Demó Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 előző tulaj :blush: :D ;) Hmm, GSI A Corsa is volt az egyik képen. :lol:
Loboka Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 GSi-t eladtad mát amúgy ? :lol: Az nem számít :blush: :D ;) Mindig az apróságokon akadtok fenn :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Az nem számít :D ;) :lol: Mivel mi egy alacsonyabb értelmi síkon mozgunk, nem érthetjük ezt :blush: Ugyebár :lol: :lol:
Lacee Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 faja kép... akkor még jó állapotban volt :lol: előző tulaj :blush: :D ;)
warwolf Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Antinak........ bár igaz, kicsit drága, meg hát fel kellene homályosítani a tulajt, hogy Kméten van egy másik 5 ajtós verzió.Éppen most faragják át biturbóra........Olyan 400LE körüli lesz majd.........
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Szerdán Pesten lesz a Kék csoda... :blush: Beszéltem egy hölggyel...tényleg néni a néni...szóval igaz a női tulaj...6 licis fogyit mondott...Banki valamilyen vezető, és szóltak neki, hogy ne nagyon járjon a kék csilivilivel, ezért kell váltania...ez milyen máááá??? Na mindegy...Szerdán megnézzük... :D
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Még nincs eladva... ;) De ez a legkevesebb ezt Ti is tudjátok... :lol: Különben is...nehogy már csak Gelko ne aludjon...nem alszom én sem... ...na jó én szerencsére melózok ma éjjel... :lol: :lol: :D :blush:
Loboka Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Szerdán Pesten lesz a Kék csoda... :blush: Beszéltem egy hölggyel...tényleg néni a néni...szóval igaz a női tulaj...6 licis fogyit mondott...Banki valamilyen vezető, és szóltak neki, hogy ne nagyon járjon a kék csilivilivel, ezért kell váltania...ez milyen máááá??? Na mindegy...Szerdán megnézzük... :D ez elég igéretesen hangzik
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Szerdán Pesten lesz a Kék csoda... :blush: Beszéltem egy hölggyel...tényleg néni a néni...szóval igaz a női tulaj...6 licis fogyit mondott...Banki valamilyen vezető, és szóltak neki, hogy ne nagyon járjon a kék csilivilivel, ezért kell váltania...ez milyen máááá??? Na mindegy...Szerdán megnézzük... :D Nagyhülye vagy,ha nem veszed meg!!!!!Az ilyen elég ritka!!!!
Loboka Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Nagyhülye vagy,ha nem veszed meg!!!!!Az ilyen elég ritka!!!! ha nincs benne riziko akkor lehet nem is izgatja :blush: :D ;)
mackosajt Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 .nem alszom én sem... ...na jó én szerencsére melózok ma éjjel... ;) :lol: :D :blush: te ezt szerencsének nevezed? :lol:
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Tudom én baaaazzzz...de hát ahhoz az kell, hogy a GSI-t elvigyék... :blush: ;) Nem láttam egy olyat sem amiben Recaro belső van...nem hogy még napfénytető is... :D
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Tudom én baaaazzzz...de hát ahhoz az kell, hogy a GSI-t elvigyék... :blush: ;) Nem láttam egy olyat sem amiben Recaro belső van...nem hogy még napfénytető is... :D És úgynézki ez tényleg mamié volt,nem nepper duma!
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Jó kis 30-as hang alapján...rányomulok...hátha maradhat a GSI... :blush: :D
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 ....Még nincs eladva... :D De ez a legkevesebb ezt Ti is tudjátok... ;).... Megnézed, beleszerelmesedsz, elviszik, és kockásra kaparod majd az aszfaltot :blush:
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Megnézed, beleszerelmesedsz, elviszik, és kockásra kaparod majd az aszfaltot :blush: Vagy a gsi hengerfejét! :D
Loboka Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Jó kis 30-as hang alapján...rányomulok...hátha maradhat a GSI... :blush: :D kérdezd meg nem szeretne-e egy turbos astrát a családba ;) :lol: :lol:
coupe Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Megnézed, beleszerelmesedsz, elviszik, és kockásra kaparod majd az aszfaltot :D pistának igaza van ;),nem is értem miért nézel autót amíg nincs pénzed :blush: (tudom pesszimista vagyok :lol: :lol: :lol: )
Albert Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 4esgolf Szombaton nem otthon aludtam, reggel regeliztem, kinéztem utána az ablakon és ott racsingolt PehiCsabi a ház tövében :D . Hívtam hovahova, mondta mennek Dinyhez. Jóvan akkor mondtam várjatok meg a benyakúton, és mentem is velük. Kint kitaláltam hogy lebontom magamnak az egyik Astráról a 4állásos ventillátorkapcsolós maszkot - na ez felejtős. Aztán kioperáltam az előtétellenállást, aztán az enyémet is, és vazz nem egyforma a 3 meg a 4 állásos. Ideg lettem, pálesz segitett. Aztán kioperáltam a vezető oldali műszerfal alatti lábtér fölötti takarógenyót és beraktam az enyémbe. Ez már sikerült :lol: Utána még kitaláltam (pontosabban már Racce is mondta hogy szerinte jó lenne...) hogy lecserélem a kormányt, na ez nagy nehezen sikerült is. Meg is hálálta a kocsi, kiégett a belsőtér világítás :blush: Rengeteget birtok irni egy nap alatt ;)
kavics Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Van esély rá hogy hétvégén lenézünk kecskemétre,mert ott van vagy 15astra caravan. Az emberek meg hülyék :blush: ha van vmi ami teccik győr környékén akkor azt is szívesen megskubázom
kavics Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Antinak........ bár igaz, kicsit drága, meg hát fel kellene homályosítani a tulajt, hogy Kméten van egy másik 5 ajtós verzió.Éppen most faragják át biturbóra........Olyan 400LE körüli lesz majd......... nem nagyon izgatja a tulajt a dolog szerintem. 1 éve biztos, h megvan.
coupe Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 ha van vmi ami teccik győr környékén akkor azt is szívesen megskubázom Köszönöm :D :blush:
warwolf Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Tudom én baaaazzzz...de hát ahhoz az kell, hogy a GSI-t elvigyék... :blush: ;) Nem láttam egy olyat sem amiben Recaro belső van...nem hogy még napfénytető is... :D Ideigelenesen be lehet azt hitelezni, ha nincs más megoldás.......
adorjant Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 nem nagyon izgatja a tulajt a dolog szerintem. 1 éve biztos, h megvan. azért azt is hozzá kell tenni,nem nagyon kapkodnak a 8 millás négyesgolfokért :blush:
Recommended Posts