opel16v Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Amúgy ma a ringen voltunk edzésnapon. Tesztelte a főnök a csővázas EVO-t. :D Anti féle hiba rögtön előjött, vagyis ledobta a coolercsövet. ;) Vissza kellett venni a turbónyomást két bárig, amíg nem lesz megperemezve a turbó szára rendesen. :lol: Aztán meg volt egy nagyobb bibi is... célegyenes végén féktávon eltört az egyik első futóműben a talpascsukló. Nagy szerencse volt, hogy csak enyhébb károkat okozott az autóban az elszabadult futómű. :blush:
redline Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/mitsu6.jpg ez mi a haláltól űl ennyire hátul? :blush: amugy gyönyörűűű :D
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Demo! Azt is bele írnád, hogy kanyarodáskor mennyire ér ill. beleér e egyáltalán a sárvédőbe elöl a kerék?
opel16v Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 ez mi a haláltól űl ennyire hátul? :blush: amugy gyönyörűűű :D Ül ez mindenhol. ;) Mivel pályaautó, pár centi a mozgástere a futóműnek. A kaszni meg úgy lett csinálva, hogy a hátsó kereket teljesen takarja ívben, így jobb a légellenállás. Ebben az autóban annyi érdekes újdonságot láttam már, hogy lassan lediplomázhatok a profi racsingtechnológiákból is. :lol:
Laci4 Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 4esgolf Szombaton nem otthon aludtam, reggel regeliztem, kinéztem utána az ablakon és ott racsingolt PehiCsabi a ház tövében :D . Hívtam hovahova, mondta mennek Dinyhez. Jóvan akkor mondtam várjatok meg a benyakúton, és mentem is velük. Kint kitaláltam hogy lebontom magamnak az egyik Astráról a 4állásos ventillátorkapcsolós maszkot - na ez felejtős. Aztán kioperáltam az előtétellenállást, aztán az enyémet is, és vazz nem egyforma a 3 meg a 4 állásos. Ideg lettem, pálesz segitett. Aztán kioperáltam a vezető oldali műszerfal alatti lábtér fölötti takarógenyót és beraktam az enyémbe. Ez már sikerült :lol: Utána még kitaláltam (pontosabban már Racce is mondta hogy szerinte jó lenne...) hogy lecserélem a kormányt, na ez nagy nehezen sikerült is. Meg is hálálta a kocsi, kiégett a belsőtér világítás :blush: Rengeteget birtok irni egy nap alatt ;) Sőőt! még a 4állásosban is van kétféle. én ezzel sz..tam meg. Aztán jött a nagy hackelés.. talán jó.. bár jó lenne lecserélni eredetire. amit te kibányásztál 4-est, ott az ellenállás teste az egyenesen folytatása a csatiknak, vagy egy szögben döntve van?
mélykék76 Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Ehez még annyit, hogy mi is a márkálya annak a kék 5 ajtós 1,9diesel autónak? Nem ősi ellensége az Opelnek? :blush: Világíts meg kérlek kicsit ennek az ősi ellenségeskedésnek a magyagyarországi történeti hátterét pls. :D
rtomi Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Antinak Nos? Fényezésre, kipuffra és morcira már nem kell költeni. Ráadásul a koni szett is csak olcsóbb hozzá. :blush: Van hozzá 1,4-es hengerfejünk a garázsban. :D
redline Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Ehez még annyit, hogy mi is a márkálya annak a kék 5 ajtós 1,9diesel autónak? Nem ősi ellensége az Opelnek? :D te hallottál arról a bmw-alfa taliról ami vmi kurv@nagy verekedéssel végződött? ;) :lol: (bár az állítólag fake volt) (egyébként márkája :blush: )
Gelko Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 (egyébként márkája :blush: ) :D ;) :lol: :lol: :lol:
Albert Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 amit te kibányásztál 4-est, ott az ellenállás teste az egyenesen folytatása a csatiknak, vagy egy szögben döntve van? Nem tudom, de Dinynek kettő is van (egy fajta), ha kell hétvégén lefényképezem Neked.
redline Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Eljutottunk oda, hogy tényleg az ember után vágják az angel-t....40e huf RS-nél :D azt nem tudom mi a különbség az RS és a Főnix tuning által forgalmazottak között.....ha tényleg igaz amit mondtok és ugyanaz a cég gyártja mindet :blush: Mert a Főnixé jobban tetszik, bejön ez a clean dizájn, nincs ott az index mögött az a recés (?) felület...
Lanti Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Eljutottunk oda, hogy tényleg az ember után vágják az angel-t....40e huf RS-nél :D azt nem tudom mi a különbség az RS és a Főnix tuning által forgalmazottak között.....ha tényleg igaz amit mondtok és ugyanaz a cég gyártja mindet :blush: Mert a Főnixé jobban tetszik, bejön ez a clean dizájn, nincs ott az index mögött az a recés (?) felület... RS-é külön indexes.. jobb állítolag..
redline Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 RS-é külön indexes.. jobb állítolag.. Főnix félében pont az tetszik, hogy nincs benne az a böszme luk a lámpa és az index között.....tetszik érteni Mr. SAP? :blush:
Lanti Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Főnix félében pont az tetszik, hogy nincs benne az a böszme luk a lámpa és az index között.....tetszik érteni Mr. SAP? :D pfffff.... viszont az index és a lámpa között van egy felfogatási csavar, ami nem elhanyagolható.. sokal stabilabb lesz ugy a lámpa... de gyorskötözővel bármit meg lehet oldani. :blush:
Tom Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 pfffff.... viszont az index és a lámpa között van egy felfogatási csavar, ami nem elhanyagolható.. sokal stabilabb lesz ugy a lámpa... de gyorskötözővel bármit meg lehet oldani. :blush: Itt a lehetőség a cserére... :D ;)
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 te hallottál arról a bmw-alfa taliról ami vmi kurv@nagy verekedéssel végződött? ;) :lol: (bár az állítólag fake volt) (egyébként márkája :D ) Azért kivi lennék, hogy Anti eljön e a Volkswagen-el a Blitz Hits-re? :blush: A BMW-ről kiderült szeretik az Opeles fanok. Azt meg pont letojom magasról, hogy milyen a helyes írásom akkor amikor gyorsban kell írnom valamit mert van más dolgom is. Érted? Egyébként meg összedől a világ ha nem j-vel írom? Nem. Na látod akkor meg mit nézel mérgesen? Szépen játszál mert elveszem, már megmondtam egyszer - kétszer Pubi! :lol:
Lanti Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Itt a lehetőség a cserére... :blush: :D szart a fosra???? ;) :lol: nem esek elődeim hibájába... :lol: :lol: :lol:
redline Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Azt meg pont letojom magasról, hogy milyen a helyes írásom akkor amikor gyorsban kell írnom valamit mert van más dolgom is. Érted? Csak nem dolgozni kellett? :blush: Valami rosszindulatú 16 évesnek volt számtech órán ideje és irt valami csúnyát a hiperpörgős T&S fórumba és neked kellett helyretenni? :lol: :D Egyébként meg összedől a világ ha nem j-vel írom? Nem. Na látod akkor meg mit nézel mérgesen? Szépen játszál mert elveszem, már megmondtam egyszer - készer Pubi! ;) Csak segíteni akartam Mr. Buffaló :lol:
redline Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 szart a fosra???? :blush: :D Miért mi a probléma vele? Tényleg ennyire semmit nem lehet látni?
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Csak nem dolgozni kellett? ;) Valami rosszindulatú 16 évesnek volt számtech órán ideje és irt valami csúnyát a hiperpörgős T&S fórumba és neked kellett helyretenni? :lol: :lol: Csak segíteni akartam Mr. Buffaló :lol: Mr. Buffaló => Mr. Buffalo :P (angolban nincs ékezet tudtommal) :lol: (pedig nem is tudok angolul) Az is lehet, hogy 16 évesek hozzászólását törölgetem de az is, hogy Skype-n beszélgettem vagy 3 emberrel vagy épp partner kapcsolatot gyakoroltam. Ez nem lehet, bár kitudhatja ezt? Majd én is jól lebaszarintalak (nem kicsit, nagyon)ha valmi hibát vétesz és utána meg majd azt mondom: Csak segíteni szeretnék! Jó lesz így? :blush: Van ilyen smile is :P ami célra vezetőbb lett volna. ;) Azért szeretlek! :D
rtomi Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Redinek szeretettel!! márkája,qtya,qka,hengerfely,fojó,Marksz Károj :blush:
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Elküldve Március27, 2007 Az emléxem, mingyárt, asztán és társai kimaradtak. :blush:
Recommended Posts