mélykék76 Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 elvesztettem a fonalat.....milyen téma????vmi taliról beszéltek vagynem? :blush: :D ;) Fórum nem csak 1 témából áll : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1308&st=380 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Hazaértünk :D Jó volt ez a mai este. Köszi István a haza fuvart :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Mi történt? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Mi történt? :blush: -1 váltó.. az az óóóóriási nyomaték!! :lol: De az exsönről én is lemaradtam.. én még a 10es kezdésről tudtam... volt meglepi amikor a kötelet láttam ;) :D És hogy egyesek mit meg nem tesznek a jó képek érdekében.. :lol: Katt a képre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 -1 váltó.. az az óóóóriási nyomaték!! :lol: F@sza... ;) Remélem azért ez gyorsan és olcsón orvosolható. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 F@sza... ;) Remélem azért ez gyorsan és olcsón orvosolható. :blush: :D hú ez gáz, bár sztem tonnaszámra figyelnek Dinynél a váltók, legalábbis egy-kettő akad, bár ez nagyon rosszkor jött neki sztem,pont készülne a kadett és ááááááááá....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Azt mondta, hogy van neki felesleges váltója... ;) , még jó, hogy két hete nem vettem meg tőle, mert lenne most trouble... Tom! Vígasztaljon, hogy volt kinnt este egy túrós Cali 4X4, állítólag 260 paci, és legjobbat 15.1-et ment... :lol: Neked mikor derül ki, hogy most akkor mi a szösz van???? :D Voszi! Ha nincs diagramm, akkor a többi időadatot sem menti el? Tehát 0-100, meg 201, meg 60 láb??? Azért azokra kivi lennék... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Tom! Vígasztaljon, hogy volt kinnt este egy túrós Cali 4X4, állítólag 260 paci, és legjobbat 15.1-et ment... :D Ettöl mért is vigasztalódik? :blush: Jó reggelt emberek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 hú ez gáz, bár sztem tonnaszámra figyelnek Dinynél a váltók, legalábbis egy-kettő akad, bár ez nagyon rosszkor jött neki sztem,pont készülne a kadett és ááááááááá....... tutira van neki, mert a multkor lurdynál kérdezte valaki, hogy van e eladó de nemet mondtott, mert szerinte furcsa hangokat ad ki az ővé és lehet már nem huzza sokáig :blush: kiváncsi vagyok, hogy holnapra összerakja e a váltót vagy megint a zöldségessel jön ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Na megint egy hibakód! :blush: 73as.Légtömegmérő fesz.kicsi. :D Kb.egy másodpercre villant ki a mocilámpa és el is aludt utánna. Miután hazaértem megnéztem hogy tárolta e.Hát tárolta de semmi jelét nem veszem észre hogy kínja lenne. Tipp vkinek? Ezt nekem is csinálta nem sokkal légtömegmérő csere után. Nekem egyszerű kontakt hiba volt ott ahol a rádugod a csatit a légtömegmérőre. Kipucoltam az apa-anya részt is és befújtam WD40el. Ezt követően megszűnt ez a hiba és azóta sem jött elő. Nézd meg a hasonló csatikat is aminek köze lehet hozzá és tisztítsd ki. Nekem ennyi tapasztlatom van ezzel kapcsolatban. Hátha segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Redi te kerested ugye? http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...a371&s=3336 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Redi te kerested ugye? http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...a371&s=3336 ááááh ez már lefutott kör, őket hívtam először :D elég nehezen fogták, hogy mit szeretnék és csak postai utánvéttel dolgoznak mert valahol Székesfehérváron vannak de azért köszi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Sárga nem tud nyugton marad felni témában :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Pont én is most láttam valahol a neten ilyen cabriót ugyanilyen üléssel! Nem tudom hogy gyárilag volt e ilyen 'edisön' gsi -ben vagy tényleg átpakolta valaki. De hálistennek ez az egy ami jó még az autóban :blush: Lacee! Ma rájöttem, honnan lehetnek a szép bőrös üléseid! Astra cabrióba készültek gyárilag! Onnan szerelhették át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Én anno amikor az Azeveket vettem, ez volt a másik amin filóztam... :blush: Szerintem nem kérdés a kérdés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Pont én is most láttam valahol a neten ilyen cabriót ugyanilyen üléssel! Nem tudom hogy gyárilag volt e ilyen 'edisön' gsi -ben vagy tényleg átpakolta valaki. De hálistennek ez az egy ami jó még az autóban :blush: Opciósan rendelhető volt a bőr...de baromi ritka...Cabrióban több volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 ha már felni... itt is megkérdezem, de lehet 2 napja máshol is láttátok... nem tud valaki egészen véletlen 4*100 osztóval, 195/60r15 jó gumikkal egy garnitúra kereket? ócsóért... 100e-ig... véletlen? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 ha már felni... itt is megkérdezem, de lehet 2 napja máshol is láttátok... nem tud valaki egészen véletlen 4*100 osztóval, 195/60r15 jó gumikkal egy garnitúra kereket? ócsóért... 100e-ig... véletlen? :blush: Ákos amit felrakot az ménn nem volt jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 ??? valamit nem vettem észre akkor? ui: azok felnik voltak csak, ha jól sejtem, meg igen hamar el is adta őket. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 most sírjak vagy nevessek? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 ??? valamit nem vettem észre akkor? Fél éves H Astra felnik 60000 Forintért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Fél éves H Astra felnik 60000 Forintért. csak felnik. :blush: én teljes garnit keresnék havernak. bár kicsit lehetetlennek érzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 csak felnik. :D én teljes garnit keresnék havernak. bár kicsit lehetetlennek érzem. Van új Kormoran 10 890 /db. az abaqua-n Az együtt kevesebb, mint 4000 Forinttal több mint a limit :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 köszi... attól valamivel jobb gumira gondoltunk. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 köszi... attól valamivel jobb gumira gondoltunk. :D Tehát 100000 Forintért új, jó minőségű felnit és gumikat kerestek ? :blush: ui: nekem spec fogalmam sincs milyen minőségű a Kormoran Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts