Atommanó Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Hehehe...most hallom a kírekben, hogy hétvégén a Váci úton "illegális gyorsulási versenyt" hiúsítottak meg a rendőrök... lezártak mindent, és végigiazoltattak mindenkit, és a nagy részét feljelentették illegális átalakítás miatt...Na elkezdődött talán amiről anno beszéltünk, hogy a Váci utat azért nem fogják hagyni...mondjuk amit ott művelnek az nem is normális... :blush:
uhuhu Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 tunnying jééézus annyám... ÖTMILLIÓHÉLTSZÁZEZER FORINT !!! nóóóómálisez??? :blush:
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 jééézus annyám... ÖTMILLIÓHÉLTSZÁZEZER FORINT !!! nóóóómálisez??? :blush: hátha beszámítja a kupét...egy telefont megér :D
sárgaGSI Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Hehehe...most hallom a kírekben, hogy hétvégén a Váci úton "illegális gyorsulási versenyt" hiúsítottak meg a rendőrök... lezártak mindent, és végigiazoltattak mindenkit, és a nagy részét feljelentették illegális átalakítás miatt...Na elkezdődött talán amiről anno beszéltünk, hogy a Váci utat azért nem fogják hagyni...mondjuk amit ott művelnek az nem is normális... :blush: Én még nem voltam ott, mi szokott lenni?????(tiszta halálos iramban elején lévő gyorsulás vagy mi?) vhol nincs róla több infó???rtl tv2???
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 A Váci út újpesti oldalán gyülekeznek, és 90 %-ban durva autókkal...subaruk, turbó hegyek...bömösök..stb... Elindulnak onnan, és végig a Nyugatiig megy a verseny, ott általában lezárják maguknak, és úgy fordul vissza az egész brigád...és ugyan ez vissza...szóval nem lámpától lámpáig tolják, és van jó pár piros ami gyalogosoknak van, ott simán átmennek...szóval gáz... :blush:
warwolf Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Na de az a pördülés jó lesz bukfencnek is. :blush: Ma megnéztük a tett helyszínét, vagy 15-20 méteren kiirtottam a gazokat az árokban. ;) Még szerencse, hogy kerékre érkeztem, különben Pé nem tudott volna kihúzni. :D A lényeg, hogy rendben vagy.Azé' csak igaz azaz agyhalott jelző.............. :lol: :lol:
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 egybeindexes > műanyagbúra különindexes > üvegbúra ebből melyik az előny, melyik a hátrány? :D párásodik? vagy műanyagba nem lehet xenon-t tenni mert megolvad? :blush:
rtomi Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 :D ;) ez meg kinek a kocsiján van :lol: :lol: :lol: Azzal csak az irántam érzett szeretetét próbálja kifejezni. :blush:
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 ebből melyik az előny, melyik a hátrány? :D párásodik? vagy műanyagba nem lehet xenon-t tenni mert megolvad? :blush: Az egybe indexesbe (műanyag búrás) ha teszel xenont ha nem sehogy nem látsz rendesen. A benne levő projektor szana + szét szórja a fényt csak épp nem oda ahova kell. Lásd Coupe másodsorban ezért cserélte le + valami el volt benne törve és mozgott az egész bele. Az FK verzió egy fokkal jobb csak el kell találni melyik fajta xenon menjen bele (itt a szinhőmérsékletre gondolok). Azt hogy ez mennyi szórja a fényt nem tudom de rosszat még nem hallottam róla bár lehet annak is van valami gyíkja.
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 xenon annyira nem izgat, viszont az egybeindexes fényévekkel jobban tetszik :blush:
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 xenon annyira nem izgat, viszont az egybeindexes fényévekkel jobban tetszik :blush: Jó, akkor majd fényévekből leveszed az éveket és azzal fogsz este világítani igaz ? :D
Tápiószecső Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Na végre egy jókezű pilóta. :blush: De a lába(i) nem igazán voltak kihasználva.
Lanti Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 xenon annyira nem izgat, viszont az egybeindexes fényévekkel jobban tetszik :blush: nekem nem gyári rendes első lámpáim voltak... szerintem az angel jobban világít most mint elődje.. :D
adorjant Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 ebből melyik az előny, melyik a hátrány? :D párásodik? vagy műanyagba nem lehet xenon-t tenni mert megolvad? :blush: a xenon kevesebb hőt termel,mint a sima halogén ;) ha jól tudom 35W-ot vesz fel csak.
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 nekem nem gyári rendes első lámpáim voltak... szerintem az angel jobban világít most mint elődje.. :D Minden csak viszonyítás kérdése :blush:
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 a xenon kevesebb hőt termel,mint a sima halogén ;) ha jól tudom 35W-ot vesz fel csak. Na pont ezt akartam mondani...mindenki azt hiszi, hogy mert nagyon világít biztos melegebb...hát nem... Norbi az enyim pl a műanyag, és nekem xenonnal van...igazából mondhatjuk, hogy szórja a fényt, de jól látni vele...viszont az is tény, hogy az üvegbűrás jobb xenonnal... Összesítésképpen szerintem: Az üvegbúrás sokkal összerakottabb maszívabbnak tűnő darab, de crash esetén rögtön törik is...ugyanakkor én meg már csattantam...és csak a fülek törtek a műa. lámpa meg iszkiri hátra...de baja nem lett... Na válassz... :blush: :D
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Neki már tök mindegy mert szemüveget nem hord mostanában (ugyan az a fejlövése van mint neked volt), rgo tök mindeggy mennyire világít az a kúva lámpa úgysem lát semmit. Vagy tök mindegy melyiket veszi (bár az üveg verzió a kultúráltabb és ésszerűbb megoldás) ha nem vesz xenont egyikkel sem fog többet látni.
sárgaGSI Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 A Váci út újpesti oldalán gyülekeznek, és 90 %-ban durva autókkal...subaruk, turbó hegyek...bömösök..stb... Elindulnak onnan, és végig a Nyugatiig megy a verseny, ott általában lezárják maguknak, és úgy fordul vissza az egész brigád...és ugyan ez vissza...szóval nem lámpától lámpáig tolják, és van jó pár piros ami gyalogosoknak van, ott simán átmennek...szóval gáz... :D huss ez télleg eléggé gáz videóban monja a csóka 50-es táblánál kb.172.... :blush: :lol: ;)
redline Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Neki már tök mindegy mert szemüveget nem hord mostanában (ugyan az a fejlövése van mint neked volt), rgo tök mindeggy mennyire világít az a kúva lámpa úgysem lát semmit. Vagy tök mindegy melyiket veszi (bár az üveg verzió a kultúráltabb és ésszerűbb megoldás) ha nem vesz xenont egyikkel sem fog többet látni. muhahahhahhaaa természetesen hordom a szemüveget amikor látni kell (munka, vezetés, tv, stb) de amikor a ti képeteket kell bámulni egy félhomályos földalatti parkolóban akkor azt hiszem nincs rá szükség....kényszerből hordom, nem azért mert örömöt ad :blush: Este meg bármit veszek föl sz@rul látok. Igazából az egybeindexest választom mert sokkal jobban tetszik és ez nekem fontosabb mint a használhatóság, és semmi olyan érvet nem hallottam itt a tapasztaltabbaktól ami miatt az üveg kellene :D
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Azért várd meg míg ide ér Coupe István! Neki mindíg vannak jó érvei!
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 De tul képpen miért nem sárvédőre meg felnire meg fényezésre költesz? Azt hittem azt akarsz!
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Azért várd meg míg ide ér Coupe István! Neki mindíg vannak jó érvei! És némi tapasztalata is :blush:
coupe Elküldve Március28, 2007 Elküldve Március28, 2007 Redi,megint annyit gondolkodsz hogy mire eldöntöd sehol se lesz akciós és minden astrában ilyen lámpa lesz ;) :lol: :lol: Nekem is jobban tetszett az egybe indexes lámpa.Sokkal nagyobbat dob az astrán,szebb a karika is benne mikor villágít(de mivel 2db led van benne és a lámpát nem lehet szétszedni,így ha esetleg a led kiég akkor elég nehéz,vagy nem is lehet kicserélni),viszont a projector elég gyenge benne.A lámpa minősége is sokkal gyengébb mint az FK-é,és ami nagyon fontos hogy csak 2 csavar tarjta ami miatt eléggé mozog menet közben :blush: :D Persze erre is van megoldás(kábelkötegelő,pillanatragasztó :lol: ),de ez így már elég gagyi,bár nem látszik. Az FK lámpa sokkal jobb minőségű,jobb a projectorja teljesen ugyanaz a felfogatása mint a gyári lámpának,így nem mozog.Viszont szerintem nem annyira szép a karika mikor villágít,mert darabos.Ebbe viszont rízsszem izzó van és ki is lehet cserélni olyan színűre amilyenre szeretnéd. Én ha vennék ilyen lámpát most(Amit nem fogok :lol:)akkor az FK lámpát venném meg,ha jól tudom most az is akciós és 5000ft-tal drágább,és kevesebb is van belöle....
Recommended Posts