mélykék76 Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Pííísta! Balázska majd fél12-12 körül ér csak oda, úgyhogy gyere minél előbb! :D Ha Mórictól gyalogolsz, pont odaérsz addigra :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Csütörtökön azt mondtad, hogy Antinak nem való dízel :blush: :D Majd hozzászokik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Kösz... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 1.4 caravan Astra István, ha gondolod megnézem neked hétfőn... :blush: Itt vana fekete golf is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 1.4 caravan Astra István, ha gondolod megnézem neked hétfőn... :blush: Itt vana fekete golf is... ez 95-ös.... 98 utáni autókrol volt szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 1.4 caravan Astra Pont nem 89 paci szeritnem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Külső szemponotok alapján tudok csak ítélni, de a bömbi már kinézetre is komolyabb autó, mint egy Golf IV.S, nem nagyon hallom, hogy gond lenne a magasnyomású rendszerével, meg 160e.km-t bír ki normál használat mellett a turbója......... ilyenek. 191.000km és még mindíg tökkkéééletes! Kopp, Kopp, Kopp! :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 1.4 caravan Astra Szépen kijavították az elejét de azért látszik,hogy törve volt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 nem akarok bele ugatni de a lemosott motor tér nemsok jót sejtet... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Wolfi ne haragudj, de szerintem se neked, se a többieknek fingja sincs sem a 330d-ről sem a Golf IV-ről....sem a helyzetem nem nagyon ismeritek, sem az okokat...azt meg véggkép nem értem, hogy miét kell leírnom 5X, hogy még fél misi a 330d...amúgy semmi bajom nem lenne vele... Na megek nézni a filmemet... :blush: :D ;) Nos, ha nagyon akarom, akár beható ismereteket is tudok szerezni mind2 típusról, lévén mind2höz van kapcs. De akkor inkább írd azt, hogy racionális költségcsökkentésre törekszel, mert most erre van keret, aztán kész....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 1.4 caravan Astra István, ha gondolod megnézem neked hétfőn... ;) Itt vana fekete golf is... köszi,de nincs benne klíma. Ma voltam két haveromnál akik autó kereskedők,és hamar meggyözték a Dettit hogy sokkal jobban járnánk ha egy másik c20xe caravant vennénk.Úgyhogy azt hiszem hogy ha találok olyat ami klímás és jó állapotban van akkor inkább veszek egy olyat :blush: Sajnos most 1db sincs fent,pedig tegnap még fent volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Pont nem 89 paci szeritnem. :blush: Biztos magnum tunying van benne. ;) Tegnap este jót buliztak a Butabi fívérek. :lol: Sztív Butabi meg majdnem elhagyta az új bészbólsatyiját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 mégse :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 xe De ez nem caravan :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 De ez nem caravan ;) csak az elsö képet néztem és caravannak tünt... reggel van még :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 az a baj ezek a gépek nem 97-98-99 esek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Három van fent,de egyik se klímás,remélem ami tegnap fent volt annak csak lejárt a hirdetése :blush: 1 2 3 Persze tudom hogy ezek kicsivel idősebbek mint amiket néztem,na de gsi :D viszont klíma kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Három van fent,de egyik se klímás,remélem ami tegnap fent volt annak csak lejárt a hirdetése :blush: 1 2 3 Persze tudom hogy ezek kicsivel idősebbek mint amiket néztem,na de gsi :D viszont klíma kell de szép felni van az elsőhöz.. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 mind lila... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 az a baj ezek a gépek nem 97-98-99 esek... Tudom,de végre megértette a Detti is hogy se az 1.4,se az 1.6 nem fog kevesebbet fogyasztani,és ezek felszereltebbek is.Ráadásul az opel egyik legjobb motorja a c20xe :blush: Legalább kevesebbet kell kölcsön kérni :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 A színe annyira nem érdekel,mert ez úgy marad gyárin ahogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Tudom,de végre megértette a Detti is hogy se az 1.4,se az 1.6 nem fog kevesebbet fogyasztani,és ezek felszereltebbek is.Ráadásul az opel egyik legjobb motorja a c20xe :blush: Legalább kevesebbet kell kölcsön kérni :D ;) ezt én is akartam mondani hogy az 1.4 max a biztosításban jobb amúgy fogyasztás "sok" lesz mert azért van tömege a caravánnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 piros csak nem c20xe.. meg kicsit drágább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 piros csak nem c20xe.. meg kicsit drágább Az ecotec nem a legeltaláltabb konstrukció... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Az ecotec nem a legeltaláltabb konstrukció... :blush: pontosan,és piros is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts