Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Milyen Gabinak? Futó úrnak ilyet szerváltunk...ezzel versenyzik...segédrugók meg miegymás...jópofa kis szerkezet, ő is mondta, hogy pöpec... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Gelko nem tudsz aludni??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 ...Venni szeretnék Gewindefahrwerket a BMW-be... Trash-t ismered? Neki az van bent. (Bár nem vesztesz semmit ha nem ismered :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Gelko nem tudsz aludni??? :D ;) már tett bele 500km-t! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Akó olyat nem veszünk! :blush: Milyen fantázia névre halgat ill. az rozsda mentes Inoxból van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Akó olyat nem veszünk! :lol: Milyen fantázia névre halgat ill. az rozsda mentes Inoxból van? Most ezt kitől? :blush: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Trash-t ismered? Neki az van bent. (Bár nem vesztesz semmit ha nem ismered :blush: ) Nem! De ha te mondod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Most ezt kitől? :blush: ;) :D Tőled vazze! Igyá valamit mert így még nem estél ki a fórumból e! Sok kisiskolás közbe gagyogott az itt a baj szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Gelko nem tudsz aludni??? ;) :lol: még nem mert kiváncsi voltam miket irkáltatok össze rólam... szóval igen ma itt alszik a seni... :blush: egyenlőre nem mondok semmit főleg nem nyilvánosan :lol: :lol: :lol: na jó annyit hogy ha rajtam múlik akkor a kipuff repül le a kocsiról mert kintről baromi jó hangja van de bentről meg dolgozó lány hangos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 na jó annyit hogy ha rajtam múlik akkor a kipuff repül le a kocsiról mert kintről baromi jó hangja van de bentről meg dolgozó lány hangos :D Az bármi csak nem hangos. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 az meg poén volt h beálltam tankolni vele és 2 B senatoros ürge már vigyorgott meg intettek... végignézték h tankolok, beszállok erre nem indul :blush: mindannyian röhögtünk....majd odaszóltak h Bendix ;) de utána megdícsérték h szép ótó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Csak a kipuffot ne!!!! Szerintem gyönyörű hangja van...inkább akkor már hangosabb hifi... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 az meg poén volt h beálltam tankolni vele és 2 B senatoros ürge már vigyorgott meg intettek... végignézték h tankolok, beszállok erre nem indul :D mindannyian röhögtünk....majd odaszóltak h Bendix :lol: de utána megdícsérték h szép ótó ;) Na legalább sikerült megtudni, hogy milyen ha nem kapja el a bendix...nekem nem sikerült megmutatnom ugyanis, pedig próbáltam... De gondolom utána sikerült...:-) Néztem én is amikor vitted el...pofás ki autó...de jó lenne miliomosnak lenni, és felújítani szépen...mert fantázia az van benne... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Csak a kipuffot ne!!!! Szerintem gyönyörű hangja van...inkább akkor már hangosabb hifi... :blush: csendes nyugodt kertvárosban lakom...ezzel nem lehet este hazajönni mert felébred mindenki ;) nekem hangos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Néztem én is amikor vitted el...pofás ki autó...de jó lenne miliomosnak lenni, és felújítani szépen...mert fantázia az van benne... :blush: egyébként azt a fejet le kellett volna fényképezni mert volt abban minden ;) mi lesz a ha a Gsi-t viszik el ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Tőled vazze! Igyá valamit mert így még nem estél ki a fórumból e! Sok kisiskolás közbe gagyogott az itt a baj szerintem. Na dobtam egy tonicot... :D ;) Beszélj a Gabival szerintem ő majd mindent el fog neked mondani róla hisz ő használta...amúgy én is ilyet akartam a GSI-be...1000 EUR körül van a listaára...olyan 600 körül a beszerzési... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 egyébként azt a fejet le kellett volna fényképezni mert volt abban minden ;) mi lesz a ha a Gsi-t viszik el ? :D El sem tudom képzelni...biztos nagyon szar lesz...de valahogy majd csak megbarátkozok az 450nm-es olajosdobozzal... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 de jó lenne miliomosnak lenni, és felújítani szépen...mert fantázia az van benne... :blush: Te nem voltál milliomos? :D (tujbós astma 4,5 misi + miegymás) ;) Na de komolyan válaszolj mán a kérdésemre! Léci léci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 egyébként azt a fejet le kellett volna fényképezni mert volt abban minden ;) mi lesz a ha a Gsi-t viszik el ? :blush: Ez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ez. :blush: http://www.opelforum.hu/uploads/photo-108.jpg Ez a qrva korán van délután kettőkor és inkább adjatok inni arc... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Na de komolyan válaszolj mán a kérdésemre! Léci léci! Mondtam, hogy Gabival beszééééélj...én csak katalógus adatokat tok...azzal meg nem vagy előrébb... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Mondtam, hogy Gabival beszééééélj...én csak katalógus adatokat tok...azzal meg nem vagy előrébb... :blush: Azt sem tudod mi volt a neve? Te adtad el neki nem? Meg azt sem tudod a katalógból, hogy inox-e (rozsdamentes)vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Azt sem tudod mi volt a neve? Te adtad el neki nem? Meg azt sem tudod a katalógból, hogy inox-e (rozsdamentes)vagy sem? Mindjárt dobok linket... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Na, ma megint f@sza napom volt. :D Elölrébb hoztam a Vectra szétbontásának idöpontját, mert már ma sikerült egy pár dolgot lebontani róla. Pedig még két hétig jó lett volna, ha használhattam volna, amíg elkészül a Corsa. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 GSI/BMW Tominak... :D Ez volt az...polírozott, és nickelezett...hogy inox e azt nem tom... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts