Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ;) yoooooooooo akkó' fő vagy véve! :blush: Akkó fizuemelést kérek, különben kilépek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ;) 70 fillérrel megemelem a havi béred... :blush: ez visz a sírba, ez az áldott jó szívem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 :lol: 70 fillérrel megemelem a havi béred... :blush: ez visz a sírba, ez az áldott jó szívem... :D vigyázz me mingyá elgondolkozik hogy vesz egy audit 3. autonak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Az a baj, hogy itt sem sokkal akarnak többet adni... :D Ennyi gyökeret hogy engedhettek át az országhatáron... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 valahogy sejtettem... nem bánom, legyen 75 fillér... de azért tartsd észben, hogy ezzel évi 9Ft-ot húzol ki a zsebemből! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 valahogy sejtettem... nem bánom, legyen 75 fillér... de azért tartsd észben, hogy ezzel évi 9Ft-ot húzol ki a zsebemből! :blush: netto vagy brutto? me lehet hogy engem is érdekelne :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 V8 dtm????? Anti?????? olcsó is, audi is, bár sztem 3 hónapja lenne hátra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 hááát én ilyet nem vennék. egyrészt hibrid motor, két 1.8 16V GTI blokk egybeépítve,másrészt dolgozó lány drága az alkatrész az egész autóhoz,mindenféle speciális megoldás miatt. viszont az eleje baromira tetszik :blush: ha ilyen,akkor inkább 4.2 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 V8 dtm????? Anti?????? olcsó is, audi is, bár sztem 3 hónapja lenne hátra..... ezt romokból lapátolták össze szó szerint. anno a CS-n voltak képek róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 ezt romokból lapátolták össze szó szerint. anno a CS-n voltak képek róla. arról nem beszélve milyen szép sárga :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Anti mi volt tegnap? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Anti mi volt tegnap? :blush: most biztos karikás a szeme. négykarikás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Megnéztük, megnézték... Racce haverja kp-t mondott, 1.850-et, de vasárnap mondja, hogy igen e vagy sem... Dargonk (OOOO) csere terén megy az agyalás, neki is tetszik nekem is, kérdés, hogy hogy tudunk megállapodni... Nekem tetszett az OOOO, van egy két külső szépséghibája, de hát 11 éves...belül patent moci patent, quattro pöpec, váltó okés... Műxik benne minden klíma stb.. A próba út nem volt felhőtlen, mert voltak gondok a Computerrel, Gyári ABT tuningos az autó, de 2 hóanpja megállt, és ki kellett cserélni a Computert. De nem tudom miért úgy csinálták, hogy a gyári comp került bele az ATB chippel, és S4 légtömegmérővel ami így nem jó (Ferkó mondta, és vágja ezeket...hozott is ki tech 1 szerűséget, csak Audihoz, és átnézett rajta mindent...) Itt ki is derült, hogy a computer betilt 1 baros nyomás felett, azért volt a rángatás út közben... A szériánál egyel nagyobb K04-es turbó van rajta, tehát jó alap bármire is... moci nem folyik, nem olajoz, nem füstöl... Szélvédő repedt, 26.000 HUF a javszerolása...csere... Vannak kisebb huplik a kasztnin itt ott, de olyat nem találtam amivel ne lehetne együtt élni... 18 colos BBS kerekek... A bőr nekem nagyon bejön benne... Mit mondjak még??? Ha meg tudunk állapodni, akkor felőlem hacccóljon... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Mit mondjak még??? Ha meg tudunk állapodni, akkor felőlem hacccóljon... :blush: ha nem viszik el kpra akkor sztem nem rossz az a kocsi...főleg ha ilyet akarsz... bár ami kurvára nem mellékes hogy az ódit akár még egy kereskedő is beszámolja neked ha arról van szó...az astrát meg nem :D viszont az alaktérszárakon még mindig le vagyok döbbenve...ha tényleg annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ez is szempont volt, hogy könnyebben eladható mint a GSI... :blush: talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Na meg Gelkoval is beszélgettünk a Seniről... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Na meg Gelkoval is beszélgettünk a Seniről... :blush: :D tényleg a volt avatarodban szereplő kép eltűnt mindenhonnan... vagy nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 ...hogyhogy mindenhonnan... Cs-en is fennt van pl... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 ...hogyhogy mindenhonnan... Cs-en is fennt van pl... :blush: innen meg a CS-ról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ja és a hét mondása az Audis sráctól próbakör után: "Múlt héten ültem egy Porsche-ben...azt hittem az gyors..." :blush: :D ;) 2nd: "Már gyanús volt amikor karbatett kézzel ültél mellettem az Audiban, amikor más már kapaszkodik..." :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 ...."Már gyanús volt amikor karbatett kézzel ültél mellettem az Audiban, amikor más már kapaszkodik...".... Takard is boylert :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Takard is boylert :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Mit mondjak még??? Röviden: kiválló tuningalap. És belülről is majdnem akkora, mint egy Astra. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 De sajnos nincs olyan szép formája mint a Calinak... :D ;) :blush: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 De sajnos nincs olyan szép formája mint a Calinak... ;) :lol: :D :lol: :lol: Az biztos, hogy ezt még sokáig kell faragni, hogy mellém parkolhass... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts