és ne sírjon a szája, hogy "jajdeszar, tönkrement ilyen hamar". Itt van az Anti is, milyeneket szívott - de hát mindenki tudja, hogy nem alaphangon volt az a turbó működtetve. Ahhoz képest semmivel sem volt rosszabb, mint a legtöbb versenygép. Végülis mondhatnánk, hogy az F1-es motorok is milyen kakik, hogy csak 2-3 versenyt bírnak.... pedig milyen kevés km az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Már 2 napja itt mutogatjuk egymásnak ezt a Caravant... :blush: Nekem friss hirdetésként jelent meg ma reggel és itt sem láttam linkelve eddig - de mind1 akkor nem mutattam újat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts