coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Asszem Solton van egy 400LE-s Golf II.Elég sokat faragják, és jól megy........mikor megy........ A 400 Le és a 200-230 között van egy kis különbség :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Anti! E46 330d alapból 180Le 400 fölötti Nm + csipszel 240-ig fel lehet húzni a nyomaték meg nagyon sok. Nagy is BMW-is és nekem is tetszik! :blush: Azt kihagytad, hogy drága is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 jó ezt benéztuk mert 2es golf..abban mindeezek pont NINCSENNEK meg :blush: ;) :lol: a műszerfalával meg ki lehetne kergetni a világból :lol: az tök 8 mert a IVes is mehet úgy..... meg akkor sincs semmi ha mondjuk egy épített corsa elveri...ilyenkor kell bekapcsolni a gyári hifit+klímát és odébbmenni lerázott vese nélkül.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na mentem partyzni Barokkoba! Redi ne légy nyúl gyere le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Így van, 82-ben még nem volt C20XE. :blush: Azért már 91ben rájöhettek volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 A 400 Le és a 200-230 között van egy kis különbség :blush: Minimális turbónyomásnyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Asszem Solton van egy 400LE-s Golf II.Elég sokat faragják, és jól megy........mikor megy........ Na de az már más kategória. Szerintem nem lenne hülyeség, ha Anti egy 4-es Golfot venne. Nem szokott velük gond lenni és ha mégis, elég könnyü szerelni. (Nem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani! :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 meg akkor sincs semmi ha mondjuk egy épített corsa elveri...ilyenkor kell bekapcsolni a gyári hifit+klímát és odébbmenni lerázott vese nélkül.... :blush: és megnyomni az air-ride gombot (amit harmadannyiért vettél mint amennyibe az astrába adták volna) és kibillenteni a lambo ajtót :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 (Nem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani! ;) ) Bzzeg, mi van ma veletek?? :blush: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na de az már más kategória. Szerintem nem lenne hülyeség, ha Anti egy 4-es Golfot venne. Nem szokott velük gond lenni és ha mégis, elég könnyü szerelni. (Nem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani! :blush: ) És mégis kimondtad :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 az tök 8 mert a IVes is mehet úgy..... meg akkor sincs semmi ha mondjuk egy épített corsa elveri...ilyenkor kell bekapcsolni a gyári hifit+klímát és odébbmenni lerázott vese nélkül.... :blush: És elmenni vigyorgó arccal a kpmesek mellett, majd lehet venni az irányt az országhatáron túlra is... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Bzzeg, mi van ma veletek?? :blush: :D ;) :lol: :lol: az a legjobb, hogy mi itt ötletelünk te meg leszólsz minden tippet a japó vasadbol :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 és megnyomni az air-ride gombot (amit harmadannyiért vettél mint amennyibe az astrába adták volna) és kibillenteni a lambo ajtót :lol: :lol: Gsi.hu-t ird át pdtdi.hu-ra :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Bzzeg, mi van ma veletek?? :D :lol: :lol: :lol: :lol: pont te mondod,aki vett egy lancert :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Bzzeg, mi van ma veletek?? :blush: :D ;) :lol: :lol: Az, hogy eddig ez tünik szerintem a leg járhatóbb útnak, a másik szerintem is a 330d lenne, csakazok nagyon nem olcsók és sokkal drágábbak a cuccok is hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na itt egy rendes sportautó na! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 az a legjobb, hogy mi itt ötletelünk te meg leszólsz minden tippet a japó vasadbol :blush: :D ;) milyen japó vas ? mi lenne velünk ? elismerjük h a vw nem szarabb mint az opel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na itt egy rendes sportautó na! :blush: 1. tulajtól.....lóf@szt.....meg automata.....annyira kevés Eclipse van itthon 2000 turbo + 4x4-el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 az a legjobb, hogy mi itt ötletelünk te meg leszólsz minden tippet a japó vasadbol :blush: :D ;) Noshátigen! :lol: De 100 szónak is 1 a vége, rátok van bízva, mit vesz az Anti.Mellesleg BMWTominak jó az 5lete! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na itt egy rendes sportautó na! :blush: Ez még egy darab kenyeret se húzná le az asztalról, olyan gyenge! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na itt egy rendes sportautó na! :blush: Szép benne a belső kárpít,meg gondolom minden sarkon dobálják hozzá az alkatrészeket :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Ez még egy darab kenyeret se húzná le az asztalról, olyan gyenge! :blush: Turbót nekije........ :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Szép benne a belső kárpít,meg gondolom minden sarkon dobálják hozzá az alkatrészeket :blush: :D ;) Tömegcucc....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Mellesleg BMWTominak jó az 5lete! :blush: valaki elmagyarázza nekem hogy mennyivel jobb egy bmw? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Szép benne a belső kárpít,meg gondolom minden sarkon dobálják hozzá az alkatrészeket :blush: :D ;) Persze, nálunk is van két eklipsz bontó itt a házban, egy a földszinten, egy meg a hatodikon... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts