coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 ez is x20xev Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 ez is x20xev a motortol eltekintve ez eléggé rendben van, kb. ami benne lehet extra az benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 a motortol eltekintve ez eléggé rendben van, kb. ami benne lehet extra az benne van. Ezt nézem pont Én is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 szerintem a piros menne a sárgához :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 képen ez is nagyon szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 képen ez is nagyon szép Ezt benéztem,mert 1.8as Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Mondjuk nekem még nem volt olyan 4-es Golf ellenfelem, aki megszorongatott volna, legyen az GTI, vagy TDI. Van nálunk egy 2-es Golf 240LE-s PDTDI motorral és 6-os váltóval, vele kb egyet megyek, ö is 9-et megy 200-on és 14-et 400-on. De viszont elég nehéz még az is. :blush: Anno a szigeten összefutottam egy szerény példányal.. naiv voltam.. amikor elindúltunk, és én már a másodikba toltam, őmeg még tolta, és csak utána váltott, akkor már kezdett gyanús lenni.. jah és persze elöttem járt.. kb majd egy kocsival.. Végén kiderült, hogy a 4es dizel golf.. megokosítva... mondom és a váltás? mire az ürge.. nincs értelme az egyesnek.. 2esből indúl... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 de szép felni van az elsőhöz.. :blush: :D Hmm. és nem ugyanilyen felnit láthattam én tegnap este newpesten a match parkolójában ugy 17:45 kor? 18 kor, mire visszamentem már nem volt ott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Na jót mókáztam ma is a 2/a-n Verőcéig... :D Hazafelé szembe jött az Audi... :blush: Meg kerítésen kívülről szemrevételeztem a fekete golfot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Na jót mókáztam ma is a 2/a-n Verőcéig... :D 30l/100km?? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 30l/100km?? :blush: Ezt neked céloztam.. nem te voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Hmm. és nem ugyanilyen felnit láthattam én tegnap este newpesten a match parkolójában ugy 17:45 kor? 18 kor, mire visszamentem már nem volt ott :D jaa de én voltam.. Burgerking powa.... én meg elötte olyan f3 körül láttalak jöttél szembe a váci utón ezerrel a belső sávba. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Na az OOOO-ról egyértelműen lebeszéltek a hozzáértők...Ezzel nincs is baj, de amikor jött, hogy akkor mi a pöcsömet vegyek... Na akkor jött... :lol: :D na.... ...öhöm...meg izé... :lol: :lol: :lol: :P A legszomorúbb, hogy tetszenek is... ;) :blush: :P korompowa :P ha meg ilyen mögött mész, a korommérgezés adott ;) amikor szegedre mentünk jött velünk egy golf, meg egy seat mindegyik húzott diesel volt, kormoltak mint az állat, és nagyon jól mentek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 jaa de én voltam.. Burgerking powa.... én meg elötte olyan f3 körül láttalak jöttél szembe a váci utón ezerrel a belső sávba. :blush: Ez így volt... siettem.. :irul-pirul 14-15 közötti belépönk volt Van Goghra,és még telcsi kártyát is akart venni :lol: Bár ha a pláza után(befelé nézve) akkor már megvolt a kártya.. Mindenesetre igyekeztem, mert utána még melóztam is este. De azért nem ezerrel mentem.. csak úgy 50-100-között.. :D Barinőm értékeli.. én inkább unatkoztam.. ;) (festmények) ui: amikor láttalak, akkor mentem le melózni.. (újp.központ.. ott melozok :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Barinőm értékeli.. én inkább unatkoztam.. :D (festmények) kulturember ;) én sajnos kihagyam, de nagyon bánom :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 kulturember ;) én sajnos kihagyam, de nagyon bánom :blush: :lol: Sajnos nem vok az.. bevallom olyan nagyon nem érdekelt.. nem mondom, volt pár érdekes, és jó kép. de nem zaklatott fel nagyon.. :D Viszont ha nagyon akarod,még meg tod nézni.. elsejéig van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Az ecotec nem a legeltaláltabb konstrukció... :blush: Eltekintve az AGR-től semmi baj velük...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ha már lehet választani, akkor szerintem is inkább C20XE. De a 60 pacis 1.4en kívül szerintem majdnem mindegyik moci okés választás lenne (külön felhívám figyelmed a C20NE-re). :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 ....(külön felhívám figyelmed a C20NE-re).... Az ilyen Astra max. 94es lehet, biztos van belőle klímás is, de gondolom nem sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 xe-ből nincs klímás most sajnos.Igazán astra caravan se nagyon van pesten,nagyrészük vidéki.Ma megnéztem egy párat,de egyik se igazán tetszet.Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 xe-ből nincs klímás most sajnos.Igazán astra caravan se nagyon van pesten,nagyrészük vidéki.Ma megnéztem egy párat,de egyik se igazán tetszet.Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: Megfontolandó alternatíva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Szerintetek zárbetétet honnan tudnék szerezni? Már kérdezgettem pár helyen de nem sok siker. Le szeretném cserélni mindenképp, mert csak egy kulcsot adtak a vásárláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Szerintetek zárbetétet honnan tudnék szerezni? Már kérdezgettem pár helyen de nem sok siker. Le szeretném cserélni mindenképp, mert csak egy kulcsot adtak a vásárláskor. www.csergoe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: Tomi023 lehet, hogy eladná az övét.Y20DTH, jubileumi kiadás............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 xe-ből nincs klímás most sajnos.Igazán astra caravan se nagyon van pesten,nagyrészük vidéki.Ma megnéztem egy párat,de egyik se igazán tetszet.Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: de b vectra nem? Mondjuk a vectrábol nem volt kombi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts