coupe Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Nem...csak tele van a tököm a világgal...és nem akarom még péntek este is azt hallgatni, hogy ne add már el, meg húúú de szép és olcsó, de nincs pénzem... :blush: Ez így elég gyenge kifógás.hidd el nekem is tele van a f@szom,de legalább addig nem gondolok a sok szar autóra.Tölünk biztos nem ezt fogod hallgatni :lol: ;) pffff.... :lol: Viszont Dini, már lehetne netközelben...bár lehet hogy alszik mert egész éjjel forgolódott... :D Gyere ki este ő is kijön tudtok egyezkedni,de holnap elutaznak a hétvégére és csak hétfön jön haza.....
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Biztos nem megyek ki...még a TV-t is elkapcsolom ha autót látok... :D :blush:
kavics Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 egyáltalán nem probléma lecserélni a véget. postaköltséget még pontosan nem tudom mert a Fritz még csak most fog utánna kérdezni(Németországon belül 10EUR-t írt postaköltségnek)... mert mondtam neki h én csak biztosítással vagyok hajlandó érte csengetni és azt pontosan nem tudta hogy úgy mennyi lesz. Eltűnt már 1-2, szerencsére apró-cseprő dolog útközben. :blush: persze ha dhllel küldi akkor ennyi
Chaba Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 persze ha dhllel küldi akkor ennyi Ez olyasmi mint amire számítottam. Én postaköltségnek kb. még1x a kipuff árát számoltam és még úgy is elég jó vétel...
J0hnny Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Biztos nem megyek ki...még a TV-t is elkapcsolom ha autót látok... :D :blush: Na adok egy matchboxot,hogy szokd a látványt! ;) Viszem a GSi-t szőr a szőrben,de a motor nem kell,azt tedd le az előszobában,majd veszek bele egy jó kis düzelt! :lol:
Albert Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Nem cseréltem le a kipuffomat mert a lakatoscsávó hülyét akart kapni az előző megoldástól. Vissza lett hegesztve, most helyén van és szép a hangja újra, ki tudja meddig.... Csöcs, majd egyszercsak hazajövök, talán hétfő előtt nem.
warwolf Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Nem cseréltem le a kipuffomat mert a lakatoscsávó hülyét akart kapni az előző megoldástól. Vissza lett hegesztve, most helyén van és szép a hangja újra, ki tudja meddig.... Mi volt neki annyira bonyolult benne?? :blush:
Tom Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 ) :D Olyan összkereket kérek karácsonyra, ami ebben van... :blush:
Demó Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Olyan összkereket kérek karácsonyra, ami ebben van... :blush: Hát igen, nem tudom, hogy bírhatja, hogy mind a négy elpörög indulásnál. :D
Tom Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Hát igen, nem tudom, hogy bírhatja, hogy mind a négy elpörög indulásnál. :blush: Vizes úton az enyém is elpörög, meg dobja is ki a seggét, de ott szerintem iszonyat tapadás van. Biztos hogy nekem fele ennyi lőerővel sem bírna ki 4-5 ilyen indulásnál többet a visco. :D
redline Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 megtaláltam a basszust a kocsiban....annyira pattog a hátulja, hogy lecsuszott a láda csatlakozója az erősítőröl....dühítő :blush:
Hic Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 megtaláltam a basszust a kocsiban....annyira pattog a hátulja, hogy lecsuszott a láda csatlakozója az erősítőröl....dühítő :blush: Néha a legnagyobb problémáknak is nagyon egyszerű a megoldása, mi? ;) :D ööö..egyébként a csavarokat meg szokás húzni, ha másért nem, hogy kisebb legyen a kontakt ellenállás.. (szubnál nem hátrány, ld. damping)
redline Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Demo vagy valaki aki holnap jön! Nincs egy kóbor patentja amit nekem tudna adni, olyan kellene amivel a hűtőmaszk szárát lehet odafogatni......elmentem ma a Csergőbe de 12:03-kor értem oda és az elméletileg 13:00-ig nyitva tartó boltban egy lélek sem volt :blush:
coupe Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Demo vagy valaki aki holnap jön! Nincs egy kóbor patentja amit nekem tudna adni, olyan kellene amivel a hűtőmaszk szárát lehet odafogatni......elmentem ma a Csergőbe de 12:03-kor értem oda és az elméletileg 13:00-ig nyitva tartó boltban egy lélek sem volt :blush: Ma nem volt nyitva a csergő ;) A hűtőmaszkkal egybe van öntve a patent,azt nem lehet külön venni,csak azt lehet ami a kasztniba pattan be :D .Lecserélted a tükröt????
Tápiószecső Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Demo vagy valaki aki holnap jön! Nincs egy kóbor patentja amit nekem tudna adni, olyan kellene amivel a hűtőmaszk szárát lehet odafogatni......elmentem ma a Csergőbe de 12:03-kor értem oda és az elméletileg 13:00-ig nyitva tartó boltban egy lélek sem volt :blush: Az tényleg egybe van öntve, de ha az a fele hiányzik, akkor egy pici darab kétoldalas ragasztó is tökéletesen megfogja.
mélykék76 Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Ma nem volt nyitva a csergő :D A hűtőmaszkkal egybe van öntve a patent,azt nem lehet külön venni,csak azt lehet ami a kasztniba pattan be :blush: .Lecserélted a tükröt???? Arra gondolt, ami sárvédőben van, amibe megy a füle a masznak.
coupe Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Arra gondolt, ami sárvédőben van, amibe megy a füle a masznak. Az meg kb 200ft,nem érdemes használtat belerakni :blush:
mélykék76 Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Az meg kb 200ft,nem érdemes használtat belerakni :blush: Mondtam neki, hogy vegyük ki a Caravan sárvédőjéből, mert abban új van és nem pattan be rendesen a fül. De lustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
redline Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Az meg kb 200ft,nem érdemes használtat belerakni :blush: ezért mentem volna a csergőbe, hogy vegyek újat de természetesen sehol semmi info hogy nincsennek nyitva vagy valami.... jobbos tükröt felszenvedtem de kicsit bénán sikerült mert töksötét van odakint :D másikat majd holnap....köszi István ;)
coupe Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Az nem a sárvédőben van.Szerintem nem is lehet úgy kiszedni,hogy ne sérüljön meg..... :D Remélem nem bánom meg a tükör cserét,mert ezt nem tudtam tesztelni ;) de azért szívesen :blush:
redline Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Remélem nem bánom meg a tükör cserét,mert ezt nem tudtam tesztelni :lol: de azért szívesen :blush: elméletileg működik....és állapotra is teljesen jónak tűnt :D (de azért nem dobom ki a régimet ;) )
mélykék76 Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Az nem a sárvédőben van.Szerintem nem is lehet úgy kiszedni,hogy ne sérüljön meg..... :D Remélem nem bánom meg a tükör cserét,mert ezt nem tudtam tesztelni ;) de azért szívesen :blush: Neked nem volt 58 évig hűtőmaszkod ? Ne vitatkozz :lol:
mélykék76 Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 elméletileg működik....és állapotra is teljesen jónak tűnt :blush: (de azért nem dobom ki a régimet :D ) Fűtést kipróbáltad ?
redline Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Fűtést kipróbáltad ? azt elfelejtettem 18 fokban :blush: de mozogni mozog mindenfelé :D
Recommended Posts