Demó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 előző tulaj :blush: :D ;) Hmm, GSI A Corsa is volt az egyik képen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 GSi-t eladtad mát amúgy ? :lol: Az nem számít :blush: :D ;) Mindig az apróságokon akadtok fenn :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Az nem számít :D ;) :lol: Mivel mi egy alacsonyabb értelmi síkon mozgunk, nem érthetjük ezt :blush: Ugyebár :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 faja kép... akkor még jó állapotban volt :lol: előző tulaj :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Antinak........ bár igaz, kicsit drága, meg hát fel kellene homályosítani a tulajt, hogy Kméten van egy másik 5 ajtós verzió.Éppen most faragják át biturbóra........Olyan 400LE körüli lesz majd......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Szerdán Pesten lesz a Kék csoda... :blush: Beszéltem egy hölggyel...tényleg néni a néni...szóval igaz a női tulaj...6 licis fogyit mondott...Banki valamilyen vezető, és szóltak neki, hogy ne nagyon járjon a kék csilivilivel, ezért kell váltania...ez milyen máááá??? Na mindegy...Szerdán megnézzük... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Még nincs eladva... ;) De ez a legkevesebb ezt Ti is tudjátok... :lol: Különben is...nehogy már csak Gelko ne aludjon...nem alszom én sem... ...na jó én szerencsére melózok ma éjjel... :lol: :lol: :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Szerdán Pesten lesz a Kék csoda... :blush: Beszéltem egy hölggyel...tényleg néni a néni...szóval igaz a női tulaj...6 licis fogyit mondott...Banki valamilyen vezető, és szóltak neki, hogy ne nagyon járjon a kék csilivilivel, ezért kell váltania...ez milyen máááá??? Na mindegy...Szerdán megnézzük... :D ez elég igéretesen hangzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Szerdán Pesten lesz a Kék csoda... :blush: Beszéltem egy hölggyel...tényleg néni a néni...szóval igaz a női tulaj...6 licis fogyit mondott...Banki valamilyen vezető, és szóltak neki, hogy ne nagyon járjon a kék csilivilivel, ezért kell váltania...ez milyen máááá??? Na mindegy...Szerdán megnézzük... :D Nagyhülye vagy,ha nem veszed meg!!!!!Az ilyen elég ritka!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Nagyhülye vagy,ha nem veszed meg!!!!!Az ilyen elég ritka!!!! ha nincs benne riziko akkor lehet nem is izgatja :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 .nem alszom én sem... ...na jó én szerencsére melózok ma éjjel... ;) :lol: :D :blush: te ezt szerencsének nevezed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Tudom én baaaazzzz...de hát ahhoz az kell, hogy a GSI-t elvigyék... :blush: ;) Nem láttam egy olyat sem amiben Recaro belső van...nem hogy még napfénytető is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Tudom én baaaazzzz...de hát ahhoz az kell, hogy a GSI-t elvigyék... :blush: ;) Nem láttam egy olyat sem amiben Recaro belső van...nem hogy még napfénytető is... :D És úgynézki ez tényleg mamié volt,nem nepper duma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jó kis 30-as hang alapján...rányomulok...hátha maradhat a GSI... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 ....Még nincs eladva... :D De ez a legkevesebb ezt Ti is tudjátok... ;).... Megnézed, beleszerelmesedsz, elviszik, és kockásra kaparod majd az aszfaltot :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Megnézed, beleszerelmesedsz, elviszik, és kockásra kaparod majd az aszfaltot :blush: Vagy a gsi hengerfejét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jó kis 30-as hang alapján...rányomulok...hátha maradhat a GSI... :blush: :D kérdezd meg nem szeretne-e egy turbos astrát a családba ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Megnézed, beleszerelmesedsz, elviszik, és kockásra kaparod majd az aszfaltot :D pistának igaza van ;),nem is értem miért nézel autót amíg nincs pénzed :blush: (tudom pesszimista vagyok :lol: :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 4esgolf Szombaton nem otthon aludtam, reggel regeliztem, kinéztem utána az ablakon és ott racsingolt PehiCsabi a ház tövében :D . Hívtam hovahova, mondta mennek Dinyhez. Jóvan akkor mondtam várjatok meg a benyakúton, és mentem is velük. Kint kitaláltam hogy lebontom magamnak az egyik Astráról a 4állásos ventillátorkapcsolós maszkot - na ez felejtős. Aztán kioperáltam az előtétellenállást, aztán az enyémet is, és vazz nem egyforma a 3 meg a 4 állásos. Ideg lettem, pálesz segitett. Aztán kioperáltam a vezető oldali műszerfal alatti lábtér fölötti takarógenyót és beraktam az enyémbe. Ez már sikerült :lol: Utána még kitaláltam (pontosabban már Racce is mondta hogy szerinte jó lenne...) hogy lecserélem a kormányt, na ez nagy nehezen sikerült is. Meg is hálálta a kocsi, kiégett a belsőtér világítás :blush: Rengeteget birtok irni egy nap alatt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 ...pálesz segitett.... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Van esély rá hogy hétvégén lenézünk kecskemétre,mert ott van vagy 15astra caravan. Az emberek meg hülyék :blush: ha van vmi ami teccik győr környékén akkor azt is szívesen megskubázom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Antinak........ bár igaz, kicsit drága, meg hát fel kellene homályosítani a tulajt, hogy Kméten van egy másik 5 ajtós verzió.Éppen most faragják át biturbóra........Olyan 400LE körüli lesz majd......... nem nagyon izgatja a tulajt a dolog szerintem. 1 éve biztos, h megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 ha van vmi ami teccik győr környékén akkor azt is szívesen megskubázom Köszönöm :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Tudom én baaaazzzz...de hát ahhoz az kell, hogy a GSI-t elvigyék... :blush: ;) Nem láttam egy olyat sem amiben Recaro belső van...nem hogy még napfénytető is... :D Ideigelenesen be lehet azt hitelezni, ha nincs más megoldás....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 nem nagyon izgatja a tulajt a dolog szerintem. 1 éve biztos, h megvan. azért azt is hozzá kell tenni,nem nagyon kapkodnak a 8 millás négyesgolfokért :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts