Demó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 calibrás is lett belőle :D ;) Biztos forrásból tudom, hogy nem lesz sokáig túros Calija... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Hehe! :blush: Győzött a Manta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Igen, nagyjából arról van szó! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Biztos forrásból tudom, hogy nem lesz sokáig túros Calija... :blush: Demó! Ha megbízható a cali... szerintem keressétek meg a stylingon Krisszt... gondolkozik pár dolgon... köztük szerepel túrós cali is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Demó! Ha megbízható a cali... szerintem keressétek meg a stylingon Krisszt... gondolkozik pár dolgon... köztük szerepel túrós cali is. Visszamegy a feladóhoz, csak elöbb még megcsináljuk neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Röviden: Mentünk az M1-en, Biatorbágy felé...megelőz egy bömös, majd egy S6...130-140-el mentünk...Detti szólt, hogy nyomjam már, ha gyors kocsink van... ;) Hát felhívtam a haverom, hogy hol vannak a trafik...mondta, hogy onnan Tatabányáig semmi, szal nyomhatom...letettem a telót, nyomtam egyet 4-esben, aztán 5-öben, és 200 környékén halk tompa puffanás...és füst... Elszállt egy dugó...na ezt történt...egy darabig még 40-el mentünk az autópályán, aztán inkább felhívtam Gabit...ezúton is köszi még egyszer a vontatást... :blush: Na ez történt, de kedden szerdán már újra menetkész lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Röviden: Mentünk az M1-en, Biatorbágy felé...megelőz egy bömös, majd egy S6...130-140-el mentünk...Detti szólt, hogy nyomjam már, ha gyors kocsink van... :lol: Hát felhívtam a haverom, hogy hol vannak a trafik...mondta, hogy onnan Tatabányáig semmi, szal nyomhatom...letettem a telót, nyomtam egyet 4-esben, aztán 5-öben, és 200 környékén halk tompa puffanás...és füst... Elszállt egy dugó...na ezt történt...egy darabig még 40-el mentünk az autópályán, aztán inkább felhívtam Gabit...ezúton is köszi még egyszer a vontatást... :D Na ez történt, de kedden szerdán már újra menetkész lesz... ;) Egyre kínosabb,hogy mennyire megbízhatatlan... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Röviden: Mentünk az M1-en, Biatorbágy felé...megelőz egy bömös, majd egy S6...130-140-el mentünk...Detti szólt, hogy nyomjam már, ha gyors kocsink van... ;) Hát felhívtam a haverom, hogy hol vannak a trafik...mondta, hogy onnan Tatabányáig semmi, szal nyomhatom...letettem a telót, nyomtam egyet 4-esben, aztán 5-öben, és 200 környékén halk tompa puffanás...és füst... Elszállt egy dugó...na ezt történt...egy darabig még 40-el mentünk az autópályán, aztán inkább felhívtam Gabit...ezúton is köszi még egyszer a vontatást... :blush: Na ez történt, de kedden szerdán már újra menetkész lesz... :D hát ez szomorú :lol: de, hogy a klasszikusokat idézzem: "nehogy már az asszony beugasson....f@szom" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Detti lelkivilágát inkább nem ecsetelem. :blush: Bár egész jól viselte, már megszokta. :D Szívesen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 lassan tényleg ki kellene próbálni egy hangyaf@sznyit visszatekerni azon a kurv@ turbón....hátha tovább él egy kicsivel Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Valószínű hogy elszegényedett a keverék,mert amúgy mástól nem esik össze egy dugó,amibe max 20ezer km. van :blush: . Anti ha kész rakd le amíg el nem viszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ha esetleg valaki corsát szeretne venni akkor ne ezt vegye meg.Gondolom hogy megcsinálták az alját ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ha esetleg valaki corsát szeretne venni akkor ne ezt vegye meg.Gondolom hogy megcsinálták az alját :lol: :D ;) Ez egyre drágább!! :lol: :lol: :lol: Antinak meg lehet vissza kellene alakítani XE-re a gépét, aztán külön eladni a turbómotort, és külön az egyedi megjelenésű GSi-t ish. Szerintem......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 hát ez szomorú ;) "nehogy már az asszony beugasson....f@szom" :blush: :D "Nehogymár az asszony ugasson be...f@szom" Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Antinak.Seat leon 1.8T Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Antinak meg lehet vissza kellene alakítani XE-re a gépét, aztán külön eladni a turbómotort, és külön az egyedi megjelenésű GSi-t ish. Szerintem......... :blush: ha visszalakítja mit ad el??? :D ;) Ha meg a pénz miatt adja el ennél rosszabb ötletet nem is kaphatna...külön külön lehet, hogy tovább tartana.....a lakótelep ridersnek nincs pénze, csak okoskodik CS-n hogy igyugy felfejlesztené meg minden...aztán amikor a lóvét kellene virítani lapítás van Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 c20let sima 204pacival nem jó eladásra? Lehet tartósabb lenne 1 pötit :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Anti ha kész rakd le amíg el nem viszik :D Nem valami ilyesmiről beszéltünk pénteken miközben mentünk a new Caravan autóért? :P :blush: Ha esetleg valaki corsát szeretne venni akkor ne ezt vegye meg.Gondolom hogy megcsinálták az alját :lol: ;) :lol: No meg ez is szóba került pénteken, hogy 3 fölött lesz kitéve. :lol: Lehet a lottóról is kellett volna beszélni és szombaton venni és kitölteni gyanútlanul a szelvényt! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Igen, nagyjából arról van szó! :D Tudtam én! ;) Hiábva no, ebben az öreg vasban még van fantázia! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 a lakótelep ridersnek nincs pénze, csak okoskodik CS-n hogy igyugy felfejlesztené meg minden...aztán amikor a lóvét kellene virítani lapítás van pont ezt akartam írni én is. most nézem olvad dugóval olcsóbban c. komment is érkezett már a hirdetésre :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 pont ezt akartam írni én is. most nézem olvad dugóval olcsóbban c. komment is érkezett már a hirdetésre :blush: persze mert azt hiszik, hogy most 799e ft-ért meg lehet venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 ha visszalakítja mit ad el??? :blush: :D Ha meg a pénz miatt adja el ennél rosszabb ötletet nem is kaphatna...külön külön lehet, hogy tovább tartana.....a lakótelep ridersnek nincs pénze, csak okoskodik CS-n hogy igyugy felfejlesztené meg minden...aztán amikor a lóvét kellene virítani lapítás van Majd csak figyeld, hogy így mikorra megy el.Főleg pl. ezután a fiaskó után..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Pááárííípííípöööl.... @Voszi: Tessék megnézni a jobb oldali féklámpát! :blush: igenis... :D már 2hete... de 2 jó, most mit idegeskedel, a tied? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ezért nagy dolog ez :D Itt legalább van esély ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Majd csak figyeld, hogy így mikorra megy el.Főleg pl. ezután a fiaskó után..... számoljunk kicsit.....azt mondod, hogy alakítsa át c20xe-re és a motort adja el külön....jól értem erre gondolsz? - Mennyi most egy c20xe? 100? 150? - Mennyi a "régi moci ki uj moci be" munkadíja? Nagyságrendi fogalamam sincs.....40? 80? Tehát elkölt alsó hangon 200-300e Ft-ot (+ csomó időt...ezt is kellene számolni csak ezt mindig kifelejtitek) és lesz egy egyedi megjelenésű gsi-je gyári mocival. Zsír. Kaphat az autóért 1.1-et? 1.3-at? Nemtudom mennyit bir elkérni érte, talán kicsit könnyebb igy tavasszal mert indul az autós szezon és valaki hátha áldoz arra, hogy kulcsrakészen kap egy autót. Lesz egy kurv@drága turbós motorja amit nemtudom mennyiért tud eladni, de talán 350-400at adnának érte. Legalábbis ennyiért láttam hirdetni a duenen c20let-et (de azokat váltóval együtt adták ennyiért). Ergo beleölö megint egy csomo, időt pénzt idegeskedést és kevesebbet kap(hat) érte mint igy. Néha tényleg nem értem az észjárásodat Wolfi. Te nem szoktál számolni? :blush: Nem mindenki tudja azt megtenni, hogy kivonul az udvarra a garázsba és eltököl 1-2-3-4-8 hétvégét az autója átépítésével :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts