Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
sziget kijárónál ugyan ez.... Fiatos fenn a padkán az oszloppal szerelmeskedett... ugy húzták le róla.. :D

ez mikor volt?

bár nem vagyok meglepve amennyi gyöikér kijár....áll a sor a híd elott a barmok meg ott dudálnak, előznek és tolakodnak :blush:

Elküldve
ez mikor volt?

bár nem vagyok meglepve amennyi gyöikér kijár....áll a sor a híd elott a barmok meg ott dudálnak, előznek és tolakodnak :blush:

12kor jöttünk ki a szigetröl és az utolsó oszlopon volt fent a kocsi.. 1 bmw huzta le róla.......... :D

Elküldve
amig a birkák az autóikat pusztítják az csak szomorú, de egyszer valaki meg fog halni az kicsit problémásabb lesz :D

A fiat bravos meghalt.... :blush:

Elküldve

nemsemmi baleset :S szerintem nálunk se kell sokat várni, h valakit a fáról vakarjanak le.... ismerősöm mondását meg kell változtatni, jön a tavasz nyílnak a motorháztetők helyett jön a tavasz potyognak a kocsik.....

Elküldve
sziget kijárónál ugyan ez.... Fiatos fenn a padkán az oszloppal szerelmeskedett... ugy húzták le róla.. :blush:

nah monjuk ahhoz már tehetség kell hogy egy olyan(lassú) szakaszon nekimenjen egy oszlopnak.......

ezért "imádo" a szigetet, mivan ha monjuk ezt a kocsim mellett csinálják(meg is törné a sok Schumi) és még el is húznak.......

Elküldve

Coupe!

Úton a motyó.Keresd majd a srácot.

De viszont jó lenne ha kifizetnéd és ha nem gyere be akkor visszaadja neked az árát miután visszavitted.Jó így?

Elküldve

amig az idiota liba ott piál a volánnál és jokat nevetgél, addig igazán nincs is miröl beszélni.

és nem egy-két részeg szokott kinnlenni a szigeten, idiótábol meg mégtöbb van.

Hú srácok! Én meg úgy kikaptam tegnap az Antitól Dart'sban. :D Áááá inkább nem is beszélek róla! ;)

Béna vagyok istenem! :blush:

Elküldve
Coupe!

Úton a motyó.Keresd majd a srácot.

De viszont jó lenne ha kifizetnéd és ha nem gyere be akkor visszaadja neked az árát miután visszavitted.Jó így?

OK!!

Szerintem holnap el is megyek érte....

Elküldve
nah monjuk ahhoz már tehetség kell hogy egy olyan(lassú) szakaszon nekimenjen egy oszlopnak.......

mutass nekem ott a szigeten egy helyet ahol az ilyen tipusi arcok lassan kozlekednek....mindenhol tiltáson kuldik aztán ez a vége :blush:

Elküldve

De az ilyenekhez olyanok is nagyban hozzájárulnak akik, pl tegnap este ketten is szó szerint 40-nel a belső sávban tötymörögtek, mint egy bamba turista... Ráadásul még előzni sem tudtam, mert Lanti lámpájától semmit nem láttam, se hátra se oldalra, se tükrök...(Ezzel szerintem sebtiben csinálj valamit... ;) )

A szigetet meg hagyjuk, mert ott annyi gyökér van, hogy a iszonyat...Hemzsegnek...ilyenkor azon szoktam gondolkozni, hogy én is ott vagyok, és azért megyek oda, hogy jól érezzem magam... :blush: :D

István!

Jó az avatarod... :lol:

Elküldve
12kor jöttünk ki a szigetröl és az utolsó oszlopon volt fent a kocsi.. 1 bmw huzta le róla.......... :D

Na igen...de hogy hogy...mert nem kicsit, hanem az oszlop a géptető közepéig "behatolt"... :blush:

Elküldve
Hú srácok! Én meg úgy kikaptam tegnap az Antitól Dart'sban. :D Áááá inkább nem is beszélek róla! ;)

Béna vagyok istenem! :blush:

Hát nem mondom...elég béna voltál... :lol: :lol:

Elküldve
Hát ha fizeted mellé a jogdíjat.... még akár jó napom is lehet... :blush: :D

inkább neked kellene fizetni,hagytam hogy a kocsimra rajzolgassál....

Elküldve
Lanti lámpájától semmit nem láttam, se hátra se oldalra, se tükrök...(Ezzel szerintem sebtiben csinálj valamit... :D )

István azt mondta ha jól látok vele szarjak rá.... De én is tudom hogy xar igy... megcsinalom ma... holnap... :blush:

Elküldve

Bár az ATS csillogását kihagytam...ami ugye köztudottan is iszonyat durva csillogásával és pompájával, mindent beterít selymes fényével... :blush: :D ;) :lol: :lol:

Elküldve
Igazából a bal oldali ami az eget világítja...De ha nem az utat világítja, hogy látsz vele jól??? :blush: :D ;)

amerre járok egész jól ki vannak világítva az utak.. :lol:

Elküldve
Bár az ATS csillogását kihagytam...ami ugye köztudottan is iszonyat durva csillogásával és pompájával, mindent beterít selymes fényével... :D ;) :lol: :lol: :lol:

haha mókamiki :blush: :P :lol: :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.