Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nem baj...a Lobo jön, úgyhogy mint utolsó simán pótolni fog... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Remek. :blush: És az első helyeim ki fogja pótolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Gabi! e...z valami betegség az autóversenyből eredően??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Coupe! Ment a kép a coupeastra@totalcar.hu-ra. Várom a választ! :blush: Más. Új féknél hány km kell míg összekopik ######ául? Kell vmire vigyázni ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nem baj...a Lobo jön, úgyhogy mint utolsó simán pótolni fog... :blush: :D csak egyetlenegy esetben lehetek utolsó, de egyedül nem moka jáccani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Coupe! Ment a kép a coupeastra@totalcar.hu-ra. Várom a választ! :blush: Miért van mindkét oldalán a széle kiegyenesítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Lökhárító megvan... fényezni kell(ene)... Ötlet? Híjjá fő! Norbi! 19:00-ig voltak nyitva hazafelé bementem megvettem az öl-t. Holnap be tudom vinni csak azt nem mikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Miért van mindkét oldalán a széle kiegyenesítve? Hogy könnyebb legyen! :blush: Amúgy azért mert a az esztergáncsos csak így tudta megfogni az anyagot. De ezt írtam korábban is,meg azt is hogy nem számít semmít legalábbis én nem vettem észre hogy bármit kavarna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Hogy könnyebb legyen! ;) Amúgy azért mert a az esztergáncsos csak így tudta megfogni az anyagot. De ezt írtam korábban is,meg azt is hogy nem számít semmít legalábbis én nem vettem észre hogy bármit kavarna. küldd fel,ki próbálom és ha jó akkor fizetem is.Így jó neked???? :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 küldd fel,ki próbálom és ha jó akkor fizetem is.Így jó neked???? :D :blush: Tőlem..... Mennyi lesz a próbaidő? Remélem nem egy nyár! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Tőlem..... Mennyi lesz a próbaidő? Remélem nem egy nyár! :D Öszinte leszek egy kicsit aggaszt hogy le van vágva a széle :blush: Nem egy nyár lesz ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Tőlem..... Mennyi lesz a próbaidő? Remélem nem egy nyár! :blush: csak megnészi hogy 5 év alatt korrodál-e vagy sem, igy biztos lehet az anyagminőségben :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 csak megnészi hogy 5 év alatt korrodál-e vagy sem, igy biztos lehet az anyagminőségben :blush: :D Nem lesz meg ez a felni 5 évig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nem lesz meg ez a felni 5 évig :blush: esetleg már tudod hogy mi kerül a helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 esetleg már tudod hogy mi kerül a helyére? Ezen ráérek még gondolkodni,fölegg hogy pénzem sincs már :blush: viszont paint-tel megcsináltam feketére egy részét A polírt nem tudtam megcsinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Öszinte leszek egy kicsit aggaszt hogy le van vágva a széle :blush: Nem egy nyár lesz :D ;) Hát Coupe nem akarlak győzködni.Próbáld ki és ha jó akkor marad ha nem akkor visszaviszed a srácnak. A száma:70/2700677 Tamásnak hívják Az én számom ha vmi van 20/5595307 Akkor küldöm vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ezen ráérek még gondolkodni,fölegg hogy pénzem sincs már :D viszont paint-tel megcsináltam feketére egy részét http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...etecnic5slx.jpg A polírt nem tudtam megcsinálni ;) Nekem tetszik... Vagy akár meg lehetne fújni ezt is gyöngyház effektlakkal mint a kocsit... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 100.000 font 2.300 le 0-100 1 sec...utcai mintás gumival... ;) :blush: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 100.000 font 2.300 le 0-100 1 sec...utcai mintás gumival... ;) :blush: :lol: :D Na apukám,akkor van még mit gyúrni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nekem is kelleni fog fél cm-s pogácsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Hát Coupe nem akarlak győzködni.Próbáld ki és ha jó akkor marad ha nem akkor visszaviszed a srácnak. Akkor küldöm vele. Felírtam a számokat.Mikorra lesz itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Felírtam a számokat.Mikorra lesz itt? Nyisd az ablakot,köbüki küldi fénypost fordultával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 100.000 font 2.300 le 0-100 1 sec...utcai mintás gumival... :lol: :D :lol: :lol: Én is beülnék mellé egy körre... :lol: Ezeknél az angoloknál mimindent hivatalossá lehet tenni?! :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nekem is kelleni fog fél cm-s pogácsa Majd hagyok a reggelimből... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nekem is kelleni fog fél cm-s pogácsa Ha vannak rossz féktárcsáid, azokból lehet csinálni szép 6mm-es pogácsákat. Nekem is olyan van bent elöl, mert különben hozzáérne a gumi a rugóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts