Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Mondom értem és tudom mi a bajod! Vazzeg hogyan írjam le? :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Pedig sajnos ennek az lehetősége fenn áll...nem akarlak elkeseríteni...de szerintem tisztában vagy vele... :blush: tudom sajnos,bár a Te autódon elég szép maradt a festék.Ebben bízok még.A Bandi tud szépen dolgozni ha akar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 tudom sajnos,bár a Te autódon elég szép maradt a festék.Ebben bízok még.A Bandi tud szépen dolgozni ha akar csak lehet h a sárgán láthatóbb a hiba...nem ? :D Anti te meg b****l válaszolni az msnre ? :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Én erre csak annyit mondok,hogy vissza vinném és ráhúznám a fényező és a lakatos fejére. :blush: ennyi pénzért sajna nem menne, majd ha folyamatosan dolgozok akko elkezdem háttérbe szorítani a "ennyi pénzből gazdálkojunk ki egy járóképes autót" és akkor bizti szép meg jó......lesz de most ennyire futja a csóró szakatt kadettosnak. jah egyébként a sárvédő ív szélesítés kifejezetten jó lett, főleg Dinynek, csakhát a fényezés...... meg nincs aládolgozva ami nem lakatolás kérdése......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ennyi pénzért sajna nem menne, majd ha folyamatosan dolgozok akko elkezdem háttérbe szorítani a "ennyi pénzből gazdálkojunk ki egy járóképes autót" és akkor bizti szép meg jó......lesz de most ennyire futja a csóró szakatt kadettosnak. jah egyébként a sárvédő ív szélesítés kifejezetten jó lett, főleg Dinynek, csakhát a fényezés...... meg nincs aládolgozva ami nem lakatolás kérdése......... Olyan nincs hogy ennyi pénzből.Ő mond egy árat,és azért az árért olyan munkát kell hogy kiadjon a kezéből ami neki is tetszik.Szerintem....Arra ne fogja rá egyik se hogy ennyi pénzből ezt lehet,mert akkor miért nem mondott 10-20ezerrel többet :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Főleg, hogy már több fényezőtől, lakatostól is hallottuk, hogy a munkadíja az hellyel közzel mindegyiknek egyforma...az nem mindegy hogy milyen anyaggal dolgozik... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Akkor meg közölje az elején hogy sz@r lesz,de erre egyik se képes,mert úgye akkor nem ott fogod megcsináltattni :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Nem tudja valaki a Takács Bazs telefonszámát? Ha meg el is mondja nekem, az pláne jó. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Akkor meg közölje az elején hogy sz@r lesz,de erre egyik se képes,mert úgye akkor nem ott fogod megcsináltattni ;) :D Hamarosan ott tartunk, hogy jobb ha otthon fényezed saját kezüleg. Legalább tudod, hogy mire számíts... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Anti,ha eladod a GSI-t akkor szerintem le kell mondanod arról,hogy erős és mebíható autót veszel,főleg,ha ilyen áron keresed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Racce tudom... Az elérhető cél most a kevésbé erős de talán megbízhatóbb... :blush: Most ezt gurították... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Fényezős téma: Van egy fényező barátom,akit bárkinek teljesen nyugodt szívvel és akár én vállanék rá garanciát,ha tehetném,hogy tökéletes lesz amit kap! Erről beszélgettünk a Lurdynál is nemrégiben. Azt is mondtam,hogy egy ilyen buli 1,5hónap és 250forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Fényezős téma: Van egy fényező barátom,akit bárkinek teljesen nyugodt szívvel és akár án vállanék rá garanciát,ha tehetném,hogy tökéletes lesz amit kap! Erről beszélgettünk a Lurdynál is nemrégiben. Azt is mondtam,hogy egy ilyen buli 1,5hónap és 250forint. az ár, az szimpi, de a másfél hónap talán kicsit sok nem??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Akkor így a régi szép idők emlékére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 az ár, az szimpi, de a másfél hónap talán kicsit sok nem??? :blush: sok igen,de szerintem megéri! minden réteg,főleg az alákezelés 1 hetet szárad,csak száraz csiszolás van,így nincs apelláta.nagyon komoly és profi munka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 sok igen,de szerintem megéri! minden réteg,főleg az alákezelés 1 hetet szárad,csak száraz csiszolás van,így nincs apelláta.nagyon komoly és profi munka! Jól hangzik... Audit mennyiért fényez kék feketére??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Akkor így a régi szép idők emlékére http://kepfeltoltes.hu/070322/2958462827_w...ltoltes.hu_.jpg Ez még így is nagyon tetszik...dáh szép is volt... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Ez még így is nagyon tetszik...dáh szép is volt... :blush: :D ;) Itt még egyedi volt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Itt még egyedi volt... :blush: :D Majd a kék fekete OOOO... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Majd a kék fekete OOOO... :blush: Olyan még Calibrából is van... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Utaánakérdeztem egy két alkatrésznek az 1.8-thez HF 30.000 HUF váltó 10-20.000 HUF között 312-es fék nyereggel 35.000 HUF Ferkóékkal beszéltem, azt mondták, hogy olcsóbb szinte minden mint az opelhez... :D Lali sem akarta elhinni először, de most hogy együtt dolgoznak, már látja ő is... Este kijönnek ők is, megnézik... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Utaánakérdeztem egy két alkatrésznek az 1.8-thez HF 30.000 HUF váltó 10-20.000 HUF között 312-es fék nyereggel 35.000 HUF Ferkóékkal beszéltem, azt mondták, hogy olcsóbb szinte minden mint az opelhez... :D Lali sem akarta elhinni először, de most hogy együtt dolgoznak, már látja ő is... Este kijönnek ők is, megnézik... :blush: Kérek féket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Tuljadon képpen miről beszélünk, hogy ha már azon gondolkozol, hogy az audi mitöl fog jobban menni... cooler...stb...stb.. 300Le- nél az is úgy fog reagálni mint a GSi... Lehet az a gáz, hogy van egy olyan kocsid ami "készvan" és vmi újra vágysz, hogy sz...hass újra... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Tuljadon képpen miről beszélünk, hogy ha már azon gondolkozol, hogy az audi mitöl fog jobban menni... cooler...stb...stb.. 300Le- nél az is úgy fog reagálni mint a GSi... Lehet az a gáz, hogy van egy olyan kocsid ami "készvan" és vmi újra vágysz, hogy sz...hass újra... :blush: Hát én is ismerek olyat,aki eladta a jóautót és vette egy olcsóbbat. "Ehhez nem nyúlok hozzá,nem költök rá!" De már szárny,felni stb stb! Nem értem én ezt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts