Rattesid Dénes Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Majd hagyok a reggelimből... :blush: :D Tudtam,hogy lesz rá reakció ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ha vannak rossz féktárcsáid, azokból lehet csinálni szép 6mm-es pogácsákat. Nekem is olyan van bent elöl, mert különben hozzáérne a gumi a rugóhoz. Igen nekem is ez a gond felpróbáltam hétvégén a schmidteket a kadettra és beleér a rugóba.Mondjuk Subi ezt úgy oldotta meg hogy kihagyta a rugót. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Igen nekem is ez a gond felpróbáltam hétvégén a schmidteket a kadettra és beleér a rugóba.Mondjuk Subi ezt úgy oldotta meg hogy kihagyta a rugót. :blush: Jaa, te a nyereg rugóira gondolsz. Nekem a gólyaláb rugóiba ért bele, mert az állíthatónál lejjebb van az alsó tányér. Pének is beleér a nyeregé a Schmidtel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Jaa, te a nyereg rugóira gondolsz. Nekem a gólyaláb rugóiba ért bele, mert az állíthatónál lejjebb van az alsó tányér. Pének is beleér a nyeregé a Schmidtel. :blush: Jaja nekem is a nyereg rugóba ér bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Koppra azokat a Konikat...és nem lesz gond a beleéréssel... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nem ismerem, csak úgy korrektnek tűnik ez a mai hirdetés.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nem ismerem, csak úgy korrektnek tűnik ez a mai hirdetés.. Nem rossz,de az órája tuti vissza van pörgetve,a közeli képen látszik,hogy a kilométeróra csavarjai buzerálva voltak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nem rossz,de az órája tuti vissza van pörgetve,a közeli képen látszik,hogy a kilométeróra csavarjai buzerálva voltak! hmm... nem is tudom... izzó cserét lehet kiszedés nélkül véghezvinni? amúgy? :blush: :D például... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 100.000 font 2.300 le 0-100 1 sec...utcai mintás gumival... ;) :blush: :lol: :D Pff... Ha nem csúszna a kuplungom megenném vacsorára... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Pff... Ha nem csúszna a kuplungom megenném vacsorára... :blush: :D ;) Bizony, nagy szerencséje van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Bizony, nagy szerencséje van :D Hogy lehet 1 mp alatt állóból 100ra gyorsulni?? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Hogy lehet 1 mp alatt állóból 100ra gyorsulni?? :blush: Úgy, hogy erősen seggberúgnak... :lol: :D ;) (100km/h 1 s alatt - ez kb. 3,6 G gyorsulás... nem lehet semmi, bár elvileg még kibírható, és az eszméleted sem veszted el.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Nem ismerem, csak úgy korrektnek tűnik ez a mai hirdetés.. Tényleg korrektnek tűnik... Ha most vennék autót, szerintem bele is ugranék ebbe. :blush: De ha már szét robbantottam szegény sedant, akkor marad az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Nem ismerem, csak úgy korrektnek tűnik ez a mai hirdetés.. reális 10éves autót 80ekm-el venni Németből... de télleg jol néz kli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 reális 10éves autót 80ekm-el venni Németből... de télleg jol néz kli Na ja... kb x2, de ha jó, akkor nem baj. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Felírtam a számokat.Mikorra lesz itt? Holnap jön haza és azt mondta hogy szombaton vagy vasárnap megy vissza. Coupe neked mennyit van ültetve a Caravan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 OPC Corsa teszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Boldog névnapot Lifinek! :blush: (azért ide irtam mert jó ha ezt el tudja olvasni) ;) :lol: Ja és Csokinak is!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Tudom a Futó Gabi az elsőkerekessel lenyomná, de szerintem azért nem olyan rossz... Ja is kicsit lassan töltődik be... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Az a baj Tom, hogy ez a srác pont a driftre ment rá és nem az időre. Futó úr ezért tudná lenyomni ha..... :blush: :D Mindentől függetlenül űber gyerek ez az e30 driver már régebről is van videóm tölle sőt versenyzett a Hockenheim ben rendezett drift versenyen is ahol voltak magyarok szép számmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Coupe neked mennyit van ültetve a Caravan? Elöl 5centit,hátul meg kb 8-10centit.Azt azért nem tudom pontosan mert 5 ajtós astra f ültető rugója van bent(ami 4 centit ültet azon) és ez lett belöle :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Hmm... mintha kicsit kihalt lenne a fórum. Vagy csak nekem tünik így? :blush: Voltam méhtelepen. Pasikám jópofizott, hogy hoztam a kocsit leadni? Szivesen beveszi! :lol: :D ;) Nah, ez ugyan nem olyan digi mint amit itt többiek mutiztak, de 1160kg-ot mértünk nélkülem. Coupe, te mérettél? neked mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 neki valami 1220 jött ki, nem? ha te 1160 vagy klimával akkor én is hozom a gyári súlyom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Hmm... mintha kicsit kihalt lenne a fórum. Vagy csak nekem tünik így? :blush: itt a jóidő, mindenki odakint nyomja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 neki valami 1220 jött ki, nem? ha te 1160 vagy klimával akkor én is hozom a gyári súlyom :blush: Forgalmimban 1115kg van írva. Szal akár még korrekt is az érték.. 3/4tank, pár szerszám.. ehez jön az én 70-72kg-om. Szal ha csak én vok benne, akkor olyan 1230 kg a startsúlyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts