opel16v Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A remény hal meg utoljára.....oszt' annyi! :D CS-on láttunk már volumanusokat ugye... :blush: Mindannyian ismerjük a szavakkal, számokkal vagdalózó lakótelep-riderseket. Legjobb esetben is csak egy potyaútra számítanak valszeg... De próba szerencse. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Mindannyian ismerjük a szavakkal, számokkal vagdalózó lakótelep-riderseket. Ilyen kicsi,alacsony,bajszos f@szi,nem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Nem vágom mire gondolsz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Nem vágom mire gondolsz. :D Ejjjmááá,szőke is vagy? :blush: Kb olyan magas,mint én és állandóan nyomja a gázt trepnin! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ja, ezek a fehér GSI-k mind ugyanolyanok! ;) :blush: Nana azért talán még sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ja, ezek a fehér GSI-k mind ugyanolyanok! :lol: :blush: nicsak kiszólt a gyerek a festő-mázoló wagenből :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ejjjmááá,szőke is vagy? :blush: Kb olyan magas,mint én és állandóan nyomja a gázt trepnin! ;) Akkor az te vagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Coupé nagyon tetszett péntek este az a Caraván, remélem ez sokkalsokkalsokkal jobb vétel lesz mint a Corsa. Zoli nem tud számolni az Astrák számát illetően, methogy biza kettő volt kint :blush: 9.35-öt mentem százra, és Subi + MrDyno szerint 120 lovas az Astrám 1200 kilóval számolva. Én mentem a legjobb mért időt a C20NE-k, a C18NE-k és az 18E-k közül. C20XE-k meg a C25XE persze lenyomtak de dulván :D Tök tré hogy akik építenek magunknak egy király kocsit, azok kisvártatva kiszálln(án)ak belőle. Gelko, Wolfi, Anti. És akkor ilyenkor jön az hogy mi a f***nak nyúljak hozzá meg döntsem bele a lóvét amikor abból úgyis kevés van és ráadásul ha csinálok valami veszedelmet vagy különlegeset akkor egy év múlva megunom és hihetetlen bukóval eladom, vagy megpróbálom eladni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 nicsak kiszólt a gyerek a festő-mázoló wagenből ;) :lol: Az enyém festése legalább egyelöre egyedi lesz! Ráadásul senki nem fogja akarni lemásolni. :blush: :lol: Ma már átkentem pár helyen szürke alapozóval, egész jól néz így ki! :lol: Na de a mai este legfontosabb eredménye, hogy beszereltük a fékrásegítöt és a föfékhengert, kicseréltük a hátsó gumifékcsöveket, valamint feltöltöttük és légtelenítettük az egész fékrendszert. Már alig várom, hogy kipróbálhassam, hogy hogy fog majd így fogni a fékem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Az enyém festése legalább egyelöre egyedi lesz! Ráadásul senki nem fogja akarni lemásolni. :blush: :D Ma már átkentem pár helyen szürke alapozóval, egész jól néz így ki! ;) ráteszel egy ütött kopott festékes kétágú falétrát a tetejére és kész az optika :lol: nagyot mutatna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 ráteszel egy ütött kopott festékes kétágú falétrát a tetejére és kész az optika :D nagyot mutatna ;) Már te is ezzel jössz? Johnny is ezzel üldöz már lassan fél éve! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Jaa és ma sikerült rájönnöm arra, hogy az Astra GSI hátsó tárcsái nem passzolnak a Kadett GSI tárcsák helyére. :D Pedig már szépen elö voltak készítve. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Meg ezt nem is mutattam, ez volt szombaton Hekkeltük a GSiket :blush: A képen a feka Astra Józsié nemaenyim. Mákja volt hogy Tomi több műanyag küszöbpatentot hozott nekem anno, különben nagyon nem tudta volna visszatenni a küszöbjét. Pont 4db tört le neki amennyi volt nekem. E Kadett GSi-t meg jól szétkaptuk, hátul durván volt gitt a festék alatt. Nem volt kár érte, szét volt rohadva, meg törve is, pedig 89-ben biztos hogy hiperszuper gép volt - gyárilag elég jól tele extrákkal meg krafttal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Jaa és ma sikerült rájönnöm arra, hogy az Astra GSI hátsó tárcsái nem passzolnak a Kadett GSI tárcsák helyére. :D Pedig már szépen elö voltak készítve. :blush: ??????????????????????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 ??????????????????????????????????????????????? Most csak a tárcsákra gondolok, a kerékagyak és a csapágyak nélkül. Mindenestöl egy az egyben cserélhetöek, de csak a tárcsák nem kompatibilisek. Az Astránál egy kerékagyra lesz felcsavarva a tárcsa és abba mennek a kerékcsavarok is, mint ahogy elöl is van. A Kadettnál pedig úgy néz ki, hogy a tárcsa egy tartó elem is, mert abban van a csapágy és abba mennek bele a kerékcsavarok is. :blush: Na, ezt most jól elmagyaráztam, remélem hogy rajtam kívül más is megérti... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 De próba szerencse. :blush: jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Állítólagos Pözsó....... :blush: :D ez egy kadett cabrio. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Tök tré hogy akik építenek magunknak egy király kocsit, azok kisvártatva kiszálln(án)ak belőle. Gelko, Wolfi, Anti. És akkor ilyenkor jön az hogy mi a f***nak nyúljak hozzá meg döntsem bele a lóvét amikor abból úgyis kevés van és ráadásul ha csinálok valami veszedelmet vagy különlegeset akkor egy év múlva megunom és hihetetlen bukóval eladom, vagy megpróbálom eladni... sztem nem arról szól a történet h bárki is megunta volna :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 ez egy kadett cabrio. nem? dede. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 sztem nem arról szól a történet h bárki is megunta volna :blush: Én monjuk azért nem adnám el (nikább rohadjon szét a kertben)mert semmi extra nincs benne amiért érne is valamit de (Gelko asc.cab.-ja, Anti túrórudija, meg Wolfi c20ne corsája)"talán ér valamit" csak nem itt magyarországon(és nem félre érteni de itthon kevés ember teheti meg h ilyen autókat tartson mint a fent említetek......) vélemény volt.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ha valaki leteszi az 1.3-at viheti a túrórudit motorhibásan...2 dugó elolvadt benne...nekem már nincs kedvem szopni vele... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 ejha.....javítás mennyi? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 ejha.....javítás mennyi? :blush: Mondjuk kb 130-150 cakli pakli...de én már a gondolatától is hányok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ha valaki leteszi az 1.3-at viheti a túrórudit motorhibásan...2 dugó elolvadt benne...nekem már nincs kedvem szopni vele... :D ;) :lol: :lol: :lol: Elolvadt a dugó? kettő is? 200nál? Sose lesz tuning turbós autóm. 1.3 :blush: Sajnálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts