Stock16v Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 nájn...elméletileg a rendszám világításod kaka nekem ezt irta ki akkor...vagy kontaktos vagy kiégett... csekkingeld le! Az abblendl. rövidítés szerintem abblendlicht-et takar és az tompított fényt jelent. A rücklight lehet rendszámtábla világítás.
Loboka Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 de ugye nem hajnali 7kor meg 8kor akartok indulni? :blush: ráérünk 10kor is....vagy később :lol: Nem tom mikor van kapunyitás, ha 9kor nyitják a kapukat akkor 11kor már lehet is hazavontatni Antit ;) :lol: De a kérdésedre válaszolva: foggalmam sincs :D
Lacee Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 'hálistennek' nem emlékszem pontosan de nekem asszem abblen rücklichtet írt ,de lehet csak abb. rück. vagy valami röviditést.... de a rück az hátrafele nem? szal mégiscsak hátulrol jön a kaka... :blush: Az abblendl. rövidítés szerintem abblendlicht-et takar és az tompított fényt jelent. A rücklight lehet rendszámtábla világítás.
Dávid Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Az abblendl. rövidítés szerintem abblendlicht-et takar és az tompított fényt jelent. A rücklight lehet rendszámtábla világítás. Rendszámtábla világítás lesz!!! nekem is pont azt irta ki két hete... 3napba telt rájönöm h mi az! A rück az hátsó
Chaba Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 AbblendlRücklicht : csak HÁTSÓ lámpa probléma esetén szokta ezt kiírni.
Chaba Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 ...és félreértések elkerülése végett NEM CSAK a rendszámtábla világításra jön ez az üzenet. Konkrétan pl. helyzetjelzőre is...
Stock16v Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Tehát akkor a hátsólámpánál keresendő a bibi. Köszönöm mindenkinek! :blush:
Tápiószecső Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Kiskunlacháza vki hétvégén? Nekem is tervben van, de nem tudom így van-e értelme: http://www.idojaras.hu/mo_6nap.php :blush: Pancsikolni nem megyek, de egy hivatalos időt már nagyon szeretnék tudni.
redline Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 jahm, hát az adja magát. hogy dagonyázni nem megyek...akkor inkább maradok otthon józanodni :blush:
redline Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Nyitásra megyünk... :D ;) ittál? :blush: minek? havat lapátolni hátha bemehetunk ingyen? :lol:
Loboka Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 ittál? :blush: minek? havat lapátolni hátha bemehetunk ingyen? :D mert akkor kevesen vannak még, és a gyrososnál is rövid a sor ;)
Kzotya Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Sziasztok! Sz@rakodnak a hidrotőkék a mociban. Van-e valakinek tapasztalata, hogy pucolással (féktisztító v. egyéb szer) meg lehet-e menteni azokat, szét lehet-e bontani a jobb tisztítási hatás érdekében? Most lett olaj cserélve (Castrol Formula RS 10w-60, előtte Protec motoröblítővel át lett mosatva! Ja, a moci x18xe Egyébként melegen elhallgatnak tőkék, az olaj nyomás hidegen sz.tem túl soká épül föl (az ellenőrző lámpa kb. 15-20 mp múlva alszik ki! Véleményetek szerint a szivattyúval is lehet probléma?
Lacee Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 ezt mintha ha már megtárgyaltuk volna ... :blush: Sziasztok! Sz@rakodnak a hidrotőkék a mociban. Van-e valakinek tapasztalata, hogy pucolással (féktisztító v. egyéb szer) meg lehet-e menteni azokat, szét lehet-e bontani a jobb tisztítási hatás érdekében? Most lett olaj cserélve (Castrol Formula RS 10w-60, előtte Protec motoröblítővel át lett mosatva! Ja, a moci x18xe Egyébként melegen elhallgatnak tőkék, az olaj nyomás hidegen sz.tem túl soká épül föl (az ellenőrző lámpa kb. 15-20 mp múlva alszik ki! Véleményetek szerint a szivattyúval is lehet probléma?
iqbéla Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 A 15-25 sec olajnyomás lámpára szerintem nagyon sok, eddigi legrosszabb időm kábé 1 sec. A hidrotőkékkel (állítólag) akkor kell foglalkozni, ha 1 perc járatás után is kopog.
redline Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 ez tényleg soknak tunik....nekem is csattog (bár olajcsere ota mintha csöndesebb lenne, legalábbis az az undorító fém a fémen csattog hang eltunt) de a lámpa jön, megy, kialszik
opel16v Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Egyébként melegen elhallgatnak tőkék, az olaj nyomás hidegen sz.tem túl soká épül föl (az ellenőrző lámpa kb. 15-20 mp múlva alszik ki! Véleményetek szerint a szivattyúval is lehet probléma? Kell mérni egy olajnyomást, és kiderül. Egyébként a Castrol RS-t már több úton is hamisítják, csak az eredeti német címkéset javaslom megvenni. (amin nincs magyar felirat)
gsi.tamás Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Ma István szétkapta a Caravant...szépen le lett könnyítve, erről csináltunk jó sok képet, de holnap élőben is meg lehet lesni... :blush: Addig én főzőcskéztem bográcsban, aztán kaja után a kezembe akadt egy doboz spray és elfogott az alkotói vágy... :D ;) :lol: http://img3.tar.hu/atommano/img/28850952.jpg Na persze! De azt már én írtam oda, hogy by Anti mert nem merted válalni. :lol: A csajok is, hogy mondták ne ne ne. Hát ha fizeted mellé a jogdíjat.... még akár jó napom is lehet... :lol: :lol: Ha így lesz, kérek belölle százalékot felbújtásért! :P
Demó Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 AWD projekt? :blush: Nem, csak hátsó tárcsafék projekt és mivel nem dobáltak utánam sehol C Corsa GSI hátsúhidakat, ezért át kell építenem a mostani hidat úgy, hogy passzoljon rá a Kadett, Astra, Vectra tárcsafék.
J0hnny Elküldve Március19, 2007 Elküldve Március19, 2007 Nem, csak hátsó tárcsafék projekt és mivel nem dobáltak utánam sehol C Corsa GSI hátsúhidakat, ezért át kell építenem a mostani hidat úgy, hogy passzoljon rá a Kadett, Astra, Vectra tárcsafék. Pillragacs,kötegelő!Tudod,ahogy a "nagyok" csinálják! :blush:
sárgaGSI Elküldve Március20, 2007 Elküldve Március20, 2007 ez tényleg soknak tunik....nekem is csattog (bár olajcsere ota mintha csöndesebb lenne, legalábbis az az undorító fém a fémen csattog hang eltunt) de a lámpa jön, megy, kialszik régi mocimnál hideg indításnál 8 percig csattogtak, mégis ment elég jól bár zavart az tény, mostaninál eszükbe sem jutna megszólalni.........még :blush: ittál? :D minek? havat lapátolni hátha bemehetunk ingyen? ;) vaniliás puding
redline Elküldve Március20, 2007 Elküldve Március20, 2007 vaniliás puding hehe amikor az üres pléhdobozodat befujja a szél a susnyásba majd jól nem fogom kitolni ;) :blush: ui.: nincs valakinek 2 db 195/45 r16-os gumija kölcsön? :D
Lanti Elküldve Március20, 2007 Elküldve Március20, 2007 egy újabb csoda olcsóért.. tuti verda :blush:
Gelko Elküldve Március20, 2007 Elküldve Március20, 2007 egy újabb csoda olcsóért.. tuti verda :blush: milyen vicces egy benzin/gáz üzemű gsi :D
Recommended Posts