Loboka Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 ez is x20xev a motortol eltekintve ez eléggé rendben van, kb. ami benne lehet extra az benne van.
coupe Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 a motortol eltekintve ez eléggé rendben van, kb. ami benne lehet extra az benne van. Ezt nézem pont Én is :blush:
coupe Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 képen ez is nagyon szép Ezt benéztem,mert 1.8as
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 Mondjuk nekem még nem volt olyan 4-es Golf ellenfelem, aki megszorongatott volna, legyen az GTI, vagy TDI. Van nálunk egy 2-es Golf 240LE-s PDTDI motorral és 6-os váltóval, vele kb egyet megyek, ö is 9-et megy 200-on és 14-et 400-on. De viszont elég nehéz még az is. :blush: Anno a szigeten összefutottam egy szerény példányal.. naiv voltam.. amikor elindúltunk, és én már a másodikba toltam, őmeg még tolta, és csak utána váltott, akkor már kezdett gyanús lenni.. jah és persze elöttem járt.. kb majd egy kocsival.. Végén kiderült, hogy a 4es dizel golf.. megokosítva... mondom és a váltás? mire az ürge.. nincs értelme az egyesnek.. 2esből indúl... :D
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 de szép felni van az elsőhöz.. :blush: :D Hmm. és nem ugyanilyen felnit láthattam én tegnap este newpesten a match parkolójában ugy 17:45 kor? 18 kor, mire visszamentem már nem volt ott ;)
Atommanó Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 Na jót mókáztam ma is a 2/a-n Verőcéig... :D Hazafelé szembe jött az Audi... :blush: Meg kerítésen kívülről szemrevételeztem a fekete golfot...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 Na jót mókáztam ma is a 2/a-n Verőcéig... :D 30l/100km?? :blush:
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 30l/100km?? :blush: Ezt neked céloztam.. nem te voltál?
Lanti Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 Hmm. és nem ugyanilyen felnit láthattam én tegnap este newpesten a match parkolójában ugy 17:45 kor? 18 kor, mire visszamentem már nem volt ott :D jaa de én voltam.. Burgerking powa.... én meg elötte olyan f3 körül láttalak jöttél szembe a váci utón ezerrel a belső sávba. :blush:
kavics Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 Na az OOOO-ról egyértelműen lebeszéltek a hozzáértők...Ezzel nincs is baj, de amikor jött, hogy akkor mi a pöcsömet vegyek... Na akkor jött... :lol: :D na.... ...öhöm...meg izé... :lol: :lol: :lol: :P A legszomorúbb, hogy tetszenek is... ;) :blush: :P korompowa :P ha meg ilyen mögött mész, a korommérgezés adott ;) amikor szegedre mentünk jött velünk egy golf, meg egy seat mindegyik húzott diesel volt, kormoltak mint az állat, és nagyon jól mentek ;)
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 jaa de én voltam.. Burgerking powa.... én meg elötte olyan f3 körül láttalak jöttél szembe a váci utón ezerrel a belső sávba. :blush: Ez így volt... siettem.. :irul-pirul 14-15 közötti belépönk volt Van Goghra,és még telcsi kártyát is akart venni :lol: Bár ha a pláza után(befelé nézve) akkor már megvolt a kártya.. Mindenesetre igyekeztem, mert utána még melóztam is este. De azért nem ezerrel mentem.. csak úgy 50-100-között.. :D Barinőm értékeli.. én inkább unatkoztam.. ;) (festmények) ui: amikor láttalak, akkor mentem le melózni.. (újp.központ.. ott melozok :lol:)
redline Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 Barinőm értékeli.. én inkább unatkoztam.. :D (festmények) kulturember ;) én sajnos kihagyam, de nagyon bánom :blush: :lol:
Laci4 Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 kulturember ;) én sajnos kihagyam, de nagyon bánom :blush: :lol: Sajnos nem vok az.. bevallom olyan nagyon nem érdekelt.. nem mondom, volt pár érdekes, és jó kép. de nem zaklatott fel nagyon.. :D Viszont ha nagyon akarod,még meg tod nézni.. elsejéig van...
warwolf Elküldve Március25, 2007 Elküldve Március25, 2007 Az ecotec nem a legeltaláltabb konstrukció... :blush: Eltekintve az AGR-től semmi baj velük......
Tom Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Ha már lehet választani, akkor szerintem is inkább C20XE. De a 60 pacis 1.4en kívül szerintem majdnem mindegyik moci okés választás lenne (külön felhívám figyelmed a C20NE-re). :blush:
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 ....(külön felhívám figyelmed a C20NE-re).... Az ilyen Astra max. 94es lehet, biztos van belőle klímás is, de gondolom nem sok.
coupe Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 xe-ből nincs klímás most sajnos.Igazán astra caravan se nagyon van pesten,nagyrészük vidéki.Ma megnéztem egy párat,de egyik se igazán tetszet.Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush:
mélykék76 Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 xe-ből nincs klímás most sajnos.Igazán astra caravan se nagyon van pesten,nagyrészük vidéki.Ma megnéztem egy párat,de egyik se igazán tetszet.Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: Megfontolandó alternatíva :D
Tomcsy Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Szerintetek zárbetétet honnan tudnék szerezni? Már kérdezgettem pár helyen de nem sok siker. Le szeretném cserélni mindenképp, mert csak egy kulcsot adtak a vásárláskor.
warwolf Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Szerintetek zárbetétet honnan tudnék szerezni? Már kérdezgettem pár helyen de nem sok siker. Le szeretném cserélni mindenképp, mert csak egy kulcsot adtak a vásárláskor. www.csergoe.hu
warwolf Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: Tomi023 lehet, hogy eladná az övét.Y20DTH, jubileumi kiadás.............
Loboka Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 xe-ből nincs klímás most sajnos.Igazán astra caravan se nagyon van pesten,nagyrészük vidéki.Ma megnéztem egy párat,de egyik se igazán tetszet.Már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha vectra lenne :blush: de b vectra nem? Mondjuk a vectrábol nem volt kombi.
Recommended Posts