Loboka Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 nekem legalább kiir valamit........ :blush: ..lehet, de még sose mondtam hogy nem mert nincs benyám... ;) :lol: :lol: Ez az én visszavágó dumám Lobó ellen... :lol: :lol: ez tudja amit tud, de azt még kb 300e km-ig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 ..lehet, de még sose mondtam hogy nem mert nincs benyám... ;) ez tudja amit tud, de azt még kb 300e km-ig :blush: Mi az az ez??? Az én apámnak is van kocsija... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Mi az az ez??? Az én apámnak is van kocsija... :D ;) :blush: csak nem kapod meg mert előhozod a füstöt abból is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 csak nem kapod meg mert előhozod a füstöt abból is :lol: :lol: Nem is kell...szar hátulhajtós... :lol: Megvan a cetli... :D , de csak csütörtökön tok menni érte, mert csak én vehetem át személyesen... :blush: , vagy ügyvéd által ellenjegyzett meghatalmazás kell...de akkor meg ügyvédhez kéne elmennem...az is next time csüt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Megvan a cetli... :D , de csak csütörtökön tok menni érte, mert csak én vehetem át személyesen... :blush: , vagy ügyvéd által ellenjegyzett meghatalmazás kell...de akkor meg ügyvédhez kéne elmennem...az is next time csüt... ;) bazz és csak most mondod ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Nem is kell...szar hátulhajtós... :blush: :D ;) jo hogy nem azt mondod rá hogy olajkályha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 :blush: :D ;) jo hogy nem azt mondod rá hogy olajkályha ...olyat nem mondanék... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 ...olyat nem mondanék... :blush: :D ne is...jó az a kocsi...sőt ha holnap elhozom a szerelőtől és átviszem a másikhoz mégjobb lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 ...olyat nem mondanék... :blush: :D most, hogy várod mikor teheted bele egybe a segged Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 ne is...jó az a kocsi...sőt ha holnap elhozom a szerelőtől és átviszem a másikhoz mégjobb lesz :blush: másikrol van szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Tök édi beírás a CS-en... :blush: "Nem vagy normális,hogy megválsz töle!Pedig az egyik legszebb az országban!!!De te tudod,pedig Tökölön meg akartam simogatni....." :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Tök édi ... Mostanában sokat nézted a http://www.cukivagyok.hu portált... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Elhoztam a kupungut, juhú. :blush: Egész jól megcsinálták, még a Patyinak is tetszett. Remélem nem csak design-ra lesz jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Elhoztam a kupungut, juhú. :blush: Egész jól megcsinálták, még a Patyinak is tetszett. Remélem nem csak design-ra lesz jó... :D valami kép?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Akkor lassan.... 6000-en tart...leugrik a pedálról... :D ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 valami kép?? A whistler oldalán van fent kevlár megoldás, olyan lett. De este majd teszek fel. A szerkezet és a lendkerék is jó lett, de azaokról sajna nincs kép. Mondjuk ennyi pénzért... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Mennyi volt a kevlározás??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Mennyi volt a kevlározás??? :D 20e +4 a lendkerék szabályozás, meg 4 szerkezet mutyizása. Ez összesen 28 az Anti kedvéért. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 20e +4 a lendkerék szabályozás, meg 4 szerkezet mutyizása. Ez összesen 28 az Anti kedvéért. :blush: Kösz...nem biztos, hogy nekem is ennyi jött volna ki... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 dugód is van már Anti bratyesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 nem szeretném meghallani, hogy Detti begorombult, és 170-nél elfüstölte a Skodát... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 dugód is van már Anti bratyesz? Ja van...de ha ezt beépítem, akkor lefolyik a kádban a víz fürdés közben... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Hű ki fog Opelt gyártani? :blush: http://www.ebroker.hu/pls/ebrk/new_cikkek_...kk_id=129506283 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Ja van...de ha ezt beépítem, akkor lefolyik a kádban a víz fürdés közben... :D ;) Esetleg borosüvegből? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts