PetiGSI Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 http://www.langlovagok.hu/html/galeria/399.shtml :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Hát ez igencsak sajnálatos...Néha eszembe is jut, hogy milyen szar lehet így végezni... :blush: Visztont a piros Renault, az szerintem kinnt volt a szigeten... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Mi van mester? Nem tudsz aludni? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 sziget kijárónál ugyan ez.... Fiatos fenn a padkán az oszloppal szerelmeskedett... ugy húzták le róla.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 sziget kijárónál ugyan ez.... Fiatos fenn a padkán az oszloppal szerelmeskedett... ugy húzták le róla.. :D ez mikor volt? bár nem vagyok meglepve amennyi gyöikér kijár....áll a sor a híd elott a barmok meg ott dudálnak, előznek és tolakodnak :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 ez mikor volt? bár nem vagyok meglepve amennyi gyöikér kijár....áll a sor a híd elott a barmok meg ott dudálnak, előznek és tolakodnak :blush: 12kor jöttünk ki a szigetröl és az utolsó oszlopon volt fent a kocsi.. 1 bmw huzta le róla.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 amig a birkák az autóikat pusztítják az csak szomorú, de egyszer valaki meg fog halni az kicsit problémásabb lesz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 amig a birkák az autóikat pusztítják az csak szomorú, de egyszer valaki meg fog halni az kicsit problémásabb lesz :D A fiat bravos meghalt.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 nemsemmi baleset :S szerintem nálunk se kell sokat várni, h valakit a fáról vakarjanak le.... ismerősöm mondását meg kell változtatni, jön a tavasz nyílnak a motorháztetők helyett jön a tavasz potyognak a kocsik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 sziget kijárónál ugyan ez.... Fiatos fenn a padkán az oszloppal szerelmeskedett... ugy húzták le róla.. :blush: nah monjuk ahhoz már tehetség kell hogy egy olyan(lassú) szakaszon nekimenjen egy oszlopnak....... ezért "imádo" a szigetet, mivan ha monjuk ezt a kocsim mellett csinálják(meg is törné a sok Schumi) és még el is húznak....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Coupe! Úton a motyó.Keresd majd a srácot. De viszont jó lenne ha kifizetnéd és ha nem gyere be akkor visszaadja neked az árát miután visszavitted.Jó így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 amig az idiota liba ott piál a volánnál és jokat nevetgél, addig igazán nincs is miröl beszélni. és nem egy-két részeg szokott kinnlenni a szigeten, idiótábol meg mégtöbb van. Hú srácok! Én meg úgy kikaptam tegnap az Antitól Dart'sban. :D Áááá inkább nem is beszélek róla! ;) Béna vagyok istenem! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Coupe! Úton a motyó.Keresd majd a srácot. De viszont jó lenne ha kifizetnéd és ha nem gyere be akkor visszaadja neked az árát miután visszavitted.Jó így? OK!! Szerintem holnap el is megyek érte.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 nah monjuk ahhoz már tehetség kell hogy egy olyan(lassú) szakaszon nekimenjen egy oszlopnak....... mutass nekem ott a szigeten egy helyet ahol az ilyen tipusi arcok lassan kozlekednek....mindenhol tiltáson kuldik aztán ez a vége :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 De az ilyenekhez olyanok is nagyban hozzájárulnak akik, pl tegnap este ketten is szó szerint 40-nel a belső sávban tötymörögtek, mint egy bamba turista... Ráadásul még előzni sem tudtam, mert Lanti lámpájától semmit nem láttam, se hátra se oldalra, se tükrök...(Ezzel szerintem sebtiben csinálj valamit... ;) ) A szigetet meg hagyjuk, mert ott annyi gyökér van, hogy a iszonyat...Hemzsegnek...ilyenkor azon szoktam gondolkozni, hogy én is ott vagyok, és azért megyek oda, hogy jól érezzem magam... :blush: :D István! Jó az avatarod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 12kor jöttünk ki a szigetröl és az utolsó oszlopon volt fent a kocsi.. 1 bmw huzta le róla.......... :D Na igen...de hogy hogy...mert nem kicsit, hanem az oszlop a géptető közepéig "behatolt"... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 István! Jó az avatarod... :blush: Azért raktam be hogy legyen pár jó napod :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Hú srácok! Én meg úgy kikaptam tegnap az Antitól Dart'sban. :D Áááá inkább nem is beszélek róla! ;) Béna vagyok istenem! :blush: Hát nem mondom...elég béna voltál... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Azért raktam be hogy legyen pár jó napod :lol: :blush: :D Hát ha fizeted mellé a jogdíjat.... még akár jó napom is lehet... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Hát ha fizeted mellé a jogdíjat.... még akár jó napom is lehet... :blush: :D inkább neked kellene fizetni,hagytam hogy a kocsimra rajzolgassál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Lanti lámpájától semmit nem láttam, se hátra se oldalra, se tükrök...(Ezzel szerintem sebtiben csinálj valamit... :D ) István azt mondta ha jól látok vele szarjak rá.... De én is tudom hogy xar igy... megcsinalom ma... holnap... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Igazából a bal oldali ami az eget világítja...De ha nem az utat világítja, hogy látsz vele jól??? :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Bár az ATS csillogását kihagytam...ami ugye köztudottan is iszonyat durva csillogásával és pompájával, mindent beterít selymes fényével... :blush: :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Igazából a bal oldali ami az eget világítja...De ha nem az utat világítja, hogy látsz vele jól??? :blush: :D ;) amerre járok egész jól ki vannak világítva az utak.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Bár az ATS csillogását kihagytam...ami ugye köztudottan is iszonyat durva csillogásával és pompájával, mindent beterít selymes fényével... :D ;) :lol: :lol: :lol: haha mókamiki :blush: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts