Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Aktív 4kerékhajtás, rajtprogram, >800LE, >1000Nm, 1100kg. Ismersz hasonlót? :blush:

Van kint 3 audi ami hasonló paraméterekkel rendelkezik,ráadásul ki vannak könnyítve.

Elküldve
Van kint 3 audi ami hasonló paraméterekkel rendelkezik,ráadásul ki vannak könnyítve.

Ahogy a főnököm hiúságát ismerem, egyszer kiviszi villantani, akkor majd kíváncsian várjuk, az audik állják-e a sarat. :blush:

Elküldve
és versenyzik is ezekkel a krendácsokkal vagy csak a pénzt lapátolja bele? :blush:

A csővázas EVO lesz az eddigi bömös helyett a gyorsasági versenyeken (hungaroring, hegyi versenyek).

A bömössel már volt bajnok is ott, csak már eljárt az autó felett az idő.

Az N-es EVO9-es pedig rali1-ben lesz idén, először az Eger Ralin lesz látható nemsokára.

Reméljük most már valami eredmény is lesz a raliban is. :D

Elküldve
Nagy pörgés volt ma. :D

Redi rugesz bentvan és azért keresel másik gumit??

nincs bent, mert ha valóban többet ültet mint a mostani akkor bele fog érni ez szemmel látható....nagyon magas az oldalfala ennek a 205/45-nek :blush:

Elküldve
Vazze, akkor már dögöljön a szomszéd lova is, mi? :D Jófajta magyar hozzáállás, hungarikum. ;)

Áááááááááááááá, dehogy.

1 reális lehetőséget említettem :blush:

Mr. Oil von Szublimál :lol:

Elküldve
Áááááááááááááá, dehogy.

1 reális lehetőséget említettem :blush:

Mr. Oil von Szublimál ;)

Én nem gondolom hogy ez lehetőség. :D

Mr. kétpontközöttlegrövidebbútafélország :lol:

Elküldve
Még előnyt is adhatsz neki. ;)

Hát nem akarom lenézni az ellenfelet, de azért legbelül én is így érzem... :blush: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.