coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Lehet az a gáz, hogy van egy olyan kocsid ami "készvan" és vmi újra vágysz, hogy sz...hass újra... :blush: Én erre azt mondom hogy hülye ha még egyszer belevág.A motor tuning még elmegy,esetleg felni,de a többi teljesen felesleges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ....Utaánakérdeztem egy két alkatrésznek az 1.8-thez HF 30.000 HUF váltó 10-20.000 HUF között 312-es fék nyereggel 35.000 HUF.... Utcáról bemész 1 audi bontóba és ennyibe kerülnek az akatrészek ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Én erre azt mondom hogy hülye ha még egyszer belevág.A motor tuning még elmegy,esetleg felni,de a többi teljesen felesleges :D pl telifény? :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Utcáról bemész 1 audi bontóba és ennyibe kerülnek az akatrészek ? :blush: nem is kell bemenni,csak úgy hozzád vágják. :D ;) Gondolom a Ferinek már megvannak a bejáratot helyek ahol vásárolja az alkatrészeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 pl telifény? :blush: :D ülés,futómő stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Szerintem venni kell a GSi-be egy jóféle régi dízel moci! :blush: Az életben nem romlik el,kitaposhatod a szemét,nem fogyaszt soha sokat stb stb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Nem...na jó nem teljesen.. :D Szóval most nincs pénzem hogy tuningoljam...majd ha lesz, akkor azért a lehetőségeimhez képest valamit biztos fogok...ami tutkó, az a lefújó...mert annélkül nem fogok tudni aludni...már ha turbós lesz... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 nem is kell bemenni,csak úgy hozzád vágják. :D ;) Gondolom a Ferinek már megvannak a bejáratot helyek ahol vásárolja az alkatrészeket Gondolom...de nekünk is megvan opel terén... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Ez még így is nagyon tetszik...dáh szép is volt... :blush: :D :lol: és milyen boldogan szorította azt a bugyikék kormányt ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 és milyen boldogan szorította azt a bugyikék kormányt :blush: :D Azt a kormányt sajnálom hogy nem tudtam megszerezni ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Azt a kormányt sajnálom hogy nem tudtam megszerezni :D ;) :lol: :lol: Már 1000X mondtam hogy az a kormány az megvan... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Már 1000X mondtam hogy az a kormány az megvan... :D István erre r*b*szt*l ;) :lol: :lol: a káromkodásomat már át sem irja a fórum...ne mán :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Már 1000X mondtam hogy az a kormány az megvan... :D Akkor had legyen az enyém ;) :blush: emlékbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 István erre rábasztál ;) :lol: :lol: Erre rá :D :blush: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Jó, de cserébe fújhatok egy új csigát a géptetődre... Na de akkor mi lesz az új verdában??? :blush: ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Anti bá' mi az apropó az új felindulásra, had kérdezzem meg, mert 6 lapot visszaolvasva se derült ki :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ja, és én nem gáncsoskodom... tőlem veheccc óodit! :blush: :D ugye milyen kis rendicsekk vok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Mondtam, hogy megyek dolgozni hozzátok, de te nem csaptál le a lehetőségre... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 mé mé? tuccte pogromozni? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ennyire serious a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 De majd miközben sokadik vereségeteket szenveditek ma Dart's közben elmesélem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 mé mé? tuccte pogromozni? :blush: Bármit bazz...úgyanúgy le fog fagyni mint amit bármelyik überokos számteches mókol... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 :D yoooooooooo akkó' fő vagy véve! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Én erre azt mondom hogy hülye ha még egyszer belevág.A motor tuning még elmegy,esetleg felni,de a többi teljesen felesleges :blush: Azért kicsit naivnak tünsz most. Anti, turbó, gyári állapot, ez a 3 dolog egy mondatban se nagyon fér meg egymás mellett nemhogy a valóságban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Mossss mééé??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts