iqbéla Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nincs valakinek autóátiratós ismerőse? Hamarosan esedékes lenne a Calin a dolog... :blush: Autóátiratásban mit tudhat segíteni egy ismerős? :D:unsure:;):unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Eljutottunk oda, hogy tényleg az ember után vágják az angel-t....40e huf RS-nél :D azt nem tudom mi a különbség az RS és a Főnix tuning által forgalmazottak között.....ha tényleg igaz amit mondtok és ugyanaz a cég gyártja mindet :blush: Mert a Főnixé jobban tetszik, bejön ez a clean dizájn, nincs ott az index mögött az a recés (?) felület... egybeindexes > műanyagbúra különindexes > üvegbúra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ...Tudod ezt nem a mi korosztályunk kezdte.... Érdekes, valahogy nem él bennem arról emlékkép, hogy 1983ban ütik egymást a KadettE és a Golf1 tulajdonosok a Népköztársaság útján :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 mer' mindakettő orrfennhordós übermájer volt... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 :blush: :D ez meg kinek a kocsiján van ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: mer' mindakettő orrfennhordós übermájer volt... :P :P ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Tudod ezt nem a mi korosztályunk kezdte de vannak itt a klubban emberek akik erössen űzik is eme gondolkodást. Olyan ez mint egy szekta. :lol: Remélem nem engem primitívezel le. ;) :D Ezen logika szerint ezt a fiatal korosztálynak is folytatnia kell? Ha apám a kútba ugrált brahiból nekem is kell? :lol: Bizonyos határokon belül nem gáz ugratni,szívatni a másikat ezzel,de hogy valakit emiatt ne engedjek be egy rendezvénye,akit a barátomnak vallok... :blush: Nem tudom neked,hogy állna a szád,ha a BW kapujában megállítanának... :lol: Jah és nem téged tekintelek emiatt primkónak,nehogy magadra vedd már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 :blush: :D ez meg kinek a kocsiján van :lol: ;) :lol: Ettől még ha a barátom szusit vesz nem fogom szemen köpni és kiközösíteni,az más tészta,hogy szívatni ugratni tuti fogom emiatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ma voltam velencén.. út közben volt egy terelés... ezért..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ettől még ha a barátom szusit vesz nem fogom szemen köpni és kiközösíteni,az más tészta,hogy szívatni ugratni tuti fogom emiatt! :blush: ha mitsubishit vesz, akkor is? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ettől még ha a barátom szusit vesz nem fogom szemen köpni és kiközösíteni,az más tészta,hogy szívatni ugratni tuti fogom emiatt! :D S, ha Mitsubishit vett?Hm? :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ma voltam velencén.. út közben volt egy terelés... ezért..... Biztos lassan ment a futóval! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 S, ha Mitsubishit vett?Hm? :blush: :D Akkor nem jöhetsz be a pályanapra se majd és különben is nem vagy a barátom és a körteformákat is add majd vissza! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ezért..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Szerencsétlen szusis.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 S, ha Mitsubishit vett?Hm? :D ;) gyorsabb voltam.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 és a körteformákat is add majd vissza! :blush: Áháá!Majd ha fagy! :D Meg mikor a róka lesz a fácánnak a legjobb móka.......... ;) :lol: Na meg majd ha a Dezső legyorsulja a kicsit! Csak addig kell utána menned, míg ki nem fogy belőle a benya! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 gyorsabb voltam.. :blush: De én vettem is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ma voltam velencén.. út közben volt egy terelés... ezért..... ezek a terepjárósok külön állatfaj... nálunk 30-as zóna van... tegnap kint utcán állva látom jön egy olyan 60-al.. 200 m-en belül ovoda, bölcsi... csak 1-et intettem, megáll....elektomos ablak le... lazán kinéz. - "Van valami baj?" mondom, talán 30-as zóna... "Tudom! Én is itt lakom!" akkor meg pláne... majd elhajtott kövérgázzal, és a kövi kereszteződésben majdnem össze is törte magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 De én vettem is! :D én meg nem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Csak addig kell utána menned, míg ki nem fogy belőle a benya! :blush: Egyenesben a tégla is tudja nyomni! :D Kérdezd csak meg Petit,hogy pörög a veki vizes úton kanyarban! ;) De amikor te már 2x tankoltál én még akkor is tovább kattogok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Egyenesben a tégla is tudja nyomni! :blush: Kérdezd csak meg Petit,hogy pörög a veki vizes úton kanyarban! :D nem tudod, ki írta itt minap, hogy megforgott? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 tunnying Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 tunnying élőben még szebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 nem tudod, ki írta itt minap, hogy megforgott? :D ;) Tudom,de azóta Peti is pördült egy szépet,mázlija volt hogy megúszta épp bőrrel! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 szóval árulkodsz mi? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts