coupe Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 1220kg nélkülem,1320 velem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 1220kg nélkülem,1320 velem :D Akkor egy 100as van a két kocsi között.. háát. ez szomorú rám nézve ;) :blush: Este akkor lesz méregetés? mit tudsz? Jösz? mikor, hol tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Akkor egy 100as van a két kocsi között.. háát. ez szomorú rám nézve :D :blush: Este akkor lesz méregetés? mit tudsz? Jösz? mikor, hol tali? A sziget bejárata elött elfordulsz balra és ott lesz egy kis parkolo.Ott 10kor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Na megint egy hibakód! :blush: 73as.Légtömegmérő fesz.kicsi. :D Kb.egy másodpercre villant ki a mocilámpa és el is aludt utánna. Miután hazaértem megnéztem hogy tárolta e.Hát tárolta de semmi jelét nem veszem észre hogy kínja lenne. Tipp vkinek? A múltkori megoldódott egész könnyen,vezeték szakadás volt ahogy sejtették itt jópáran! Köszönet érte! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 A sziget bejárata elött elfordulsz balra és ott lesz egy kis parkolo.Ott 10kor Ok! Thx. Ottleszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Megyek én is este, de csak fél 11-re érek ki...várjatok meg...addig focizok... Lantiét is megmértük...majd ő elmeséli...ja és ingyen... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Megyek én is este, de csak fél 11-re érek ki...várjatok meg...addig focizok... Lantiét is megmértük...majd ő elmeséli...ja és ingyen... :D Voszi 9 et irt.... 1240kg velem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Voszi 9 et irt.... 1240kg velem :blush: ennyivel könyebb lenne az ne moci vagy te huztad be a hasad? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 A sziget bejárata elött elfordulsz balra és ott lesz egy kis parkolo.Ott 10kor ma is lesz izé ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 ma is lesz izé ?? nem, most inkább valami bigyo lesz. izé az pénteken van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Meg ide is berakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Most akkor 9 vagy 10??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Most akkor 9 vagy 10??? :blush: gyere 8ra akkor bizti nem csuszol le semmiröl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Na gyorsan én is elmegyek és leméretem kiváncsi vagyok rá nagyon mennyi a tényleges súlya a vasnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 István, Áki, köszöni a kutyus :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 István, Áki, köszöni a kutyus ;) Mit köszön???? :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Mit köszön???? :D :blush: Neeeeeeeee bazzz vak vagyok. iwiwet benéztem csúnyán ;) Mentem pókerezni bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 mit mértek emberek???? Dyno? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 mit mértek emberek???? Dyno? :blush: Szerinted mi annak a témának a címe ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Akinek tecc ez a béjemvés felfutás, az láthat hasonlókat magyar hegyi gyorsasági versenyeken is. :blush: Tudtommal idén is kettő lesz, egyik Mátrában parádsasvárnál, másik Mecsekben Pécs mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Szerinted mi annak a témának a címe ? :lol: elvesztettem a fonalat.....milyen téma????vmi taliról beszéltek vagynem? :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Amúgy ma bővült kicsit a munkaköri leírásom. :D Főnököm reggel kivitt a racsingos műhelyükbe, hogy nézzek már rá az új EVO9-re mert egyik villanyász sem tudja megmondani, miért nem működik a hátsó osztómű vezérlése rendesen. Gondoltam, miért ne, legalább végignyálazom a mitsukat a műhelyben. :lol: Nos, többszöri nekifutásra sikerült este fél7re működőképessé varázsolnom a rendszert, úgyhogy a főnök közölte, szeretném megcsinálni a komlett villanyász átalakítását az autónak (most készül el N-es autónak rali 1-be). Szal kapásból én lettem a csapat villanyásza. ;) Az autó, amin dolgozunk: Ez pedig a főnököm új pályaautója lesz a bömös helyett: (A teljes kaszni csővázas és kevlár borítású, ki kell majd súlyozni, hogy elérje a minimumot, az 1100kg-ot. :lol: ) Jah, és hab volt a tortán, hogy reggel az új M5 bömössel vitt ki a műhelybe, megmutatta, mit tud a kicsike. :lol: Hát nagy mosoly volt a pofámon, mire a műhelyhez értünk. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 :blush: Na ilyesmit is el tudok képzelni következö projektnak... :D Zoli, most lehet nyálazni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Lacee! Ma rájöttem, honnan lehetnek a szép bőrös üléseid! Astra cabrióba készültek gyárilag! Onnan szerelhették át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 reméljük hazaérnek épségben :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts