mélykék76 Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Az biztos, hogy ezt még sokáig kell faragni, hogy mellém parkolhass... :blush: Állandóan huzzátok a Cali formáját :D Egy Corado mennyivel szebb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Corrado... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Állandóan huzzátok a Cali formáját :blush: Egy Corado mennyivel szebb ? sztem sokkal....igaz, hogy belülről egy rettenet 2es golf belseje van :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Bárcsak meglenne még a GSi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 sztem sokkal....igaz, hogy belülről egy rettenet 2es golf belseje van :blush: :D azért nem egészen ;) padlólemez viszont stimm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Anno a corrado volt nekem az istenkirály kaszni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 OFF : A VW témához szólnék hozzá.Anno nagy VW-s voltam és opelbe átülve csodálkoztam nagyokat az alkatrész árakon. :D Használt cuccok még olcsóbbak voltak pl.:PG mocit (G60) szereztem anno a sciroccom-hoz 15e Ft-ért vagy pl. digifant (ecu) sem volt több 10eFt-nál használtan ;) Ehhez képest az opel horror.Mind uj mind használt alkatrész terén.Szerintem :blush: Ami tök jó,hogy pl. VW vagy Audi tök simán variálható.....tiszta LEGO az egész :lol: Nem is beszélve a mai 1.8T audikról ,seat-okról és vw-ekeről :lol: -ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Bárcsak meglenne még a GSi... Muhahahahah! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ami tök jó,hogy pl. VW vagy Audi tök simán variálható.....tiszta LEGO az egész :blush: Nem is beszélve a mai 1.8T audikról ,seat-okról és vw-ekeről :D -ON A VW-gent ne keverjük már bele...ha eddig nem tűnt fel senkinek, ezután már ne is... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ami tök jó,hogy pl. VW vagy Audi tök simán variálható.....tiszta LEGO az egész :blush: Az Opel is.........lásd C20XE/NE vs. Corsa A! ;) Shímán belemegy, és tiszta legó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ma csináltam pár képet a műhelyben. :lol: A csővázas EVO már készen áll, csak egy nagyobb AC-ra vár, mert nagy fordulaton a mostani nem szállít eleget (pedig az sem széria :blush: ). Annyi jó technikai fogást tanultam már, hogy lassan újraépítem az astrát is. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ma csináltam pár képet a műhelyben. :lol: A csővázas EVO már készen áll, csak egy nagyobb AC-ra vár, mert nagy fordulaton a mostani nem szállít eleget (pedig az sem széria :blush: ). Annyi jó technikai fogást tanultam már, hogy lassan újraépítem az astrát is. :D ;) költségvetés?? kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ez is szempont volt, hogy könnyebben eladható mint a GSI... :blush: talán... Azt mondták, hogy az Astrát pikk-pakk elviszik a ker.ből.Nem is drágán rakták ki, fiatal is, nincs leharcolva, tiszta gyáriság van, és lassan a 4. hetét kezdi....... Asszem nemértem......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Azt mondták, hogy az Astrát pikk-pakk elviszik a ker.ből.Nem is drágán rakták ki, fiatal is, nincs leharcolva, tiszta gyáriság van, és lassan a 4. hetét kezdi....... Asszem nemértem......... :blush: Uristen, te hiszel egy autóneppernek????? :D ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Uristen, te hiszel egy autóneppernek????? :D ;) :lol: :lol: :lol: Nekik nem.De a statisztikáknak igen.De itt a jópélda a rossz pldára........ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Annyi jó technikai fogást tanultam már, hogy lassan újraépítem az astrát is. ;) :lol: A Kurgyisnál csak ennyire futotta az oktatásból??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Nekik nem.De a statisztikáknak igen.De itt a jópélda a rossz pldára........ :blush: Ha nem adják piaci ár alatt, akkor ne is várd hogy gyorsan elmegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 költségvetés?? kb? Nemtom, nem tanítottak az oskolában ekkora számokat. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Nekik nem.De a statisztikáknak igen.De itt a jópélda a rossz pldára........ :blush: Szerintem már vége a 98előtti F Astra idénynek... :D Ha már Astra, akkor G, vagy minmum Classic I. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Nemtom, nem tanítottak az oskolában ekkora számokat. :D ;) Jöhet normál alakban is... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 A Kurgyisnál csak ennyire futotta az oktatásból??? :D ;) Hát a két műhely között százmillós az eltérés, szal ennek megfelelően tudni kell, hol mit vár el az ember. :lol: A főnökömnek van pénze ilyen munkára, nekem nincs. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Nemtom, nem tanítottak az oskolában ekkora számokat. ;) :lol: Már akkor sem érted fel... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Hát a két műhely között százmillós az eltérés, szal ennek megfelelően tudni kell, hol mit vár el az ember. :lol: A főnökömnek van pénze ilyen munkára, nekem nincs. :blush: Miért kit nyúlt le még a K.G., hogy így összejött neki a business... :lol: Na jó ez nem is vicces... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Nemtom, nem tanítottak az oskolában ekkora számokat. :blush: :D de még le lehet tárolni 4 byte-on, ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Jöhet normál alakban is... :blush: Ennek csak nemnormál alakja van. :D Amúgy pontosan nemtom, de egy szép családi házikó ára biztos benne van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts