Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 valaki elmagyarázza nekem hogy mennyivel jobb egy bmw? Meg ugye, hogy drágább is... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Persze, nálunk is van két eklipsz bontó itt a házban, egy a földszinten, egy meg a hatodikon... :blush: :D akkor miért szóltál szilveszterkor h legyünk halkabbak ? ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 valaki elmegyarázza nekem hogy mennyivel jobb egy bmw? Külső szemponotok alapján tudok csak ítélni, de a bömbi már kinézetre is komolyabb autó, mint egy Golf IV.S, nem nagyon hallom, hogy gond lenne a magasnyomású rendszerével, meg 160e.km-t bír ki normál használat mellett a turbója......... ilyenek. Meg azért megjelenni is jobban lehet vele.......de ez csak apróság. Anti miért nem vesz inkább egy normáis állapotú Omega B2-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Anti miért nem vesz inkább egy normáis állapotú Omega B2-t? 5.7 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Külső szemponotok alapján tudok csak ítélni, de a bömbi már kinézetre is komolyabb autó, mint egy Golf IV.S, nem nagyon hallom, hogy gond lenne a magasnyomású rendszerével, meg 160e.km-t bír ki normál használat mellett a turbója......... ilyenek. Meg azért megjelenni is jobban lehet vele.......de ez csak apróság. Anti miért nem vesz inkább egy normáis állapotú Omega B2-t? Wolfi ne haragudj, de szerintem se neked, se a többieknek fingja sincs sem a 330d-ről sem a Golf IV-ről....sem a helyzetem nem nagyon ismeritek, sem az okokat...azt meg véggkép nem értem, hogy miét kell leírnom 5X, hogy még fél misi a 330d...amúgy semmi bajom nem lenne vele... Na megek nézni a filmemet... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na megek nézni a filmemet... :blush: :D ;) Diszkópatkányok a TV2-n? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Majd mikor a dizel szarjával üti a corsátokat,akkor fogtok kicsit elcsodálkozni.Ehhez kell max 300ezer forint,és fogyaszt vagy 7litert.Nekem tetszik a 4es golf. Azért ahhoz sem olyan olcsó a cucc... Amúgy meg ha fel van húzva, nem fog az sem sokáig tartani. :lol: Azért mondták a Golfot pl, mert nincs velük semmi gond, olcsó hozzá bármi, ha még is...a tuning az adott..megvan minden ahhoz, hogy első héten meglegyen 1.9 pdtdi esetén a 200 paci, és 500 nm, jah és 3000-es fordulaton, nem 6000-en, és nem 35 l, hanem 8l... Valami ilyesmit hallottam pár napja az audikról is. :lol: Aztán kiderült hogy mégsem olyan szép az élet. :D Az hülyeség, hogy nincs velük gond. Főleg ha fel van húzva. :lol: Jah, és a "3000-es fordulaton" tényleg jó dolog, csak azt felejted el, hogy 2000-4000 között van csak fordszámtartomány, nem 3000-7000 között. :blush: Rajtolni nem lehet vele igazán jól, és bár hátbalökős a nagy nyomaték feeling, de rövid ideig tart. ;) Bár még mindig talán jobb választás lenne, mint az audi, spórolás és 400m szempontjából. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Diszkópatkányok a TV2-n? :blush: :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Apa keeeezdőőőődik... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Diszkópatkányok a TV2-n? :blush: :D yeyeye!!! ;) Emiiilióóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Gabi! Inkább nézd a filmet... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Gabi! Inkább nézd a filmet... :blush: :D "hé vidéki vagy?" ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Gabi! Inkább nézd a filmet... :blush: :D Nézem, nézem! ;) Te meg gyere majd bulizni! Nincs kifogás, hogy fáradt vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 IZOM!!! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Istenkirály zenék mennek ebben a filmben. :D Életem eddigi legszebb éveit idézik. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Istenkirály zenék mennek ebben a filmben. ;) Életem eddigi legszebb éveit idézik. :blush: Nagyon megy a seggfogóstéma odalent! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Mai buli kimarad, mert itt Detti Huga... A zenék tényleg nagyon ott vannak... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Mai buli kimarad, mert itt Detti Huga... Buli otthon?Két nővel? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Süti a buli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Majd mikor a dizel szarjával üti a corsátokat,akkor fogtok kicsit elcsodálkozni.Ehhez kell max 300ezer forint,és fogyaszt vagy 7litert.Nekem tetszik a 4es golf. Csütörtökön azt mondtad, hogy Antinak nem való dízel :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 ....meg a cucc is olcsóbb hozzá :blush:.... Emlékszik még erre valaki ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Mai buli kimarad, mert itt Detti Huga... Jó csaj? :P Paraméterek? :blush: Nem ő fogta meg a seggem? :D ;) :lol: És nem akarja? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Süti a buli! Jó a zavatarod! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Pííísta! Balázska majd fél12-12 körül ér csak oda, úgyhogy gyere minél előbb! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Jó a zavatarod! :D Süti mi? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts