redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Lantinak szeretettel -> Diszkós felni :blush: :D ;) A legjobb a mailcime a hirdetőnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Lantinak szeretettel -> Diszkós felni :D ;) :lol: A legjobb a mailcime a hirdetőnek :lol: :blush: Ha tehetném az összeset megvenném, hogy legyen tartalék. :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ezért nagy dolog ez :D Itt legalább van esély ;) :blush: Ez már szerepel csak a Meglepő&Mulatságos topikban. Be, be! :lol: Egyébként azt néztem milyen szépen elváltak a gyári pont heggesztések rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Lantinak szeretettel -> Diszkós felni :D ;) :lol: A legjobb a mailcime a hirdetőnek :lol: attól ez is jobb! egyre több kocsin látom ezt a rettenetet... könyörgöm, ez egy műanyag vacak, ami még "spinner"-es is... a legjobb, amikor az űbertuning masina 140-el hasít vele városban, és a forgó rész meg lerepül a minőség hiánya miatt... nem szeretnék elé állni. akkor inkább diszkós felni. ui: épp 10 perce láttam egy űbertuning verdát ezzel felszerelve. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 persze mert azt hiszik, hogy most 799e ft-ért meg lehet venni :blush: neeeem lakóteleprájdersz öccázé' veszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ez már szerepel csak a Meglepő&Mulatságos topikban. Be, be! :D azt nem látja mindenki, csak a klubtagok :blush: (be, be! ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Aham! Köszke a kiigazítást DE A PETI MÉ NEM TAG? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 pont ezt akartam írni én is. most nézem olvad dugóval olcsóbban c. komment is érkezett már a hirdetésre :blush: jah, a coupe haverja egyből ráugrott a témára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Aham! Köszke a kiigazítást DE A PETI MÉ NEM TAG? tőle kérdezed ugye Tomi bácsi? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 wow micsoda lökös akarok ilyet :blush: több fehér gsi van használtauton mint amennyit eddig összesen láttam :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 220-as órával ? vagy én vok tudatlan? ui: szegény ótón elég tréül áll minden műanyag elem(lökösök, hűtőmaszk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 tőle kérdezed ugye Tomi bácsi? :D Szerinted? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Néha tényleg nem értem az észjárásodat Wolfi. Te nem szoktál számolni? ;) Anti nem egy elveszett gyerek, megvannak a kapcsolatai, és tuti ki tudná hozni lényegesen olcsóbban is! :lol: Nem beszélve arról, hogy az Ő motorja kisit többet ér, mint 4K. :blush: Nem mindenki tudja azt megtenni, hogy kivonul az udvarra a garázsba és eltököl 1-2-3-4-8 hétvégét az autója átépítésével :lol: Többek között ezért is lesz eladó a Corsa........Nincs udvaron hely, nincs garázs.Kijátszottam magam.Érdekes volt.Ennyi.... Csak 1X álljon már össze frankón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Wolfi! ne b+... a corsa? ne máááá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 És szerinted hányan fognak sorban állni egy 2.0 corsáért? :blush: Lepapírozni ugye nem lehet... és egyedi gondokat is rejt magában, mint Anti autója. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Anti nem egy elveszett gyerek, megvannak a kapcsolatai, és tuti ki tudná hozni lényegesen olcsóbban is! ;) Nem beszélve arról, hogy az Ő motorja kisit többet ér, mint 4K. :blush: Azt hiszem itt megint belefutunk abba, hogy ki szerint mennyit ér és mennyiért adható el a cucc :D Mivel az autó sem adható el 3 millio Ft-ért igy a motorért sem fog 1 milliót kapni, hiába volt neki annyiba (sőt többe). És mennyit tud spórolni? Talán le tud menni 150e Ft-ra? De még mindig kevesebbet kapna érte és nem hiszem, hogy gyorsabban elmenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 hét végén voltunk(5kadett gsi+1astra gsi) Csákvári reptéren mérni:0-100 7,21 sec 1/8 mph: 10,23 sec (állítólag ezen lehetne javítani) jah mentünk is egy-kettőt Dinyvel.....(láccik a 300kg különbség.....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 péntek este felraktam a kabriot a használtautóra, szombaton hívtak ma meg is nézték.... komoly az érdeklődő, meg akarja csinálni magának mert a hobbija h kintről hoznak be asconákat...amit eddig mondott h kell neki egy ilyen kocsi...majd vmi árat kiokoskodunk...autokereskedése+műhelye van kérdezte h nem cserélünk-e vmire..mondtam h már nem aktuális :blush: szóval meglátjuk de ezen én is meglepődtem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ha érdekel valakit felni: http://rhymerjr.uw.hu/OZ/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Tessék Redi toldat. Felraktam ma a tükröket,csütörtökön viszem a fehéret neked :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 jah, a coupe haverja egyből ráugrott a témára :lol: Nem a haverom,sőt nem is ismerem.Egy suliba jártunk szerinte,de 3 évvel fiatalabb mint én így nem emlékszem rá :lol: .Még ha emlékeznék is akkor is letagadnám :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 ... de talán 350-400at adnának érte. Legalábbis ennyiért láttam hirdetni a duenen c20let-et (de azokat váltóval együtt adták ennyiért). Ezt kétlem...350-400, egy ki tudja mennyit lement moci, egy kitudja mennyit elment turbóval... a váltó maga még 150...és akkor még nem beszélgettünk a Coolerről, csövezésről, lefújó...meg az apróságok... 600 körül tudnám eladni...cakli pakli... De akkor sem vagyok előrébb... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ha érdekel valakit felni: http://rhymerjr.uw.hu/OZ/ Ez szép lenne az omin egy kis javítgatás után. :blush: Mekkora a körosztója és az ET-je? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ez szép lenne az omin egy kis javítgatás után. :D Mekkora a körosztója és az ET-je? Megkérdezem neked mert már nem emlékszem rá... :blush: én csak közvetítettem a lehetőséget felétek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Na sikerült gyorsban megtudnom: 4x100as, és most hirtelen teljesen pontosan ő sem tudta fejből, de 35 és 38 között van az ET száma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts