Atommanó Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Hehehe...most hallom a kírekben, hogy hétvégén a Váci úton "illegális gyorsulási versenyt" hiúsítottak meg a rendőrök... lezártak mindent, és végigiazoltattak mindenkit, és a nagy részét feljelentették illegális átalakítás miatt...Na elkezdődött talán amiről anno beszéltünk, hogy a Váci utat azért nem fogják hagyni...mondjuk amit ott művelnek az nem is normális... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 tunnying jééézus annyám... ÖTMILLIÓHÉLTSZÁZEZER FORINT !!! nóóóómálisez??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 jééézus annyám... ÖTMILLIÓHÉLTSZÁZEZER FORINT !!! nóóóómálisez??? :blush: hátha beszámítja a kupét...egy telefont megér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Hehehe...most hallom a kírekben, hogy hétvégén a Váci úton "illegális gyorsulási versenyt" hiúsítottak meg a rendőrök... lezártak mindent, és végigiazoltattak mindenkit, és a nagy részét feljelentették illegális átalakítás miatt...Na elkezdődött talán amiről anno beszéltünk, hogy a Váci utat azért nem fogják hagyni...mondjuk amit ott művelnek az nem is normális... :blush: Én még nem voltam ott, mi szokott lenni?????(tiszta halálos iramban elején lévő gyorsulás vagy mi?) vhol nincs róla több infó???rtl tv2??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 A Váci út újpesti oldalán gyülekeznek, és 90 %-ban durva autókkal...subaruk, turbó hegyek...bömösök..stb... Elindulnak onnan, és végig a Nyugatiig megy a verseny, ott általában lezárják maguknak, és úgy fordul vissza az egész brigád...és ugyan ez vissza...szóval nem lámpától lámpáig tolják, és van jó pár piros ami gyalogosoknak van, ott simán átmennek...szóval gáz... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Na de az a pördülés jó lesz bukfencnek is. :blush: Ma megnéztük a tett helyszínét, vagy 15-20 méteren kiirtottam a gazokat az árokban. ;) Még szerencse, hogy kerékre érkeztem, különben Pé nem tudott volna kihúzni. :D A lényeg, hogy rendben vagy.Azé' csak igaz azaz agyhalott jelző.............. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 egybeindexes > műanyagbúra különindexes > üvegbúra ebből melyik az előny, melyik a hátrány? :D párásodik? vagy műanyagba nem lehet xenon-t tenni mert megolvad? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 itt van videjó is erről a nagy akcióról Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 :D ;) ez meg kinek a kocsiján van :lol: :lol: :lol: Azzal csak az irántam érzett szeretetét próbálja kifejezni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ebből melyik az előny, melyik a hátrány? :D párásodik? vagy műanyagba nem lehet xenon-t tenni mert megolvad? :blush: Az egybe indexesbe (műanyag búrás) ha teszel xenont ha nem sehogy nem látsz rendesen. A benne levő projektor szana + szét szórja a fényt csak épp nem oda ahova kell. Lásd Coupe másodsorban ezért cserélte le + valami el volt benne törve és mozgott az egész bele. Az FK verzió egy fokkal jobb csak el kell találni melyik fajta xenon menjen bele (itt a szinhőmérsékletre gondolok). Azt hogy ez mennyi szórja a fényt nem tudom de rosszat még nem hallottam róla bár lehet annak is van valami gyíkja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 xenon annyira nem izgat, viszont az egybeindexes fényévekkel jobban tetszik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 xenon annyira nem izgat, viszont az egybeindexes fényévekkel jobban tetszik :blush: Jó, akkor majd fényévekből leveszed az éveket és azzal fogsz este világítani igaz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Na végre egy jókezű pilóta. :blush: De a lába(i) nem igazán voltak kihasználva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 xenon annyira nem izgat, viszont az egybeindexes fényévekkel jobban tetszik :blush: nekem nem gyári rendes első lámpáim voltak... szerintem az angel jobban világít most mint elődje.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 ebből melyik az előny, melyik a hátrány? :D párásodik? vagy műanyagba nem lehet xenon-t tenni mert megolvad? :blush: a xenon kevesebb hőt termel,mint a sima halogén ;) ha jól tudom 35W-ot vesz fel csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 nekem nem gyári rendes első lámpáim voltak... szerintem az angel jobban világít most mint elődje.. :D Minden csak viszonyítás kérdése :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 a xenon kevesebb hőt termel,mint a sima halogén ;) ha jól tudom 35W-ot vesz fel csak. Na pont ezt akartam mondani...mindenki azt hiszi, hogy mert nagyon világít biztos melegebb...hát nem... Norbi az enyim pl a műanyag, és nekem xenonnal van...igazából mondhatjuk, hogy szórja a fényt, de jól látni vele...viszont az is tény, hogy az üvegbűrás jobb xenonnal... Összesítésképpen szerintem: Az üvegbúrás sokkal összerakottabb maszívabbnak tűnő darab, de crash esetén rögtön törik is...ugyanakkor én meg már csattantam...és csak a fülek törtek a műa. lámpa meg iszkiri hátra...de baja nem lett... Na válassz... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Neki már tök mindegy mert szemüveget nem hord mostanában (ugyan az a fejlövése van mint neked volt), rgo tök mindeggy mennyire világít az a kúva lámpa úgysem lát semmit. Vagy tök mindegy melyiket veszi (bár az üveg verzió a kultúráltabb és ésszerűbb megoldás) ha nem vesz xenont egyikkel sem fog többet látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 A Váci út újpesti oldalán gyülekeznek, és 90 %-ban durva autókkal...subaruk, turbó hegyek...bömösök..stb... Elindulnak onnan, és végig a Nyugatiig megy a verseny, ott általában lezárják maguknak, és úgy fordul vissza az egész brigád...és ugyan ez vissza...szóval nem lámpától lámpáig tolják, és van jó pár piros ami gyalogosoknak van, ott simán átmennek...szóval gáz... :D huss ez télleg eléggé gáz videóban monja a csóka 50-es táblánál kb.172.... :blush: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Neki már tök mindegy mert szemüveget nem hord mostanában (ugyan az a fejlövése van mint neked volt), rgo tök mindeggy mennyire világít az a kúva lámpa úgysem lát semmit. Vagy tök mindegy melyiket veszi (bár az üveg verzió a kultúráltabb és ésszerűbb megoldás) ha nem vesz xenont egyikkel sem fog többet látni. muhahahhahhaaa természetesen hordom a szemüveget amikor látni kell (munka, vezetés, tv, stb) de amikor a ti képeteket kell bámulni egy félhomályos földalatti parkolóban akkor azt hiszem nincs rá szükség....kényszerből hordom, nem azért mert örömöt ad :blush: Este meg bármit veszek föl sz@rul látok. Igazából az egybeindexest választom mert sokkal jobban tetszik és ez nekem fontosabb mint a használhatóság, és semmi olyan érvet nem hallottam itt a tapasztaltabbaktól ami miatt az üveg kellene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Azért várd meg míg ide ér Coupe István! Neki mindíg vannak jó érvei! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 De tul képpen miért nem sárvédőre meg felnire meg fényezésre költesz? Azt hittem azt akarsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Azért várd meg míg ide ér Coupe István! Neki mindíg vannak jó érvei! És némi tapasztalata is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Így gondoltam én is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Redi,megint annyit gondolkodsz hogy mire eldöntöd sehol se lesz akciós és minden astrában ilyen lámpa lesz ;) :lol: :lol: Nekem is jobban tetszett az egybe indexes lámpa.Sokkal nagyobbat dob az astrán,szebb a karika is benne mikor villágít(de mivel 2db led van benne és a lámpát nem lehet szétszedni,így ha esetleg a led kiég akkor elég nehéz,vagy nem is lehet kicserélni),viszont a projector elég gyenge benne.A lámpa minősége is sokkal gyengébb mint az FK-é,és ami nagyon fontos hogy csak 2 csavar tarjta ami miatt eléggé mozog menet közben :blush: :D Persze erre is van megoldás(kábelkötegelő,pillanatragasztó :lol: ),de ez így már elég gagyi,bár nem látszik. Az FK lámpa sokkal jobb minőségű,jobb a projectorja teljesen ugyanaz a felfogatása mint a gyári lámpának,így nem mozog.Viszont szerintem nem annyira szép a karika mikor villágít,mert darabos.Ebbe viszont rízsszem izzó van és ki is lehet cserélni olyan színűre amilyenre szeretnéd. Én ha vennék ilyen lámpát most(Amit nem fogok :lol:)akkor az FK lámpát venném meg,ha jól tudom most az is akciós és 5000ft-tal drágább,és kevesebb is van belöle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts