Albert Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Nekem sokkal jobban tetszik a seat mint a golf :blush: Van köztük különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 kicsit ritkább is ebből ez a motorkivitel, meg a régebbi seatok kinéztek legalább valahogy... arról nem is beszélve, h benzines :blush: szerintem alkatrész meg padlólemezben nincsen sok különbség. bár az ibiza mintha a polo padlólemeztestvére lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Van köztük különbség? Van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Van köztük különbség? Miért te külsőre össze szoktad keverni őket? Szerintem a Cupra (nem a legújabb) jól néz ki. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Azzal csak az irántam érzett szeretetét próbálja kifejezni. :blush: Semmi köze hozzád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 OFF : 1.8 20VT motor elég jól sikerült darab : ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Miért te külsőre össze szoktad keverni őket? Igy van nem tudok megkülönböztetni egy póvágent egy szeáttól akiknek a raccsing a vérükben van meg autóimószijon. Műszaki tartalomra gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Azért abban reménykedem hogy Lantinak nem jut eszébe véletlenülse a Xenon, mert akkor sok olyan hirdetés fog megjelennei, hogy GSI-met fehér botra cserélném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 úgy beszélsz arról a 400ról mintha aprópénz lenne :blush: Nem egyszerű ám ennyi pénzt összerakni :D Hát hogyne. Nyilván azért van 18" felni + KW futómű a BMW alatt azután, hogy 1 éve vettem. De ha nem kezd az ember arra félretenni amit nagyon szeretne soha nem lesz belölle semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 De ha nem kezd az ember arra félretenni amit nagyon szeretne soha nem lesz belölle semmi. Helyes, ebben egyetértünk. De nekem most fontosabb pár überdizájn bútor mint egy elb@szott és szétidegelős telifény....annyira nem rossz az amennyire te mondod ;) "Jön-megy, fékezik,teszi a dolgát" :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Súlyproblémáim vannak :blush: :D Kihajoltam a parkolóban, hogy meghallgassam tényleg fura hangja van e valaminek vagy csak egyre parásabb vagyok....egyszercsak az ülés azt mondta reccs...-1 combtámasz ;) meggondolandó, hogy veszek e másikat vagy ezt szétszedetni, újratömetni, újrakárpitoztatni és közben megheggesztetni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ....überdizájn.... Használhatatlant akartál írni igaz ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Súlyproblémáim vannak :blush: :D Kihajoltam a parkolóban, hogy meghallgassam tényleg fura hangja van e valaminek vagy csak egyre parásabb vagyok....egyszercsak az ülés azt mondta reccs...-1 combtámasz ;) meggondolandó, hogy veszek e másikat vagy ezt szétszedetni, újratömetni, újrakárpitoztatni és közben megheggesztetni.... :lol: jo állapotu ülés nagyon kevés van föleg vezetöoldali, viszont ha kitömeted akkor van 5-10évig egy jo ülésed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Súlyproblémáim vannak :blush: :D Kihajoltam a parkolóban, hogy meghallgassam tényleg fura hangja van e valaminek vagy csak egyre parásabb vagyok....egyszercsak az ülés azt mondta reccs...-1 combtámasz ;) meggondolandó, hogy veszek e másikat vagy ezt szétszedetni, újratömetni, újrakárpitoztatni és közben megheggesztetni.... :lol: Pénznyelő vazzeg, pénznyelő! :lol: Megmondtam szépen játszál mert elveszem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Hát hogyne. Nyilván azért van 18" felni + KW futómű a BMW alatt azután, hogy 1 éve vettem. De ha nem kezd az ember arra félretenni amit nagyon szeretne soha nem lesz belölle semmi. félre nem teszel és ezt Te is tudod :D +ha Redi esetét nézzük akkor még felnit is venni kellene ami mégy legalább 200ezer.Így kb 600 és még akkor is spórolt itt-ott :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 jo állapotu ülés nagyon kevés van föleg vezetöoldali, viszont ha kitömeted akkor van 5-10évig egy jo ülésed. Dininek a múltkori vezető ülése hibátlan volt,olyan mintha új lett volna.Nem olcsó mulatság újra kárpitozni és kitömetni az ülést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 félre nem teszel és ezt Te is tudod :D +ha Redi esetét nézzük akkor még felnit is venni kellene ami mégy legalább 200ezer.Így kb 600 és még akkor is spórolt itt-ott :blush: Mindíg vettem valamit az autóhoz minden hónapban. Úgy hogy nem kellett hozzányúlni a félretett pénzhez mert marad a fizuból. Tehát félre van téve. ;) Egyébként csak nem beszéltél a lakatossal ma délután?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Hát hogyne. Nyilván azért van 18" felni + KW futómű a BMW alatt azután, hogy 1 éve vettem. De ha nem kezd az ember arra félretenni amit nagyon szeretne soha nem lesz belölle semmi. az 18"????? akkor jól eltörpül egy ilyen hatalmas autón egy ilyen felni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Nem olcsó mulatság újra kárpitozni és kitömetni az ülést... Azért holnap ezügyben megeresztek 1-2 telefont :blush: A jobbos ülésem szerencsére nagyonjó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 az 18"????? akkor jól eltörpül egy ilyen hatalmas autón egy ilyen felni.... Értelmezd másképp! :blush: (16" + gyári futómű) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Mindíg vettem valamit az autóhoz minden hónapban. Úgy hogy nem kellett hozzányúlni a félretett pénzhez mert marad a fizuból. Tehát félre van téve. :blush: Egyébként csak nem beszéltél a lakatossal ma délután?! felhívott,de gondolom nem magától :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Jah elmentem kicsit megtámogattam a projectet. :blush: Ott volt épp nagyreményű fényező is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 felhívott,de gondolom nem magától :D és mit mondott? van még egy pár auto de gyorsba megcsinálja kb egy hónap mulva? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Jah elmentem kicsit megtámogattam a projectet. :blush: Ott volt épp nagyreményű fényező is. tudtam hogy Te szóltál neki.Most annyira nem sietek mivel nincs másik autó.Azt beszéltük meg szombaton felhív hogy mikor tudja elkezdeni.Szerinte hétfő-kedd.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 más dolog havonta költögetni a kocsira,és 600ezer forintot félre rakni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts