kavics Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 vectra 2000? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 www.csergoe.hu Köszi! Írtam is már nekik. Várom válaszuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Köszi! Írtam is már nekik. Várom válaszuk. Szívesen, de sztem felhívni egyszerűbb, és gyorsabb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 xe-ből nincs klímás most sajnos.Igazán astra caravan se nagyon van pesten,nagyrészük vidéki.Ma megnéztem egy párat,de egyik se igazán tetszet.Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: 1,7TD isuzu kombi meg sem fordult a fejedben? 96-98-ig elég sokat hoztak be belga vidékről,szerintem érdemes lenne körbenézni!Hátha... Kötelezőben nem rosszabb,mint a C20XE,városi fogyija pedig verhetetlen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Én ezt most rakom összefelé gondoltam megosztom az infót ha valakit érdekel. HA eseteleg valaki GSI fék tuningolást tervez ajánlom figyelmébe ezt a megoldást... http://rhymerjr.uw.hu/mv6fek/ Egész olcsó és elég hatásos fék varázsolható a gépre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Tomi023 lehet, hogy eladná az övét.Y20DTH, jubileumi kiadás............. kicsit tartok a dizeltől :D 1,7TD isuzu kombi meg sem fordult a fejedben? 96-98-ig elég sokat hoztak be belga vidékről,szerintem érdemes lenne körbenézni!Hátha... Kötelezőben nem rosszabb,mint a C20XE,városi fogyija pedig verhetetlen! Elég húzos ára van a dizelnek,ami meg olcsóbb az ojan is.Az tény hogy keveset fogyaszt,de az xe elnyűhetettlen :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 de b vectra nem? Mondjuk a vectrábol nem volt kombi. csak is B vectra lehet,mert a muszáj caravant venni :blush: Egyenlőre várok egy kicsit,időm van hátha lesz egy klímás xe astra caravan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Különben hihetettlen hogy az összes astra km. órája vissza van pörgetve,ma legalább 8darabot néztem meg és mindegyikben 115-125ezer kilóméter volt.Van aki még ezt elhiszi? :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Különben hihetettlen hogy az összes astra km. órája vissza van pörgetve,ma legalább 8darabot néztem meg és mindegyikben 115-125ezer kilóméter volt.Van aki még ezt elhiszi? ;) :blush: Sajnos nálunk ez a divat. Ha 180 lenne benne, akkor szét lenne hajtva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Különben hihetettlen hogy az összes astra km. órája vissza van pörgetve,ma legalább 8darabot néztem meg és mindegyikben 115-125ezer kilóméter volt.Van aki még ezt elhiszi? :D :blush: Több ismerősöm is vett autót mostanság!Ne tudd meg mennyire csőlátásúak az emberek! Két dolog izgatja őket maximum! Kevés km és a gyártási év!Az,hogy az az autó valójában,hogy néz ki,milyen hangja van a motornak stb stb nem érdekli! Na és a szempontok,ami alapján kocsit vesznek!Attól megyek még a falnak! Ennek csúnya a müszerfala! ;) Ennek csúnya az ülése! :lol: Ha gondolod körbeszaladhatunk neked hétvégén az itteni használtkerekben és szétnézhetünk benya/dízel fronton is! A dízeltől pedig nem kell félni,hidd el nekem kevesebb a gond vele,mint bármelyik benyással! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Van esély rá hogy hétvégén lenézünk kecskemétre,mert ott van vagy 15astra caravan. Az emberek meg hülyék :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Van esély rá hogy hétvégén lenézünk kecskemétre,mert ott van vagy 15astra caravan. Szombaton egész nap nyitva vannak,de itt annyi ker van,hogy az felér egy túrával! Kecskemét a benyakútak és autókerek városa! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ma mi is megnéztünk két Golfot Lantival... Az egyik a húzott wistler racinges autó....pfffff...hát inkább nem kellett volna...az autó piros volt, úgy lett átfújva pirosra...de már így is csupa karc...nem kicsik...szépen átüt alatta a piros... A belseje egy halom szemét...lelakott... Az ívek valóban szélesítve vannak, de hogy...és csak matt feketére van megfújva...első lökös nincs mert a cooler miatt nem fér fel a gyári...szóval egy hulladék az egész...és 2.500.000 HUF...pfffffffffff... A másik egy 2001-es 1.9 pdtdi, 101 pacis (ez a verzió pont a legrosszabb tuning szempontból) 3 ajtós, szép állapotban 142.000 km-rel, gondos tulajtól...mentünk próbakört...nem rossz ez a td feeling, még így 101 pacisan sem...ennek az ára igen csábító, 2.050.000 HUF még mindig ez az etalon, csak ne Békéscsabán lenne... Golf IV pdtdigti Recaro belső, szép kék, már csak az alját kell fújni... :lol: napfénytető...tetszik... :D és ez a 130 pacis verzió...jön hozzá egy nagyobb adagoló, chip, és máris 170 paci, és a gyári 310 nm helyett rögtön 500 körüli... :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jah...Ma Gelkónál alszik a Seni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jah...Ma Gelkónál alszik a Seni... :blush: Alszik?Szerinted mivel fog este a körúton csajozni a szőke herceg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jah...Ma Gelkónál alszik a Seni... :blush: Mijamanó! :D Gelkónak most már van Senije? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Jah...Ma Gelkónál alszik a Seni... :D Ma, vagy mától? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 még mindig ez az etalon, csak ne Békéscsabán lenne... Golf IV pdtdigti Most majd jóól ellentmondok magamnak, de ez a belső bejövős............ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Mijamanó! :blush: Gelkónak most már van Senije? :D ;) holnap nézeti meg a kocsit.. egyenlöre még csak ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 még mindig ez az etalon, csak ne Békéscsabán lenne... Golf IV pdtdigti Recaro belső, szép kék, már csak az alját kell fújni... :lol: napfénytető...tetszik... ;) és ez a 130 pacis verzió...jön hozzá egy nagyobb adagoló, chip, és máris 170 paci, és a gyári 310 nm helyett rögtön 500 körüli... :D :lol: Lemehetünk megnézni valamikor. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 holnap nézeti meg a kocsit.. egyenlöre még csak ma... Gelko gyorsan bele fog szerelmesedni, szal Anti nyugodtan indulhat is Békéscsabára....Szerintem......Esetleg ha van ideje, akkor itt Kméten is szétnézhetne Golf ügyben....Vagy BMW ügyben is akár........... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 előző tulaj :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ma mi is megnéztünk két Golfot Lantival... Az egyik a húzott wistler racinges autó....pfffff...hát inkább nem kellett volna...az autó piros volt, úgy lett átfújva pirosra...de már így is csupa karc...nem kicsik...szépen átüt alatta a piros... A belseje egy halom szemét...lelakott... Az ívek valóban szélesítve vannak, de hogy...és csak matt feketére van megfújva...első lökös nincs mert a cooler miatt nem fér fel a gyári...szóval egy hulladék az egész...és 2.500.000 HUF...pfffffffffff... A másik egy 2001-es 1.9 pdtdi, 101 pacis (ez a verzió pont a legrosszabb tuning szempontból) 3 ajtós, szép állapotban 142.000 km-rel, gondos tulajtól...mentünk próbakört...nem rossz ez a td feeling, még így 101 pacisan sem...ennek az ára igen csábító, 2.050.000 HUF még mindig ez az etalon, csak ne Békéscsabán lenne... Golf IV pdtdigti Recaro belső, szép kék, már csak az alját kell fújni... :lol: napfénytető...tetszik... :D és ez a 130 pacis verzió...jön hozzá egy nagyobb adagoló, chip, és máris 170 paci, és a gyári 310 nm helyett rögtön 500 körüli... :blush: ;) GSi-t eladtad mát amúgy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Köszi a segítséget Tom... Még ha nem is tudtál...Köszi hogy megnézted! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 GSi-t eladtad mát amúgy ? :lol: Az nem számít :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts