opel16v Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Amúgy ma a ringen voltunk edzésnapon. Tesztelte a főnök a csővázas EVO-t. :D Anti féle hiba rögtön előjött, vagyis ledobta a coolercsövet. ;) Vissza kellett venni a turbónyomást két bárig, amíg nem lesz megperemezve a turbó szára rendesen. :lol: Aztán meg volt egy nagyobb bibi is... célegyenes végén féktávon eltört az egyik első futóműben a talpascsukló. Nagy szerencse volt, hogy csak enyhébb károkat okozott az autóban az elszabadult futómű. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/mitsu6.jpg ez mi a haláltól űl ennyire hátul? :blush: amugy gyönyörűűű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Demo! Azt is bele írnád, hogy kanyarodáskor mennyire ér ill. beleér e egyáltalán a sárvédőbe elöl a kerék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 ez mi a haláltól űl ennyire hátul? :blush: amugy gyönyörűűű :D Ül ez mindenhol. ;) Mivel pályaautó, pár centi a mozgástere a futóműnek. A kaszni meg úgy lett csinálva, hogy a hátsó kereket teljesen takarja ívben, így jobb a légellenállás. Ebben az autóban annyi érdekes újdonságot láttam már, hogy lassan lediplomázhatok a profi racsingtechnológiákból is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 4esgolf Szombaton nem otthon aludtam, reggel regeliztem, kinéztem utána az ablakon és ott racsingolt PehiCsabi a ház tövében :D . Hívtam hovahova, mondta mennek Dinyhez. Jóvan akkor mondtam várjatok meg a benyakúton, és mentem is velük. Kint kitaláltam hogy lebontom magamnak az egyik Astráról a 4állásos ventillátorkapcsolós maszkot - na ez felejtős. Aztán kioperáltam az előtétellenállást, aztán az enyémet is, és vazz nem egyforma a 3 meg a 4 állásos. Ideg lettem, pálesz segitett. Aztán kioperáltam a vezető oldali műszerfal alatti lábtér fölötti takarógenyót és beraktam az enyémbe. Ez már sikerült :lol: Utána még kitaláltam (pontosabban már Racce is mondta hogy szerinte jó lenne...) hogy lecserélem a kormányt, na ez nagy nehezen sikerült is. Meg is hálálta a kocsi, kiégett a belsőtér világítás :blush: Rengeteget birtok irni egy nap alatt ;) Sőőt! még a 4állásosban is van kétféle. én ezzel sz..tam meg. Aztán jött a nagy hackelés.. talán jó.. bár jó lenne lecserélni eredetire. amit te kibányásztál 4-est, ott az ellenállás teste az egyenesen folytatása a csatiknak, vagy egy szögben döntve van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ehez még annyit, hogy mi is a márkálya annak a kék 5 ajtós 1,9diesel autónak? Nem ősi ellensége az Opelnek? :blush: Világíts meg kérlek kicsit ennek az ősi ellenségeskedésnek a magyagyarországi történeti hátterét pls. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Antinak Nos? Fényezésre, kipuffra és morcira már nem kell költeni. Ráadásul a koni szett is csak olcsóbb hozzá. :blush: Van hozzá 1,4-es hengerfejünk a garázsban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ehez még annyit, hogy mi is a márkálya annak a kék 5 ajtós 1,9diesel autónak? Nem ősi ellensége az Opelnek? :D te hallottál arról a bmw-alfa taliról ami vmi kurv@nagy verekedéssel végződött? ;) :lol: (bár az állítólag fake volt) (egyébként márkája :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 (egyébként márkája :blush: ) :D ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 amit te kibányásztál 4-est, ott az ellenállás teste az egyenesen folytatása a csatiknak, vagy egy szögben döntve van? Nem tudom, de Dinynek kettő is van (egy fajta), ha kell hétvégén lefényképezem Neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 EZT Egykuty találta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ez meg esélyes hogy megy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Eljutottunk oda, hogy tényleg az ember után vágják az angel-t....40e huf RS-nél :D azt nem tudom mi a különbség az RS és a Főnix tuning által forgalmazottak között.....ha tényleg igaz amit mondtok és ugyanaz a cég gyártja mindet :blush: Mert a Főnixé jobban tetszik, bejön ez a clean dizájn, nincs ott az index mögött az a recés (?) felület... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Eljutottunk oda, hogy tényleg az ember után vágják az angel-t....40e huf RS-nél :D azt nem tudom mi a különbség az RS és a Főnix tuning által forgalmazottak között.....ha tényleg igaz amit mondtok és ugyanaz a cég gyártja mindet :blush: Mert a Főnixé jobban tetszik, bejön ez a clean dizájn, nincs ott az index mögött az a recés (?) felület... RS-é külön indexes.. jobb állítolag.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 RS-é külön indexes.. jobb állítolag.. Főnix félében pont az tetszik, hogy nincs benne az a böszme luk a lámpa és az index között.....tetszik érteni Mr. SAP? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Főnix félében pont az tetszik, hogy nincs benne az a böszme luk a lámpa és az index között.....tetszik érteni Mr. SAP? :D pfffff.... viszont az index és a lámpa között van egy felfogatási csavar, ami nem elhanyagolható.. sokal stabilabb lesz ugy a lámpa... de gyorskötözővel bármit meg lehet oldani. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 pfffff.... viszont az index és a lámpa között van egy felfogatási csavar, ami nem elhanyagolható.. sokal stabilabb lesz ugy a lámpa... de gyorskötözővel bármit meg lehet oldani. :blush: Itt a lehetőség a cserére... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 te hallottál arról a bmw-alfa taliról ami vmi kurv@nagy verekedéssel végződött? ;) :lol: (bár az állítólag fake volt) (egyébként márkája :D ) Azért kivi lennék, hogy Anti eljön e a Volkswagen-el a Blitz Hits-re? :blush: A BMW-ről kiderült szeretik az Opeles fanok. Azt meg pont letojom magasról, hogy milyen a helyes írásom akkor amikor gyorsban kell írnom valamit mert van más dolgom is. Érted? Egyébként meg összedől a világ ha nem j-vel írom? Nem. Na látod akkor meg mit nézel mérgesen? Szépen játszál mert elveszem, már megmondtam egyszer - kétszer Pubi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Itt a lehetőség a cserére... :blush: :D szart a fosra???? ;) :lol: nem esek elődeim hibájába... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Azt meg pont letojom magasról, hogy milyen a helyes írásom akkor amikor gyorsban kell írnom valamit mert van más dolgom is. Érted? Csak nem dolgozni kellett? :blush: Valami rosszindulatú 16 évesnek volt számtech órán ideje és irt valami csúnyát a hiperpörgős T&S fórumba és neked kellett helyretenni? :lol: :D Egyébként meg összedől a világ ha nem j-vel írom? Nem. Na látod akkor meg mit nézel mérgesen? Szépen játszál mert elveszem, már megmondtam egyszer - készer Pubi! ;) Csak segíteni akartam Mr. Buffaló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 szart a fosra???? :blush: :D Miért mi a probléma vele? Tényleg ennyire semmit nem lehet látni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Csak nem dolgozni kellett? ;) Valami rosszindulatú 16 évesnek volt számtech órán ideje és irt valami csúnyát a hiperpörgős T&S fórumba és neked kellett helyretenni? :lol: :lol: Csak segíteni akartam Mr. Buffaló :lol: Mr. Buffaló => Mr. Buffalo :P (angolban nincs ékezet tudtommal) :lol: (pedig nem is tudok angolul) Az is lehet, hogy 16 évesek hozzászólását törölgetem de az is, hogy Skype-n beszélgettem vagy 3 emberrel vagy épp partner kapcsolatot gyakoroltam. Ez nem lehet, bár kitudhatja ezt? Majd én is jól lebaszarintalak (nem kicsit, nagyon)ha valmi hibát vétesz és utána meg majd azt mondom: Csak segíteni szeretnék! Jó lesz így? :blush: Van ilyen smile is :P ami célra vezetőbb lett volna. ;) Azért szeretlek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Redinek szeretettel!! márkája,qtya,qka,hengerfely,fojó,Marksz Károj :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Az emléxem, mingyárt, asztán és társai kimaradtak. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Látom za-LY-lik az élet :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts