gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Tudom mit beszéltél vele mert mondtam most hívd fel mert addig nem megyek el innen. Erre ő, hogy hamarabb szabaduljon hívott is. :blush: Azért csörögj rá pénteken. Tudod milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 más dolog havonta költögetni a kocsira,és 600ezer forintot félre rakni :blush: megoldható az gyorsan is, de ha az apeh sittre vág Tomi jön velem és ő lesz a csicskásom :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 megoldható az gyorsan is, de ha az apeh sittre vág Tomi jön velem és ő lesz a csicskásom :D ;) Csak cigi :blush: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 megoldható az gyorsan is, de ha az apeh sittre vág Tomi jön velem és ő lesz a csicskásom :blush: :D Vazelin nélkül fogom csinálni szárazon és nem fog fájni Norbi! Akarod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Csak cigi :blush: :D ;) :lol: Utána levezetés képpen meg megfordul és rákapcsolódik a központi agyra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Dininek a múltkori vezető ülése hibátlan volt,olyan mintha új lett volna.Nem olcsó mulatság újra kárpitozni és kitömetni az ülést... Igen ez tényleg nagyon szép volt.Nem is volt sokáig hírdetve,hamar elvitték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Igen ez tényleg nagyon szép volt.Nem is volt sokáig hírdetve,hamar elvitték. De azért nem sürün van jo állapotu, nem? ezért mondtadm a felujjitást Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 De azért nem sürün van jo állapotu, nem? ezért mondtadm a felujjitást Én most vettem Demótól két elsőt,de azon is lehet azért érezni hogy nem új,de attól még férfinemiszervák(gyk: f4sz4'k :blush:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Férfinemiszervák? Ez annyira férfinemiszerva! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ma estétől nálam alszik a seni.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ma estétől nálam alszik a seni.... :blush: ohh, már szinte látlak pörögni a szigeten :D gratula az uj vashoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ma estétől nálam alszik a seni.... :blush: Mi a ? Szombatra már kölcsönkértem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ma estétől nálam alszik a seni.... :D Zsír az új verda :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ohh, már szinte látlak pörögni a szigeten :blush: gratula az uj vashoz köszi de sztem nemnagyon lesz ;) Mi a ? Szombatra már kölcsönkértem :lol: a szombat még mindig vasárnap :lol: most kérd tőlem is kölcsön :D ami ma jól esett h dolgozó lány fáradtan hazaindultam Antiéktól a kocsival, ülésfűtés bekapcsol és gurultam.... a dizánj annyiban változik h fekete lemezfelnik lesznek alatta :lol: azzal lehet nyugodtan padkátmászni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ....a szombat még mindig vasárnap ;) most kérd tőlem is kölcsön :D.... Páf.... Hiba van a mátrixban :blush: Vasárnaaaap ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ami ma jól esett h dolgozó lány fáradtan hazaindultam Antiéktól a kocsival, ülésfűtés bekapcsol és gurultam.... stricihintó #2 :D ;) a dizánj annyiban változik h fekete lemezfelnik lesznek alatta :lol: azzal lehet nyugodtan padkátmászni wtf? :blush: felni nélkül vetted? nemáááár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Páf.... Hiba van a mátrixban :blush: Vasárnaaaap ? áprl 1. sztem vasárnap---- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 stricihintó #2 :lol: :lol: wtf? :blush: felni nélkül vetted? nemáááár Látod Gellért ezért jók a barátok ;) Norbi kifizeti neked a felnit és máris nem lesz hiányérzete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 áprl 1. sztem vasárnap---- Vettem. Határozottan csökken arra az esély, hogy látom aznap Szegedet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 wtf? :blush: felni nélkül vetted? nemáááár felni nem kellett nekem mert szempont h 5 ember is utazhasson benne, ne keljen parázni h lelopják vagy h megkarcolódik... vagyis fene tudja...papírokat megírtuk és itt van a kocsin a felni :D vagy lehet h sok lenne miután Anti rájön h hamis pénzt kapott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 wáwáwááááá! :lol: Ma 17:50 és 18:05 között megvolt az idei best élményem. :lol: Miután fullra összeraktuk az új racsing EVO9-est, kezembe nyomták a kulcsát, és mondták hogy teszteljem meg kicsit. :P Az udvariasság végett még megpróbáltam volna tiltakozni, de mivel Karesz csúnyán nézett, inkább szó nélkül betettem a seggem a balegybe, és kis melegítős motorjáratás után egyedül nekivágtam a 11 kerben a gyérebben járt utakon egy kis tesztnek. :P Hááááááát... vadállatkirályság ez az autó. Asszem többet nem is mondok róla, mert még két oldalon keresztül nyálaznám a dolgot, olyan hatással volt. ;) Kibaszott királyság úgy kifordulni egy kereszteződésben, hogy szolidan keresztben van a segge, és mire összeszedi az ember, már 100 felett van a sebesség. :lol: Aztán meg a visszafordulás sem okozott gondot egy utcában. :blush: :D A csattogós váltóhoz hamar hozzászoktam, a fék viszont nagyon unszimpi volt végig, mert nincs rásegítés, szal meg kellett feszítenem a daliás testem, ha nagyot akartam fékezni. :P Aztán mikor visszaértem, Karesz azt mondta, "Te egy állat vagy... idáig hallottuk, mit műveltél. :lol: ". Majd megnézte az újonnan felrakott 18-as Michelin slikkeket, és hozzátette: "Legalább ezeket se kell már bekoptatni". ;) Nah, szal most két számmal nagyobb a mellméretem, életreszóló volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Nah, szal most két számmal nagyobb a mellméretem, életreszóló volt. :lol: látszik, hogy még nem volt gsi-d :lol: :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Majd megnézte az újonnan felrakott 18-as Michelin slikkeket, és hozzátette: "Legalább ezeket se kell már bekoptatni". :blush: Téligumival azért jobbat ment volna nem? :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 látszik, hogy még nem volt gsi-d :lol: :blush: :D ;) Ezt rosszul tudod. :lol: Volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Gabi! Elég hülyén nézhetsz ki ilyen magassággal...és kétszer nagyobb mellmérettel... :D ;) Gelko! Vigyázz rá, jó kis autó az a Seni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts