Stock16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 nájn...elméletileg a rendszám világításod kaka nekem ezt irta ki akkor...vagy kontaktos vagy kiégett... csekkingeld le! Az abblendl. rövidítés szerintem abblendlicht-et takar és az tompított fényt jelent. A rücklight lehet rendszámtábla világítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 de ugye nem hajnali 7kor meg 8kor akartok indulni? :blush: ráérünk 10kor is....vagy később :lol: Nem tom mikor van kapunyitás, ha 9kor nyitják a kapukat akkor 11kor már lehet is hazavontatni Antit ;) :lol: De a kérdésedre válaszolva: foggalmam sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 'hálistennek' nem emlékszem pontosan de nekem asszem abblen rücklichtet írt ,de lehet csak abb. rück. vagy valami röviditést.... de a rück az hátrafele nem? szal mégiscsak hátulrol jön a kaka... :blush: Az abblendl. rövidítés szerintem abblendlicht-et takar és az tompított fényt jelent. A rücklight lehet rendszámtábla világítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Az abblendl. rövidítés szerintem abblendlicht-et takar és az tompított fényt jelent. A rücklight lehet rendszámtábla világítás. Rendszámtábla világítás lesz!!! nekem is pont azt irta ki két hete... 3napba telt rájönöm h mi az! A rück az hátsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 AbblendlRücklicht : csak HÁTSÓ lámpa probléma esetén szokta ezt kiírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 ...és félreértések elkerülése végett NEM CSAK a rendszámtábla világításra jön ez az üzenet. Konkrétan pl. helyzetjelzőre is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Tehát akkor a hátsólámpánál keresendő a bibi. Köszönöm mindenkinek! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Kiskunlacháza vki hétvégén? Nekem is tervben van, de nem tudom így van-e értelme: http://www.idojaras.hu/mo_6nap.php :blush: Pancsikolni nem megyek, de egy hivatalos időt már nagyon szeretnék tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 jahm, hát az adja magát. hogy dagonyázni nem megyek...akkor inkább maradok otthon józanodni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Nyitásra megyünk... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Nyitásra megyünk... :D ;) ittál? :blush: minek? havat lapátolni hátha bemehetunk ingyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 ittál? :blush: minek? havat lapátolni hátha bemehetunk ingyen? :D mert akkor kevesen vannak még, és a gyrososnál is rövid a sor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Sziasztok! Sz@rakodnak a hidrotőkék a mociban. Van-e valakinek tapasztalata, hogy pucolással (féktisztító v. egyéb szer) meg lehet-e menteni azokat, szét lehet-e bontani a jobb tisztítási hatás érdekében? Most lett olaj cserélve (Castrol Formula RS 10w-60, előtte Protec motoröblítővel át lett mosatva! Ja, a moci x18xe Egyébként melegen elhallgatnak tőkék, az olaj nyomás hidegen sz.tem túl soká épül föl (az ellenőrző lámpa kb. 15-20 mp múlva alszik ki! Véleményetek szerint a szivattyúval is lehet probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 ezt mintha ha már megtárgyaltuk volna ... :blush: Sziasztok! Sz@rakodnak a hidrotőkék a mociban. Van-e valakinek tapasztalata, hogy pucolással (féktisztító v. egyéb szer) meg lehet-e menteni azokat, szét lehet-e bontani a jobb tisztítási hatás érdekében? Most lett olaj cserélve (Castrol Formula RS 10w-60, előtte Protec motoröblítővel át lett mosatva! Ja, a moci x18xe Egyébként melegen elhallgatnak tőkék, az olaj nyomás hidegen sz.tem túl soká épül föl (az ellenőrző lámpa kb. 15-20 mp múlva alszik ki! Véleményetek szerint a szivattyúval is lehet probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 A 15-25 sec olajnyomás lámpára szerintem nagyon sok, eddigi legrosszabb időm kábé 1 sec. A hidrotőkékkel (állítólag) akkor kell foglalkozni, ha 1 perc járatás után is kopog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 ez tényleg soknak tunik....nekem is csattog (bár olajcsere ota mintha csöndesebb lenne, legalábbis az az undorító fém a fémen csattog hang eltunt) de a lámpa jön, megy, kialszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Egyébként melegen elhallgatnak tőkék, az olaj nyomás hidegen sz.tem túl soká épül föl (az ellenőrző lámpa kb. 15-20 mp múlva alszik ki! Véleményetek szerint a szivattyúval is lehet probléma? Kell mérni egy olajnyomást, és kiderül. Egyébként a Castrol RS-t már több úton is hamisítják, csak az eredeti német címkéset javaslom megvenni. (amin nincs magyar felirat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Ma István szétkapta a Caravant...szépen le lett könnyítve, erről csináltunk jó sok képet, de holnap élőben is meg lehet lesni... :blush: Addig én főzőcskéztem bográcsban, aztán kaja után a kezembe akadt egy doboz spray és elfogott az alkotói vágy... :D ;) :lol: http://img3.tar.hu/atommano/img/28850952.jpg Na persze! De azt már én írtam oda, hogy by Anti mert nem merted válalni. :lol: A csajok is, hogy mondták ne ne ne. Hát ha fizeted mellé a jogdíjat.... még akár jó napom is lehet... :lol: :lol: Ha így lesz, kérek belölle százalékot felbújtásért! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 AWD projekt? :blush: Nem, csak hátsó tárcsafék projekt és mivel nem dobáltak utánam sehol C Corsa GSI hátsúhidakat, ezért át kell építenem a mostani hidat úgy, hogy passzoljon rá a Kadett, Astra, Vectra tárcsafék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Nem, csak hátsó tárcsafék projekt és mivel nem dobáltak utánam sehol C Corsa GSI hátsúhidakat, ezért át kell építenem a mostani hidat úgy, hogy passzoljon rá a Kadett, Astra, Vectra tárcsafék. Pillragacs,kötegelő!Tudod,ahogy a "nagyok" csinálják! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ez tényleg soknak tunik....nekem is csattog (bár olajcsere ota mintha csöndesebb lenne, legalábbis az az undorító fém a fémen csattog hang eltunt) de a lámpa jön, megy, kialszik régi mocimnál hideg indításnál 8 percig csattogtak, mégis ment elég jól bár zavart az tény, mostaninál eszükbe sem jutna megszólalni.........még :blush: ittál? :D minek? havat lapátolni hátha bemehetunk ingyen? ;) vaniliás puding Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 vaniliás puding hehe amikor az üres pléhdobozodat befujja a szél a susnyásba majd jól nem fogom kitolni ;) :blush: ui.: nincs valakinek 2 db 195/45 r16-os gumija kölcsön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 egy újabb csoda olcsóért.. tuti verda :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 egy újabb csoda olcsóért.. tuti verda :blush: milyen vicces egy benzin/gáz üzemű gsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 A Seni is eladó lett... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts