Lacee Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 duent nem olvastátok? vlki hirdet h bármibe szerez garis angelt...5% -al olcsobban bárminél... gold tuning vagy vlmi iesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Én ha vennék ilyen lámpát most(Amit nem fogok :lol:)akkor az FK lámpát venném meg,ha jól tudom most az is akciós és 5000ft-tal drágább,és kevesebb is van belöle.... pénz nem számít :D meg dizájn és kinézet über alles ;) de az FK-nál az index mögött van valami pikkelyes borítás ami nem tudom, hogy miért van ott de nagyon elcsúfítja :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 duent nem olvastátok? vlki hirdet h bármibe szerez garis angelt...5% -al olcsobban bárminél... gold tuning vagy vlmi iesmi... kicsit tartok attól, hogy ilyen "megrendeljük e-bayról és eltünök a francba", "garit felejtsd el", és hasonló "panellakás kisszobájában" cég...de ne legyen igazam :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Redi,megint annyit gondolkodsz hogy mire eldöntöd sehol se lesz akciós és minden astrában ilyen lámpa lesz :blush: :D ;) Minek a rohanás? :lol: Nyugodtság van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Nyugodtság mi de a kérdésre meg nem válaszolsz! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Minek a rohanás? ;) Nyugodtság van :lol: Nekem mindegy,de ha ennyit tökölsz erről is lemaradsz :lol: :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Nekem mindegy,de ha ennyit tökölsz erről is lemaradsz :lol: :blush: :D Lesz másik ;) Vagy nemlesz :lol: Igazán nemszámít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Lesz másik :lol: Vagy nemlesz :lol: Igazán nemszámít :lol: viszont akkor azt mondom ne vegyél ilyen lámpát.Inkább nagy kereket :blush: az sokkal nagyobbat dob az autódon szerintem.... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 viszont akkor azt mondom ne vegyél ilyen lámpát.Inkább nagy kereket :blush: az sokkal nagyobbat dob az autódon szerintem.... :D ;) a 19-es bmw kivételével egyet sem láttam amire azonnal azt mondtam volna, hogy "beleszerettem és idevele" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Minek a rohanás? :blush: Nyugodtság van :D a különindexesre múlt pénteken még 2 hetes szállítási időt mondtak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 a különindexesre múlt pénteken még 2 hetes szállítási időt mondtak... :blush::blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Norbi! VÁLASZÓJÁ MÁN A KÉRDÉSEMRE MERT SZÍJJE VÁGLAK!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Norbi! VÁLASZÓJÁ MÁN A KÉRDÉSEMRE MERT SZÍJJE VÁGLAK!!! :blush: Norbi, Vigyázz. Apa ideges :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Norbi! VÁLASZÓJÁ MÁN A KÉRDÉSEMRE MERT SZÍJJE VÁGLAK!!! :blush: te tényleg ennyire ráérsz? :D a válasz mint tudjuk: 42 minek szélesíteni, ha nem is lesz felni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Mostmár tényleg nem értem a receptoraidat! Akkora variamatyi vagy vazzeg, hogy te sem tudod felröl le vagy lerről fel. :blush: Meg azt azért ne felejtsük el, hogy van mire költeni azon az autón a lámpán kívül. Vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Meg azt azért ne felejtsük el, hogy van mire költeni azon az autón a lámpán kívül. Vagy rosszul gondolom? minden vágyam egy gyári bmw-s tolatóradar :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Ahoz kell egy BMW is! Mellesleg a PDC mint gyári extra növeli a használt autó értékét a nem gyárival extrával szemben. Mondjuk ezt pont neked mondjam aki tudja, hogy nem fizetik meg nálunk a + beleölt tuningot max az aki tudja mibe fájnak a dolgok de az pedig nagyon kevés ebben az országban. Egyébként meg mit poénkodod el a szomorú valóságot? Költesz minden szarra az autóba de a lényeges dolgokat meg kihagyod. Ne költs ilyenekre most hanem szedjél össze sok sok pénzt és akkor lehet kezdeni valamit az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Ahoz kell egy BMW is! Mellesleg a PDC mint gyári extra növeli a használt autó értékét a nem gyárival extrával szemben. Mondjuk ezt pont neked magyarázzam aki tudja, hogy nem fizetik meg nálunk a + beleölt tuningot max az aki tudja mibe fájnak a dolgok de az pedig nagyon kevés ebben az országban. Egyébként meg mit poénkodod el a szomorú valóságot? Költesz minden szarra az autóba de a lényeges dolgokat meg kihagyod. Ne költs ilyenekre most hanem szedjél össze sok sok pénzt és akkor lehet kezdeni valamit az autóval. Szépen süt a nap, te meg ahelyett, hogy kinn ülnél a kertben és a kutyával örülnél a tavaznak azon idegeskedsz, hogy nem költök 2 milliót a fényezésre...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 szedjél össze sok sok pénzt és akkor lehet kezdeni valamit az autóval. például venni egy pdtdigti-t :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Te is tudod, hogy nem 2misi egy fehér fény. Úgy gondolom, hogy 400-ból meglenne a lakatolás + fény + apró kacatok kijavítása. Ha nem is egyben de idővel úgy is kelleni fog ezeket a dolgokat véghez vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 például venni egy pdtdigti-t :blush: :lol: Vagy kettőt... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Vagy kettőt... :blush: :D hogy felérjen 1 gsi fogyasztásával..... :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Te is tudod, hogy nem 2misi egy fehér fény. Úgy gondolom, hogy 400-ból meglenne a lakatolás + fény + apró kacatok kijavítása. Ha nem is egyben de idővel úgy is kelleni fog ezeket a dolgokat véghez vinni. úgy beszélsz arról a 400ról mintha aprópénz lenne :blush: Nem egyszerű ám ennyi pénzt összerakni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Anti? kicsi, sziszeg, megy, mikelmég ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Nekem sokkal jobban tetszik a seat mint a golf :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts