Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Elkészült Cali, de természetesen megint szopóágon vagyok.

Elcsúszik a kuplung, amikor megjönne a nyomaték és az erő, meg valaminek csehszlovák hangja van a hajtásban elég durván. :D ;)

Remélem csak a kuplung lesz, de akkor sem olcsó és két perces buli. Viszont ha a váltó, akkor... :blush:

Elküldve
Elkészült Cali, de természetesen megint szopóágon vagyok.

Elcsúszik a kuplung, amikor megjönne a nyomaték és az erő, meg valaminek csehszlovák hangja van a hajtásban elég durván. :D ;)

Remélem csak a kuplung lesz, de akkor sem olcsó és két perces buli. Viszont ha a váltó, akkor... :blush:

reméljük a legjobbakat :lol:

Elküldve
kb. mint 2 éve Futó Mesternek Siófokon... képek még készülőben

És melletted is ült egy gyönyörű (9.9pont!!!) mellű félmeztelen 18 éves leányzó? :blush:

Elküldve

Pedig úgy indultunk, hogy nem iszom... nem jött be :blush:

BlueRiver-ben elfogyasztottuk 3an az összes Jägert... utána meg nagy volt a késztetés, hogy átmenjünk Citadellára... majdnem összejött...

Csak a f@szság, már megint... mondtam, hogy hülye voltam...

Elküldve
Keresek első lökhárítót (lehetőleg feketét), meg jobbos ködlámpát :blush:

Hülye voltam (megint)...

a hasznaltauto.hu-n láttam az alkatrészek között eladó lökösöket, hátha van feketében is.

Elküldve
Akkor már csak arra lennék kiváncsi hogy a sárgának milyen csavarokkal volt felrakva.Gyárival?????? :blush:

egy felnit 5 mm-en kell hogy fogja egy csavar(monjuk ez a minimum de jóval tovább ért nekem is) az teljesen mind1 hogy milyen szinű márkájú stb...stb.....

Mért ha gyárival nem rázott, nem lazult ki, akkor neked is gyárival mért lazulna ki vagy hogy is van ez??????

Ezt már én nem értem de biztos.......... :D ;) :lol:

Elküldve

igen kocka tükreim lesznek,vannak.A másik is elektromos füthető volt,csak el volt tőrve,és ez volt helyette :blush:

Ajtónyitó szerkezet,az rs-tuningos motor gyenge volt,ezért egy nexia motorja került bele :D

DSC00887.jpg

Az eleje

DSC00894.jpg

DSC00891.jpg

Elküldve
egy felnit 5 mm-en kell hogy fogja egy csavar(monjuk ez a minimum de jóval tovább ért nekem is) az teljesen mind1 hogy milyen szinű márkájú stb...stb.....

Mért ha gyárival nem rázott, nem lazult ki, akkor neked is gyárival mért lazulna ki vagy hogy is van ez??????

Ezt már én nem értem de biztos.......... :blush: :D ;)

Nem azért van benne hosszabb csavar mert fosok hogy kieseik,hanem azért mert az Azevhez rövid volt a gyári,a télihez is a hosszabat használtam.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.