Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Mennyit ad érte??? :D ;) :lol: vett már 1es punto hgt-t is 1.2ért.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Akkor 2.6 misi... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 az az avatar...miért érzem úgy,hogy összefüggésben van Kupé géptetőjével? :blush: ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ezt kivételesen most ő kreálta...én csak lecsaptam rá... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 mókás az tuti ;) Na szívd el azt a cigit,aztán zárd rá a GSI-re a vaskaput és írd ki rá,hogy "CSAK AZ ENYÉM"...most még megteheted... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 De nekem ne hozzál már ilyen "tele vagyok lóvéval" velvőket...mert még elviszi... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 mókás az tuti ;) Na szívd el azt a cigit,aztán zárd rá a GSI-re a vaskaput és írd ki rá,hogy "CSAK AZ ENYÉM"...most még megteheted... :blush: :D csak süssön szépen a napocska lacházán akkor megcsodája, elkönyveli hogy mennyire szép. esteleg nem jönnek sokan és megy egy 3. helyet, akkor már azt is megállapitja hogy mennyire gyors. ha meg nem hullik szét, akkor safhauzeni magaslatokba emeli... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ezt kivételesen most ő kreálta...én csak lecsaptam rá... :blush: :D Lenyultad a művemet,Te galád.Ezért dolgoztam rajta ennyit ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Jó, de én nem hibázhattam... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Anti! (Kicsit homályos némelyik kép mert csak egy gagyi fényképező volt kéznél... ) Íme az új szett :blush: : http://rhymerjr.uw.hu/newazev/ Hátul picivel kell többet húzni a sárvédőn az elözőhöz képest. Az nem vészes. De megdöbbenésmre nagyobb gondban vagyok az elsőkkel... azt még konkrétan nem tudom hogy lesz megoldva. De elöl muszáj lesz ültetni mert így elég ronda. Ha tud valaki ehhez a feladathoz méltóan felnőtt lakatost az nyugodtan szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Anti! (Kicsit homályos némelyik kép mert csak egy gagyi fényképező volt kéznél... ) Íme az új szett :blush: : http://rhymerjr.uw.hu/newazev/ Hátul picivel kell többet húzni a sárvédőn az elözőhöz képest. Az nem vészes. De megdöbbenésmre nagyobb gondban vagyok az elsőkkel... azt még konkrétan nem tudom hogy lesz megoldva. De elöl muszáj lesz ültetni mert így elég ronda. Ha tud valaki ehhez a feladathoz méltóan felnőtt lakatost az nyugodtan szóljon. rákospatak váciut sarok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Elöl nagyon kilóg a kerék a sárvédöhöz képest :blush: Amúgy még mindig nagyon szép ez a kerék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Chaba! Na ez így igen csak ütős lett...én az ültetés miatt ezt nem mertem bevállani...nekem nem menne fel... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Elöl nagyon kilóg a kerék a sárvédöhöz képest :blush: Amúgy még mindig nagyon szép ez a kerék ;) Igen... nekem is ez a fő problémám. De valahogy biztos lehet orvosolni a dolgot. Várom az ötleteket... Nem túl egyszerű úgy megcsinálni h szép is legyen és ne legyen túlzás sem a szélesítés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Igen... nekem is ez a fő problémám. De valahogy biztos lehet orvosolni a dolgot. Várom az ötleteket... Nem túl egyszerű úgy megcsinálni h szép is legyen és ne legyen túlzás sem a szélesítés :D Ezt max úgy lehet megcsinálni,mint Tomnak volt az astra :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Igen... nekem is ez a fő problémám. De valahogy biztos lehet orvosolni a dolgot. Várom az ötleteket... Nem túl egyszerű úgy megcsinálni h szép is legyen és ne legyen túlzás sem a szélesítés :blush: szerintem ezzel a felnivel lecsusztál a szolid szélesitésröl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ezt max úgy lehet megcsinálni,mint Tomnak volt az astra :blush: én nem tudom az hogy volt megoldva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 én nem tudom az hogy volt megoldva... ki volt hajtva a sárvédő belső pereme Itt talán látszik belöle valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Anti! (Kicsit homályos némelyik kép mert csak egy gagyi fényképező volt kéznél... ) Íme az új szett :D : http://rhymerjr.uw.hu/newazev/ wow :blush: az ajtód ennyire eláll vagy csak nem volt bezárva? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ezen az autón talán jobban látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 ki volt hajtva a sárvédő belső pereme Itt talán látszik belöle valami Ahh! Igen ezen már én is gondolkodtam és ez a megoldás szerepel az első helyen... egyenlőre és ha elégendő lehet ezzel a módszerrel a szélesítés:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 az ajtód ennyire eláll vagy csak nem volt bezárva? :blush: :D szerinted melyik esélyesebb? de lehet hogy az egy rEpEdéS... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 csak azért mondtam,mert ismerem az a kocsit.ott van a mostani demoautónk bőrözésen. (azon a telepen) Nyah, a végén még össze is futunk a Zengőék telepén. :D Amúgy ma elvitték a csővázast computer programozásra / tesztelésre. Sajnos én nem mehettem, mert sok volt még a dolgom az N-es autón. ;) De ma már készen voltam vele, úgyhogy majd csak pár finomítást kell még csinálnom az Eger raliig. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ezen az autón talán jobban látszik. http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...oncaravan10.jpg Ezen a képen tetszik, jól meg van csinázva! Már csak egy ügyeskezű talpraesett lakatos szakember hiányzik aki nem qrja el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 olyan lakatos kell akinek van peremezője.Azzal könnyedén meg lehet csinálni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts