coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Nagyon vicces :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 gratula szép kis caravan gyűjtemény most már lesz hely a gyerekeknek :D gsi clubbos matrinya nálam van ha kell :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Gratula az új autóhoz!!! Szerintem nagyon jól tetted, hogy rendes méretű autót vettetek a Dettinek - jó sok hely lesz a babakocsinak meg a gyerekek játékainak :D :blush: Jól néz ki, remélem műszakilag se lesz vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Grat Coupe! sok balesetmentes és problémamentes km-t kívánok. :D no meg a 2 caravánba már apuci+anyuci sofőrködésével 8 gyerek is befér! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Akkor kell még egy, mert így nem fér be egy focicsapatnyi gyerkőc. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Én csak jeleztem egy problémát... vásárlás előtt nem árt check lámpát cserélni, nehogy utána derüljön ki egy drágább hiba, amiért 50-100e Ft-ot kellett volna alkudni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Ép azt nézem, hogy azok hozták be kintről vagy azok árulták (ha itthoni autó lenne, rendszámkereten a cég) akiktől vettem a GSI-t. Itt vannak az M3 felüljáró alatt. Korekt bagázs volt annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Szép az autó Coupe! Hasonlókat kívánok mint a többiek! ;) Óóóóó nem kicsit van lentebb a c20xe! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Megtaláltam a sárga BMW-t amit a Nagykőrösi piacon láttunk. Mondtam, hogy 4 ajtós volt! :D Ricsi barátomnak is mutattam és azt mondja, hogy vagy másfél éve árulják! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 ....Én csak jeleztem egy problémát.... Mondjuk rosszul :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 ....Óóóóó nem kicsit van lentebb a c20xe! :blush: :D.... Mert az új KrossszKántri edition ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Mert az új KrossszKántri edition :D :blush: Nyugodtan alá lehet feküdni akna nélkül is! De szívből kivánom hogy soha ne kerüljön rá sor! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Ócsó GSI ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Ócsó GSI ! Ezt ismerem. Esztergom-Kertvárosi a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Mokoltunk ma kicsit. Bekerült a comfort modul a kocsiba, elektromos tükörhöz kellett bekötni egy kábelt mert a jobb oldal nem ment, erösitöhöz illetve mélyládához hátra lettek vezetve a kábelek és a motortérzáras valamint kuplungbeesös változár 90%osan kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Ócsó GSI ! se klima, se tetőablak? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 se klima, se tetőablak? :blush: Pure sport.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Pure sport.... ez olyan volt mint egy elhasznált Adidas/Puma reklámszlogen :blush: Pure Sport - 15ös lemezfelnin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Mondjuk rosszul :blush: Nem értelek... megkérdeztem, hogy a jobb oldali sárga-e a check kontrol... mert nem emlékeztem GSi-s időszakomból, hogy ugyanolyan-e a műszeregység mint az enyémben... és mondtam hogyha nem, akkor érdemes figyelni rá, hogy nem ég, és ez akár pénzt is érhet, nem keveset. Szal mondj egy erős indokot, mit mondtam rosszul, különben meg inkább tartsd meg a cseszegetést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 se klima, se tetőablak? :D Pé GSI-ében sincs egyik se... :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Pááárííípííípöööl.... @Voszi: Tessék megnézni a jobb oldali féklámpát! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Gyorsulás........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Pé GSI-ében sincs egyik se... :blush: :lol: calibrás is lett belőle :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=51534 supra láttam ma a pályán a gépet kicsit füstölt,és behalt.mi lett a baja? ez nem bug, ez feature :D de most tényleg Anti, csak a szimla és szokásos füst volt vagy van valami? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Sztem hamarosan megtudjuk.Az előző hsz.t töröltem, mert benéztem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts