Lacee Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 duent nem olvastátok? vlki hirdet h bármibe szerez garis angelt...5% -al olcsobban bárminél... gold tuning vagy vlmi iesmi...
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Én ha vennék ilyen lámpát most(Amit nem fogok :lol:)akkor az FK lámpát venném meg,ha jól tudom most az is akciós és 5000ft-tal drágább,és kevesebb is van belöle.... pénz nem számít :D meg dizájn és kinézet über alles ;) de az FK-nál az index mögött van valami pikkelyes borítás ami nem tudom, hogy miért van ott de nagyon elcsúfítja :blush:
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 duent nem olvastátok? vlki hirdet h bármibe szerez garis angelt...5% -al olcsobban bárminél... gold tuning vagy vlmi iesmi... kicsit tartok attól, hogy ilyen "megrendeljük e-bayról és eltünök a francba", "garit felejtsd el", és hasonló "panellakás kisszobájában" cég...de ne legyen igazam :blush: :D
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Redi,megint annyit gondolkodsz hogy mire eldöntöd sehol se lesz akciós és minden astrában ilyen lámpa lesz :blush: :D ;) Minek a rohanás? :lol: Nyugodtság van :lol:
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Nyugodtság mi de a kérdésre meg nem válaszolsz! :blush:
coupe Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Minek a rohanás? ;) Nyugodtság van :lol: Nekem mindegy,de ha ennyit tökölsz erről is lemaradsz :lol: :blush: :D
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Nekem mindegy,de ha ennyit tökölsz erről is lemaradsz :lol: :blush: :D Lesz másik ;) Vagy nemlesz :lol: Igazán nemszámít :lol:
coupe Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Lesz másik :lol: Vagy nemlesz :lol: Igazán nemszámít :lol: viszont akkor azt mondom ne vegyél ilyen lámpát.Inkább nagy kereket :blush: az sokkal nagyobbat dob az autódon szerintem.... :D ;)
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 viszont akkor azt mondom ne vegyél ilyen lámpát.Inkább nagy kereket :blush: az sokkal nagyobbat dob az autódon szerintem.... :D ;) a 19-es bmw kivételével egyet sem láttam amire azonnal azt mondtam volna, hogy "beleszerettem és idevele" :lol:
Lanti Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Minek a rohanás? :blush: Nyugodtság van :D a különindexesre múlt pénteken még 2 hetes szállítási időt mondtak...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 a különindexesre múlt pénteken még 2 hetes szállítási időt mondtak... :blush::blush:
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Norbi! VÁLASZÓJÁ MÁN A KÉRDÉSEMRE MERT SZÍJJE VÁGLAK!!! :blush:
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Norbi! VÁLASZÓJÁ MÁN A KÉRDÉSEMRE MERT SZÍJJE VÁGLAK!!! :blush: Norbi, Vigyázz. Apa ideges :D ;)
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Norbi! VÁLASZÓJÁ MÁN A KÉRDÉSEMRE MERT SZÍJJE VÁGLAK!!! :blush: te tényleg ennyire ráérsz? :D a válasz mint tudjuk: 42 minek szélesíteni, ha nem is lesz felni?
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Mostmár tényleg nem értem a receptoraidat! Akkora variamatyi vagy vazzeg, hogy te sem tudod felröl le vagy lerről fel. :blush: Meg azt azért ne felejtsük el, hogy van mire költeni azon az autón a lámpán kívül. Vagy rosszul gondolom?
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Meg azt azért ne felejtsük el, hogy van mire költeni azon az autón a lámpán kívül. Vagy rosszul gondolom? minden vágyam egy gyári bmw-s tolatóradar :blush:
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Ahoz kell egy BMW is! Mellesleg a PDC mint gyári extra növeli a használt autó értékét a nem gyárival extrával szemben. Mondjuk ezt pont neked mondjam aki tudja, hogy nem fizetik meg nálunk a + beleölt tuningot max az aki tudja mibe fájnak a dolgok de az pedig nagyon kevés ebben az országban. Egyébként meg mit poénkodod el a szomorú valóságot? Költesz minden szarra az autóba de a lényeges dolgokat meg kihagyod. Ne költs ilyenekre most hanem szedjél össze sok sok pénzt és akkor lehet kezdeni valamit az autóval.
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Ahoz kell egy BMW is! Mellesleg a PDC mint gyári extra növeli a használt autó értékét a nem gyárival extrával szemben. Mondjuk ezt pont neked magyarázzam aki tudja, hogy nem fizetik meg nálunk a + beleölt tuningot max az aki tudja mibe fájnak a dolgok de az pedig nagyon kevés ebben az országban. Egyébként meg mit poénkodod el a szomorú valóságot? Költesz minden szarra az autóba de a lényeges dolgokat meg kihagyod. Ne költs ilyenekre most hanem szedjél össze sok sok pénzt és akkor lehet kezdeni valamit az autóval. Szépen süt a nap, te meg ahelyett, hogy kinn ülnél a kertben és a kutyával örülnél a tavaznak azon idegeskedsz, hogy nem költök 2 milliót a fényezésre......
Lanti Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 szedjél össze sok sok pénzt és akkor lehet kezdeni valamit az autóval. például venni egy pdtdigti-t :blush: :D
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Te is tudod, hogy nem 2misi egy fehér fény. Úgy gondolom, hogy 400-ból meglenne a lakatolás + fény + apró kacatok kijavítása. Ha nem is egyben de idővel úgy is kelleni fog ezeket a dolgokat véghez vinni.
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 például venni egy pdtdigti-t :blush: :lol: Vagy kettőt... :D ;)
Lanti Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Vagy kettőt... :blush: :D hogy felérjen 1 gsi fogyasztásával..... :lol: ;) :lol:
coupe Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Te is tudod, hogy nem 2misi egy fehér fény. Úgy gondolom, hogy 400-ból meglenne a lakatolás + fény + apró kacatok kijavítása. Ha nem is egyben de idővel úgy is kelleni fog ezeket a dolgokat véghez vinni. úgy beszélsz arról a 400ról mintha aprópénz lenne :blush: Nem egyszerű ám ennyi pénzt összerakni :D
kavics Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Anti? kicsi, sziszeg, megy, mikelmég ? :blush:
coupe Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Nekem sokkal jobban tetszik a seat mint a golf :blush:
Recommended Posts