mackosajt Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Kész lett a Cali. :blush: De mára már tényleg lenyugodtam. Megyek tekerek is a turbón, mert ez így kevés. ;) te is akciózni fogsz? :D :lol:
Tom Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Galardóóóóóóóóó miiiiiii??? ;) :lol: :D Nemtom mi voolt ott, nyilván közöm nincs ahhoz autóhoz. De akkor is odaveszett és az jól esett. :blush: Gondolom olyan szitú volt, mint a Cayennál. De most tanum is van rá. :lol: :lol:
Tom Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 te is akciózni fogsz? :blush: :D Nemszabad. Most 0.8, pontosan ehhez a konfighoz az EDS 1.15 nyomást ír. Több, mint 0.3 tizeddel vagyok alatta tényleg bírnia kell. Csak 4-5-6ban kell nagyon észnél lenni, 3-4000 alatt semmilyen körülmények között nem ajánlott padlógázt nyomni.
Gelko Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Nemtom mi voolt ott, nyilván közöm nincs ahhoz autóhoz. De akkor is odaveszett és az jól esett. :blush: Gondolom olyan szitú volt, mint a Cayennál. De most tanum is van rá. :D ;) :lol: :lol: :lol: gondolom már nincs kihívás ha megvolt egy Lambo :lol: Tom a csúcson kell abbahagyni :P
redline Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Nemtom mi voolt ott, nyilván közöm nincs ahhoz autóhoz. De akkor is odaveszett és az jól esett. :blush: Gondolom olyan szitú volt, mint a Cayennál. De most tanum is van rá. :D ;) de mivolt pontosan? egy gallardo meglátta az utak ékkövét és ijedtében megfordult és elszaladt? :lol: Tényleg nem mozdít senkit Tököl? :lol:
opel16v Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Sziasztok, volt valahol egy leírás arról, hogy valakinek beállt az ETC-je és kijavította: kiszedte az ETC kompjutert, szétkapta, volt benne egy elégett tekercs vagy valami, majd valamely forrasztások eszközölésével megcsinálta, visszazár, visszahelyez és kész. Nem akarlak elkeseríteni, de az ETC-nél 99%-ban a folytószelep-motor szokott megmurdálni, és azt nem igazán lehet javítani. ABS-nél fordul elő, hogy a vezérlőben egy relé kontaktusa elég, és az okoz olyat, hogy néha működik, néha nem. A relé cseréje segít ebben az esetben (kommersz termék, kapható hasonló).
sárgaGSI Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Tényleg nem mozdít senkit Tököl? :blush: Én Pehi Csabi meg még egy Gsi kadettos srác megyünk, jönnek Demóék.......
opel16v Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Én még a ma estét is kihagyom... :D :blush: Csak nem megint elvesztettél egy fogadást? ;) :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Csak nem megint elvesztettél egy fogadást? :D ;) :lol: Nem...csak tele van a tököm a világgal...és nem akarom még péntek este is azt hallgatni, hogy ne add már el, meg húúú de szép és olcsó, de nincs pénzem... :blush:
opel16v Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Hogy mik vannak. :blush: Most már ezeket viszont le lehet legálisan papírozni. :D http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...f278&s=2850 Érdemes megnézni a honlapjukon található képeket is, érdekes! ;)
opel16v Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Nem...csak tele van a tököm a világgal...és nem akarom még péntek este is azt hallgatni, hogy ne add már el, meg húúú de szép és olcsó, de nincs pénzem... :blush: Mi ez a világvége hangulat? Komoly jelentkező még egy sincs? Pedig most már télled hugyészaré van. :D
Tom Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Nem...csak tele van a tököm a világgal...és nem akarom még péntek este is azt hallgatni, hogy ne add már el, meg húúú de szép és olcsó, de nincs pénzem... :blush: Tőlünk nem ezt hallod. :D ;)
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Mi ez a világvége hangulat? Komoly jelentkező még egy sincs? Pedig most már télled hugyészaré van. :blush: De igen van...de amíg nem teszi le valaki a lóvét, nem hiszek neki... :D
redline Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 De igen van...de amíg nem teszi le valaki a lóvét, nem hiszek neki... :blush: pl az akinek az anyukája nem engedi megvenni...olvastam CS-n :D kemény ;)
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 pl az akinek az anyukája nem engedi megvenni...olvastam CS-n ;) kemény :lol: :D nem engedsz neki még 2 dugót az árból Anti? :blush: ez sz@r poén vót... bocs
redline Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 lassan eljutunk oda, hogy odaadom az enyémet a motor nélküli autódért aztán szerzek bele egy jó c20xe-t :D legy egy eladható motorod meg egy hiperzsír autód :blush:
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 amúgy tényleg lassan olyan ára lesz, hogy megéri megvenni, aztán lökni bele egy XE-t, a LET-est meg eladni... :blush:
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 lassan eljutunk oda, hogy odaadom az enyémet a motor nélküli autódért aztán szerzek bele egy jó c20xe-t :lol: legy egy eladható motorod meg egy hiperzsír autód :D pffff.... ;) Viszont Dini, már lehetne netközelben...bár lehet hogy alszik mert egész éjjel forgolódott... :blush:
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 amúgy tényleg lassan olyan ára lesz, hogy megéri megvenni, aztán lökni bele egy XE-t, a LET-est meg eladni... :blush: milyen lassan...már ott tartunk... Nézd meg 1.3-ért milyen szép GSI-t kapni a használtautón... :D ;)
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 motor nélkül 800-ért? na? :blush: Hihihihi... :D
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 jóvanna, csak gondoltam bepróbálkozok. :blush:
adorjant Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 jóvanna, csak gondoltam bepróbálkozok. :D 800ért már majdnem jó c20xe van :blush:
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 800ért már majdnem jó c20xe van ;) jah... Amúgy nem tudom mi lenne az a villámár, amiért ha felrakom aznap elvinnék filózás nélkül... :blush: , de már rég úgy gondolom, hogy azon belül vagyok... :D
Recommended Posts