Racce Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Olyan messzire,hogy sosem találom már meg! :blush: Amúgy Coupe én az Astra tetejét lefujatnám gyönyházmetál fehérre sárga effektel az alját meg gyöngyházmetál sárgára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Anti? Diny? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 OOOPEEEEEEEEEEEEEELLLL POOOOOOOOOOOOOWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!! ;) :D :lol: :lol: :P nem tudom, hogy ez a napsütés jótékony vagy ártalmas hatása e? :blush: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nekem ez a véleményem,süthet a nap,eshet az eső,lehet éjjel,lehet nappal,lehetek részeg vagy józan ;) :D ez nem is vélemény,hanem érzés :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 egy felnit 5 mm-en kell hogy fogja egy csavar(monjuk ez a minimum de jóval tovább ért nekem is) az teljesen mind1 hogy milyen szinű márkájú stb...stb..... Mért ha gyárival nem rázott, nem lazult ki, akkor neked is gyárival mért lazulna ki vagy hogy is van ez?????? Ezt már én nem értem de biztos.......... :blush: :D ;) Ha elolvasod az RH hivatalos specifikációt (RH oldalán a TÜV papírok letölthetőek), akkor látni fogod, hogy az az 5mm bizony inkább 10mm. A TÜV jelentésben pontosan le van írva, hogy hány menetnek kell tartani, ha azt felszorzod a menetemelkedéssel, akkor 8mm feletti szám jön ki. Én azt mondom, Coupe, hogy nézd meg az RH oldalán, hogy pontosan milyen csavar kell a felnidhez, és olyat használj, ne rövidebbet (mert lelazulhat), vagy hosszabbat (mert akkor meg az agynál lehet gond) Asszem a gyári csavar 21 mm-es, az én RH felnimhez pl. 25 mm-est kell használni. Coupe felnijéhez 29 mm-est (M12x1,5x29 langer Kopf SW19) és itt van hozzá a TÜV doku is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Keresek első lökhárítót (lehetőleg feketét), meg jobbos ködlámpát :D Hülye voltam (megint)... Van még 5 1/2 heted, hogy szerezz! :blush: Egyébként neked nem lett semmmi bajod? Vagy nem is volt vészes a történet csak látványos? Lökhárítót nem lehet megmenteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ....Egyébként neked nem lett semmmi bajod?.... Szerencsés csillagzat alatt született :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Lökhárító megvan... fényezni kell(ene)... Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ha profit szeretnél akkor írj privit,van emberem.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ötlet? én most legszivesebben kiülnék vmi teraszra és meginnék pár jó hideg búzasört a napsütésben :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Lökhárító megvan... fényezni kell(ene)... Ötlet? Neoluxtól a gyöngyházig széles a tárház. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 én most legszivesebben kiülnék vmi teraszra és meginnék pár jó hideg búzasört a napsütésben :D A búzasör helyett valami jófajta világos... de nagyjából nekem is hasonló időtöltés jutott eszembe mára. ;) (persze a valóság mindig más... melózok látástól mikulásig. :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Akinek van mit :D :blush: Elég érdekes állapot van állások terén....Csergőékhez is elküldtem az önéletrajzomat... egyenlőre marad a Rose :lol: fincsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 én most legszivesebben kiülnék vmi teraszra és meginnék pár jó hideg búzasört a napsütésben :D Szívemből beszélsz, látom van értő ember a csapatban.... :lol: a löttyedt világost meg meghagyjuk Gabinak.... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ha elolvasod az RH hivatalos specifikációt (RH oldalán a TÜV papírok letölthetőek), akkor látni fogod, hogy az az 5mm bizony inkább 10mm. A TÜV jelentésben pontosan le van írva, hogy hány menetnek kell tartani, ha azt felszorzod a menetemelkedéssel, akkor 8mm feletti szám jön ki. Én azt mondom, Coupe, hogy nézd meg az RH oldalán, hogy pontosan milyen csavar kell a felnidhez, és olyat használj, ne rövidebbet (mert lelazulhat), vagy hosszabbat (mert akkor meg az agynál lehet gond) Asszem a gyári csavar 21 mm-es, az én RH felnimhez pl. 25 mm-est kell használni. Coupe felnijéhez 29 mm-est (M12x1,5x29 langer Kopf SW19) és itt van hozzá a TÜV doku is. Köszi.Most megmértem a gyári csavarok amik benne voltak azok 25mm-s.Majd holnap megmérem a hosszabakat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Szívemből beszélsz, látom van értő ember a csapatban.... :lol: a löttyedt világost meg meghagyjuk Gabinak.... :lol: :blush: Hova is kell menni érte? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Köszi.Most megmértem a gyári csavarok amik benne voltak azok 25mm-s.Majd holnap megmérem a hosszabakat is Mérd meg mennyit lóg ki a felniből az agynál. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Egyébként emlékeim szerint a GSi első agyban 8mm menet van összesen (aztán átér rajta, szal nincs zárva a vége). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Anti? Diny? :blush: Köszi, de ilyet bármikor bárhol lehet kapni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Köszi, de ilyet bármikor bárhol lehet kapni... :blush: meg izzo kinek kell, csak plusz súly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Na legalább ezt megtanultad, ha már a Dart's nem megy.... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Na legalább ezt megtanultad, ha már a Dart's nem megy.... :blush: :D ugyan, ez olyan volt mint egy pályaedzés, az igazi megmérettetés csütörtökönként van, ott kell majd villantani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ha elolvasod az RH hivatalos specifikációt (RH oldalán a TÜV papírok letölthetőek), akkor látni fogod, hogy az az 5mm bizony inkább 10mm. A TÜV jelentésben pontosan le van írva, hogy hány menetnek kell tartani, ha azt felszorzod a menetemelkedéssel, akkor 8mm feletti szám jön ki. Én azt mondom, Coupe, hogy nézd meg az RH oldalán, hogy pontosan milyen csavar kell a felnidhez, és olyat használj, ne rövidebbet (mert lelazulhat), vagy hosszabbat (mert akkor meg az agynál lehet gond) Asszem a gyári csavar 21 mm-es, az én RH felnimhez pl. 25 mm-est kell használni. Coupe felnijéhez 29 mm-est (M12x1,5x29 langer Kopf SW19) és itt van hozzá a TÜV doku is. hát én még mondig csak a gyakorlatra tok támaszkodni hogy nekem 3 hónap alatt eccer nem lazult meg de bizti sokban különbözik a két gólyaláb vagy menetteljesítmény esetleg más jellegű utakon jártam...... de most komolyan :blush: :D ...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ugyan, ez olyan volt mint egy pályaedzés, az igazi megmérettetés csütörtökönként van, ott kell majd villantani :blush: Meg lesz...de az esélyed ugyanúgy csekély... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Meg lesz...de az esélyed ugyanúgy csekély... :blush: :D Most hagylak kibontakozni titeket, nem leszek csütörtökön. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts