mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 mindenki KIFOGYIK a szóbull. Malyd fojtaccsátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 "Muhahahaha" :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 "Muhahahaha" :blush: :D ;) Ezt láttuk tegnap Pehivel XVIIben (Amúgy szép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 a többi oldaláról szép. amúgy melyik a viccesebb? a 6 vég vagy a ferdére sikerült rendszámhely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ezt láttuk tegnap Pehivel XVIIben (Amúgy szép) Biztos szép, de nekem ez a kipuff........hogyismondjam.........idegen. :blush: A többi okés, meg minden....még a felirat is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ezt talán most nem hagytam szó nélkül... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nincs valakinek autóátiratós ismerőse? Hamarosan esedékes lenne a Calin a dolog... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ezt talán most nem hagytam szó nélkül... :D :blush: látom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ezt talán most nem hagytam szó nélkül... :D :blush: Még az elején szabadalmaztatni kellett volna........... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ezt talán most nem hagytam szó nélkül... :D :blush: jól megmondtad neki a pdtdigtir32vr6g60-adból :lol: a gsi-t már tavaly is láttam, postoltam is ide valahová ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 jól megmondtad neki a pdtdigtir32vr6g60-adból :lol: :blush: :D ;) :lol: Naggyon ott van......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Megkérdezem, hogy nem kell e neki egy digitműszerfal??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ezt talán most nem hagytam szó nélkül... :D :blush: Hol lehet elolvasni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ilyen Opellel ki sem merek menni az utcára...:-) lassan minden opel úgyis arra hasonlít, akkor meg minek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 pdtdigti... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Hol lehet elolvasni? itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ott segít mosni az xy (nem ugrik be a neve) Cabrio Kadett tulaj. Amúgy szerintem az orra jól sikerült az autónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 pdtdigti... :blush: :D ;) de ne röhögj, ilyen autót akarsz venni....ez van a kék golfra írva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nincs valakinek autóátiratós ismerőse? Hamarosan esedékes lenne a Calin a dolog... :blush: van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 van. Köszi szépen! :blush: Akkor megkereslek telefon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Azért kivi lennék, hogy Anti eljön e a Volkswagen-el a Blitz Hits-re? :blush: A BMW-ről kiderült szeretik az Opeles fanok. Én pl semmi kivetni valót nem találok a fosvágeny vagy bömös között,egykutyaszar számomra! Magasról tojok rá Anti mivel jön a talikra,tőlem jöhet camping bicajjal is,emiatt nem fogok utálni senkit sem! Szerintem ez a márkák közötti ellentét olyan primitív dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Én pl semmi kivetni valót nem találok a fosvágeny vagy bömös között,egykutyaszar számomra! Magasról tojok rá Anti mivel jön a talikra,tőlem jöhet camping bicajjal is,emiatt nem fogok utálni senkit sem! Szerintem ez a márkák közötti ellentét olyan primitív dolog. :blush: Itt nem is rólad van szó + a magyarokról hanem a németekről (Blitz Hits nem = a Blitz Weekend-el)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Én pl semmi kivetni valót nem találok a fosvágeny vagy bömös között,egykutyaszar számomra! Magasról tojok rá Anti mivel jön a talikra,tőlem jöhet camping bicajjal is,emiatt nem fogok utálni senkit sem! Szerintem ez a márkák közötti ellentét olyan primitív dolog. :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Szerintem ez a márkák közötti ellentét olyan primitív dolog. :blush: Tudod ezt nem a mi korosztályunk kezdte de vannak itt a klubban emberek akik erössen űzik is eme gondolkodást. Olyan ez mint egy szekta. :lol: Remélem nem engem primitívezel le. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ... Szerintem ez a márkák közötti ellentét olyan primitív dolog. :blush: :D ;) ez meg kinek a kocsiján van :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts