Tom Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 MAM Nuvo? :blush: Gyári B Vectra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Vagy adott még a Sárga Fekete GSI felnije...már ha Tom nem fog haragudni, hogy ellested a designt... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Hétfön elhoztam,tegnap fel is raktam.Elöl jó,de hátra kellene még vagy 2.5-3 centi ;) Akkor úgy néz ki hogy marad? Inkább jövöre valami komoly felni :blush: Jövőre szerintem az enyém is eladó lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ha már felnikről van szó... elad/vesz meg ilyenek. Eldöntöttem és az enyém már idén eladó ha valakit érdekel: http://rhymerjr.uw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Akkor úgy néz ki hogy marad? Jövőre szerintem az enyém is eladó lesz! :D úgy néz ki hogy igen :blush: Elég behatárolt a hátsó felni a hely miatt.Szerintem max ami felfér az a 9"széles ET 30,de az se biztos..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Amúgy én is elba...tam mert nekem úgy lett kiszélesítve hogy pont alámegy így a kerék. De a haver már akkor mondta hogy csináljuk úgy meg hogy alatta van a nyomtávszélesítő! Na az már nagyon brutál lett volna. Mondjuk így is látom soxor a tükörben hogy a mögöttem álló,mondjuk a lámpánál igencsak 1enesedik felfelé a kormány mögött és erősen mondogat vmit a mellette ülőnek! :D De amúgy az indiánoknak tetszik a legjobban ők amúgy is szeretik a csillogós dolgokat! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 úgy néz ki hogy igen :blush: Mlég behatárolt a hátsó felni a hely miatt.Szerintem max ami felfér az a 9"széles ET 30,de az se biztos..... Rendicsek!Örülök ha jobb lett vmivel! :D Az enyém ilyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Tom voltál már Patyinál? Mondott valami vigasztalót? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Na kiváncsi vagyok mennyiért megy el az ex Azevem... :blush: Tényleg tom! Votl valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Anti! várj 2008ig az auto vásárlással... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Na kiváncsi vagyok mennyiért megy el az ex Azevem... :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Redi! Mit kuksizol??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Na kiváncsi vagyok mennyiért megy el az ex Azevem... :blush: Én is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 mik azok az undorító, gusztustalan, hányadék kék gombócok a küllők között? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Redi! Mit kuksizol??? :blush: :D azt, hogy mi a fax van azt nézem ;) Dino már árulja is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 http://www.blogsmithmedia.com/www.autoblog...70001_large.jpg Anti! várj 2008ig az auto vásárlással... :blush: De hát ennek nem is magyar rendszáma van... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 azt, hogy mi a fax van azt nézem :blush: Dino már árulja is? Redi bazz...te jól el vagy tévedve... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Chaba! Néztem, korrekt az ár...de olyan kár, hogy nincs pereme ennek a felninek... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Redi bazz...te jól el vagy tévedve... :blush: :D erre kellene valami frappánsat irnom de ugyanugy össze vagyok zavarodva mint te pénteken ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Chaba! Néztem, korrekt az ár...de olyan kár, hogy nincs pereme ennek a felninek... :blush: ;) Az újnak már van ! :lol: :lol: Teszek fel vhova képet oszt megmutatom... de kell majd egy kis lakatos meló is hozzá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Jövőre szerintem az enyém is eladó lesz! :D 16vagy 17es??Mennyire gondoltál?? :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 16vagy 17es??Mennyire gondoltál?? :blush: :D 17es és az árát még nem tudom,de kb.250lesz gumistól. Jövőre szeretnék egy kettőfeles vecit vagy omegát olyan 2000es évjárattól és akkor kiszedek alóla mindent. Futóművet,lámpát,kipufot,felnit mert ezt úgy sem fizeti meg senki. De ez még képlékeny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Tényleg jó sok az a 174km. :blush: Ez! én már péntek reggel lent leszek,mert kiállítunk,tavaly is nagyon jó buli volt...idén tetőzöm azzal.hogy zöldre festem a hajam! :D ;) aki teheti jöjjön el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Anti,ha tudsz akkor a GSI-vel menj ki lurdyhoz csüt,mert egy haverom megnézné. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Mennyit ad érte??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts